sveikos merginos, prisijungiu prie semeles mezgimo.
Cia pradzia, bet vis man dar neaisku kur turi but geros akys kur blogos
Gal kas mezget ir galit patikslinti zenklus?
QUOTE(jolmask @ 2013 11 11, 17:40)
sveikos merginos, prisijungiu prie semeles mezgimo.
jolmask pagal mezginį žiūriu kad pradėjai megzti lygiai taip pačiai kaip ir aš pradžioje, išvirkčioje pusėje matomai visas akis išmezgi išvirkščiai. Geroje pusėje mezgame taip kaip parodyta schemoje (ten gerų ir blogų akių ženklai aiškūs) o blogoje pusėje ženklus: "|" reikia megzti išvirkščiai; "-" reikia megzti geromis akimis. Tada gautųsi tik pagrindinis lapelis mezgmas blogoje pusėje išvirkščiai, o visa kita blogoje pusėje geromis. Beje bloge pusėje kur reikia sumegzti po 2 akis tai jos yra sumezgamos gerąja akimi. Vakare įkelsiu savo pradžią.
Dera1 graži tavo aquamarine
Sveikos, merginos. Gal kuri turite šios skaros schemą ir galėtumėte pasidalinti? žinau kad kažkas iš lietuvaičių mezgė
http://www.ravelry.c...n/people?page=2
o Semele man nesimezga ir gana. matyt teks atidėt kuriam laikui.
QUOTE(dera1 @ 2013 11 12, 13:34)
Sveikos, merginos. Gal kuri turite šios skaros schemą ir galėtumėte pasidalinti? žinau kad kažkas iš lietuvaičių mezgė
Gal ir turiu, reiks namie pasitikrint savo lobynus....
QUOTE(jolmask @ 2013 11 12, 09:22)
Dar gal patikslinsit ka reiskia zenklai kuriuos pazymejau raudonai.
Geriausiai būtų jeigu į google įsivestum šitų ženklų aprašymu ir tau išmestų kaip jie daromi, nes praktiškai tai yra akių "dadėjimai", tačiau tam kad teisingai ir gražiai jie atrodytų tai manau labiausiai tiktų vaizdinė medžiaga
M - tai kai iš prieš tai buvusioje eilėje 2 kartu sumegztų akių išmezgi papildomai vieną ir toliau mezgi pagal raštą;
"ale bantukas" tai kai iš siūlo jungiančio dvi akis išmezgi papildomai dar vieną akį;
o tas "ale y" kai iš dviejų akių išmezgi 2 naujas akis;
bet kaip jau sakiau pažiūrėk paveiksliukus kad teisingai padarytum, nes aiškintoja aš ne kokia, geriau būtų jeigu nufotkinčiau kaip mezgu
Sveiki,
ateinu dar su klausimuku: kaip issifruot si zenkla - sk2p? kaip atrodo akiu ismezgimas siuo budu? aciu
ateinu dar su klausimuku: kaip issifruot si zenkla - sk2p? kaip atrodo akiu ismezgimas siuo budu? aciu
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2013 11 12, 18:53)
Sveiki,
Aiškiausiai būtų, jei į Google'ą įrašytumėt ir vaizduose peržiūrėtumėt
Sveikos, noriu pradet megzt Sweet dreams skara, gal kuri galetu padeti, paaiskinti jos pradzia, kaip ja pradeti?
QUOTE(tutsini @ 2013 11 14, 14:56)
Sveikos, noriu pradet megzt Sweet dreams skara, gal kuri galetu padeti, paaiskinti jos pradzia, kaip ja pradeti?
Pradžia prie sprando. Aš biški ne pagal aprašymą mezgiau, nes didelės skylės kraštuose gaunasi. Kiek domėjausi, daug kam joi gaunasi su "kuprele", nešiojant gražiau kai susiraukšlėja ir tik kraščiukas ažūrinis matosi
QUOTE(tutsini @ 2013 11 14, 14:56)
Apie Sweet Dreams daug rašyta X temoj , 44-46 psl.
Senai mezgiau , viskas gavosi pagal aprašyma , kaip daugumoje pusskarių ,
pradedi nuo 2 akių , pamezgi 3eilutes , pasuki mezginį 90laipsniu , surenki 3akis , dar 2 nuo galo ir gaunasi 7 akys . Toliau pagal aprašymą . Galit iš karto uždėt 7 akis , jei labia neaišku , paskui pasitampys ir bus gerai .
QUOTE(RZK @ 2013 11 14, 16:11)
Apie Sweet Dreams daug rašyta X temoj , 44-46 psl.
pradedi nuo 2 akių , pamezgi 3eilutes , pasuki mezginį 90laipsniu , surenki 3akis , dar 2 nuo galo ir gaunasi 7 akys . Toliau pagal aprašymą . Galit iš karto uždėt 7 akis , jei labia neaišku , paskui pasitampys ir bus gerai .
Viska supratau Aciu Jums labai