Aciu!
Na ziuresim,ziuresim...Dar laso kantrybes turiu. O ir skara man pasirode is lengvuju ir tuo paciu graziai atrodanciu.
O centrine akis,tai lygtai gera akis?
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2013 11 10, 16:58)
Aciu!
Na ziuresim,ziuresim...Dar laso kantrybes turiu. O ir skara man pasirode is lengvuju ir tuo paciu graziai atrodanciu.
gera iš geros pusės, bloga iš blogos.
o kraštinės ripsu gaunasi - iš abiejų pusių gerom
QUOTE(aaagnex @ 2013 11 10, 17:59)
gera iš geros pusės, bloga iš blogos.
Tiesa,o is blogos puses koks rastas? krastines ripsu, o likusias akis blogom ar kaip?
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2013 11 10, 17:02)
Tiesa,o is blogos puses koks rastas? krastines ripsu, o likusias akis blogom ar kaip?
blogom
Supratau, gerai, aciu kai pasieksiu ta 21 eile,vel brukstelsiu
Manasis Aquamarine
dera1, gražu
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 10, 16:48)
Labai labai aciu
Aquamarine
dera1, graži skara
Dera, labai gražu
O aš šeštadienį bandžiau Semele prisijaukint - nepavyko - užtat šiandien jau kitą baiginėsiu Nors esu numezgusi gerą pusšimtį skarų - su Semele "susivėliau" - net gėda sakyti Bet...gal atrasiu užsispyrimo ir dar kartą prisėsiu prie josios
O aš šeštadienį bandžiau Semele prisijaukint - nepavyko - užtat šiandien jau kitą baiginėsiu Nors esu numezgusi gerą pusšimtį skarų - su Semele "susivėliau" - net gėda sakyti Bet...gal atrasiu užsispyrimo ir dar kartą prisėsiu prie josios
Dera1 laaabai graži skara.
Labai noriu pabandyti Semele, bet visai neturiu laiko, reikia baigti pradėtus darbus...
Labai noriu pabandyti Semele, bet visai neturiu laiko, reikia baigti pradėtus darbus...