Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2013 11 09, 18:07)
Tai cia ta zymi skara ikvepeja Geil smile.gif Ji tikrai labai miela smile.gif

Nea, Aeolian ten buvo, o Gail taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2013 11 09, 19:07)
Tai cia ta zymi skara ikvepeja Geil smile.gif Ji tikrai labai miela smile.gif

ne, cia Aeolian, Gail dabar bandau iveikti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemaiciuke: 09 lapkričio 2013 - 18:24
Gal kas galetu parduoti Sweet dreams skaros schema? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutsini: 10 lapkričio 2013 - 14:02
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 11 09, 16:08)
aš susilaikiau,bet tikrai "įdomi" unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Man tai juoda neblogai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tutsini @ 2013 11 10, 14:01)
Gal kas galetu parduoti Sweet dreams skaros schema?  rolleyes.gif

Sweet_Dreams_by_Boo_Knits.pdf - 602.9 Kb Prašom Sweet dreams mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 10 lapkričio 2013 - 15:48
Sveikos! 4u.gif
Oj,zinokit,jauciu, kad pritruks man kantrybes tai skarai schmoll.gif Antra para sedziu prie schemu,narploju, bet va tik tie numezgiau
user posted image
user posted image
Cia kaip suprantu, numezgiau ta pati pradzia, kai reikia is 3 akiu padaryt 13. Mezgu skara "Kiri", kuria radau rusu portale.

Idedu iskart ir schema:
user posted image
user posted image
Ziuriu i ta 1 schema ir nebesiorintuoju,kur as dabar esu, ir kuria dabar kryptim sukti bei uz ka kabintis? doh.gif doh.gif doh.gif
Buciau dekinga uz bet kokia pagalba!!! verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.U.G.U.S.T.A.: 10 lapkričio 2013 - 16:27
13 akių jau turi 4u.gif

Taliau esi pačioj pirmo eilutėj Chart1. Nupiešta čia tik iki viduriuko. Kita pusė simetriška turi būt. Taigi pirma eilė tokia:
3 geros (kraštinės) jos visose pusės mezgamos gerom ir neturi niekur dingt. Tada uždėta, tada 3 geros, tada uždėta, 1gera (vidurinė) - ją geriausia pasižymėt žymekiais iš abiejų pusių, kad irgi nepasimestų ir visada savo vietoj būtų, tada mezgi: 1 uždėta, 3 geros, 1 uždėta ir 3 (kraštinės) geros

Nu ir taip toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2013 11 10, 17:33)
13 akių jau turi 4u.gif

Taliau esi pačioj pirmo eilutėj Chart1. Nupiešta čia tik iki viduriuko. Kita pusė simetriška turi būt. Taigi pirma eilė tokia:
3 geros (kraštinės) jos visose pusės mezgamos gerom ir neturi niekur dingt. Tada uždėta, tada 3 geros, tada uždėta, 1gera (vidurinė) - ją geriausia pasižymėt žymekiais iš abiejų pusių, kad irgi nepasimestų ir visada savo vietoj būtų, tada mezgi: 1 uždėta, 3 geros, 1 uždėta ir 3 (kraštinės) geros

Nu ir taip toliau 4u.gif

O tai as nesuprantu kur tos dvi puses? kur ta vidurine akis? kokia puse man dabar megzt,kaire ar desine?Aciu uz bandyma padet, bet .. na visai nesiorientuoju.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2013 11 10, 16:40)
O tai as nesuprantu kur tos dvi puses? kur ta vidurine akis? kokia puse man dabar megzt,kaire ar desine?Aciu uz bandyma padet, bet .. na visai nesiorientuoju.. doh.gif

pirmą eilę parašiau kaip megzt mirksiukas.gif

ir rašau, kad nupiešta schemoj tik pusė (t.y. iki centrinės akies), o mezgasi ne pusė skaros, o visa 4u.gif
Atsakyti
Hm...
Aaagnex, tai pagal 1 schema, taip, kaip jus paaiskinot ja, reikia is viso 21 eile numegzt ir tada galima drasiai keliaut i 2 schema, o po to ir i trecia? ar kazkaip kitaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2013 11 10, 16:47)
Hm...
Aaagnex, tai pagal 1 schema, taip, kaip jus paaiskinot ja, reikia is viso 21 eile numegzt ir tada galima drasiai keliaut i 2 schema, o po to ir i trecia? ar kazkaip kitaip? g.gif

taip 4u.gif
Atsakyti
sakykit, kaip mezgama centrinė akis g.gif
dėkui 4u.gif
Atsakyti