Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

Aš tai tik ataskaitai parodysiu mūsų praeitą bendrą projektą. Gavosi niekam tikęs daiktas.
user posted image

o Semelė net nepradėta.
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2013 11 06, 15:16)
Aš tai tik ataskaitai parodysiu mūsų praeitą bendrą projektą. Gavosi niekam tikęs daiktas.

o Semelė net nepradėta.

Oho, koks margumynas... Vistik yra svarbu tinkamai parinkti siūlus raštui ir atv. - siūlai paslėpė visą rašto ir skaros grožį 4u.gif

Tai ką, Semele imsimės kartu, jei kils klausimų - Varliuska prainstruktuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2013 11 06, 14:27)
Oho, koks margumynas... Vistik yra svarbu tinkamai parinkti siūlus raštui ir atv. - siūlai paslėpė visą rašto ir skaros grožį  4u.gif

Tai ką, Semele imsimės kartu, jei kils klausimų - Varliuska prainstruktuos  mirksiukas.gif

tai jau tikrai. drinks_cheers.gif genio margumas gavosi. na bet negi išmesi...

už tat dabar bijau Semelei siūlus rinktis, tai ir blaškausi apmąstymuose.
Atsakyti
dera1 o man tai spalvos visai gražios nors ir užgožia patį raštuką, tik gal kažkaip formos trūksta bet jeigu gerai įžiūriu tai ji iš tokių storesnių siūlų ir manau šaliko vietoje visai tinkamas daiktas 4u.gif
Aš nežinau kodėl bet namuose turiu tik vieną skarą iš storesnių siūlų ir ji nerta vąšeliu, labai tinkama žiemai apsikutoti, o visa kita pas mane ir skaros ir šalikai iš plonų siūlų, nes man toks plonas krentantis mezginys artimas dūšiai rolleyes.gif Tai kai norisi ne tik grožio bet ir šilumos pojūčio iš plonesnių siūlų tiesiog didesnę skarą mezgu tada kelis kartus apsivynioji ir kaip tik biggrin.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau čia pas jus, kad visos kartu mezgat, tai ir aš mezgu Semele.Nei man jos reikia, nei ką, bet dėl bendro azarto ir įdomumo, nes kitokia blush2.gif biggrin.gif Mezgu vienspalvę iš angoros2 g.gif Nemoku nei japoniškai, nei angliškai doh.gif , tai tik iš schemų ir tą lygiąją dalį platinsiu-siaurinsiu savo nuožiūra g.gif
O Dera1 skara man visai patinka, tokios prie visko derančios spalvos, kas norės tai ir raštą pamatys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bangelee: 06 lapkričio 2013 - 15:39
dera1, man visai graži skara ir margumas man patinka smile.gif
Atsakyti
Dar cia apie semele

http://www.hypermail...sta_semele.html

Ar jau kas nors ja mezget?
Atsakyti
Dera1, be reikalo taip nuvertini. Nepatinka, kad per daug marga? Man maniske irgi per marga. Padovanok. Maciau kaip blizgejo mano bendradarbiu akys, kai pasakiau, kad kazkas gaus dovanu. O tu ja tampei? Man rodos galetum daugiau istampyti. As sau tikrai megziu Lazy Kate. Siulus irgi issirinkau. O kol kas numezgiau anytai Haruni is pabasiu siulu. Praba tsakant nuemiau hihihi.gif Dziusta dabar istempta ir dabar as jai priekaistu neturiu nei del spalvos, nei del dydzio, nei del mezgimo.
Atsakyti
Ačiū, merginos kad guodžiat. Spalvos buvo mano, bet jau margumas tai visai ne. Tampyti tampiau kaip visada, o kad nieko gero iš to nesigavo ryškiai matot. Tai jau ir taip aišku kad bus ji ne mano. Kažkam kitam nuplasnos.
Atsakyti
Dera1 skara puiki, o kad per daug marga, tai čia jau kitas klausimas. Visada mezgant iškyla dilema, ką akcentuoti, jeigu nori parodyti rašto grožį, renkiesi vienspalvius siūlus, jeigu siūlų grožį, tada mezginys be rašto. Nenusimink, jeigu spalvos Tavo, tai kai užsidėsi ant kaklo, rašto juk nebus matyti... O jeigu kam nors padovanosi, tai irgi bus labai laiminga. Nepamiršk kad jau šventės artinasi, o čia jau ir dovana paruošta (arba sau arba gerai draugei).. thumbup.gif
O dabar KAŠMYRINĖS NAUJIENOS....
Buvau vakar Casa Lana... taigi 100% kašmyras įvairių spalvų babinose. Atsuka parduotuvėje kiek nori. Pvz; 25g. -350m. kaina 19,95Lt Labai plonas, rekomenduoja skarą megzti iš dviejų siūlų. Skarai užtektu 50g.(iš dviejų gijų). Galima pridėti medvilnės su viskoze siūlą 100g. 1400m. 21,50Lt Yra siūlų su žvyneliais blizgančiais, tokiu atveju būtų labai puošni skara.... Vienu žodžiu fantazijai ribų nėra....
Atsakyti
Radyra, ačiū už žinias apie kašmyrą.
Tik aš nepastebėjau ar jie turi internetinę parduotuvę ar tik užsukus pas juos gali nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2013 11 07, 12:40)
Radyra, ačiū už žinias apie kašmyrą.
Tik aš nepastebėjau ar jie turi internetinę parduotuvę ar tik užsukus pas juos gali nusipirkt?

Ne, internetinės parduotuvės jie dar neturi...
Atsakyti