Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

kiek Semelei reiktų siūlų? gal jau yra kokių pastebėjimų- kokie siūlai labai tinka o kurie visiškai ne?
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2013 10 31, 12:45)
kiek Semelei reiktų siūlų? gal jau yra kokių pastebėjimų- kokie siūlai labai tinka o kurie visiškai ne?

Aš paėmiau vėlgi pereinančių splavų, Aade Long 8/1 kol kas turiu 120g tai manau turėčiau tilpti smile.gif

Beje čia dar radau tokią nuorodą, man ji labiau patinka gal dar kažkam pagelbės:
semele_salis
Atsakyti
va aš irgi galvoju, ar Aade long 8/1 - nebus per ploni? ar geriau Regia Lace tokius margus margus?
kokią spalvą mezgi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2013 10 31, 13:43)
va aš irgi galvoju, ar Aade long 8/1 - nebus per ploni? ar geriau Regia Lace tokius margus margus?

Man tai kaip tik, jeigu vakare turėsiu galimybę įkelsiu numegztą pavyzdėlį, man užtenka siūlų storio. Beje mezgu nr. 2,5 virbalais, o spalva tai turiu įtarimą bus tokia kaip pirmame šios temos puslapyje biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2013 10 31, 12:43)

Aš megziau iš Aade long 8/2 Semelle 4u.gif, pirmam puslapy irgi iš tokio pat storumo megzta mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 31 spalio 2013 - 21:26
Casa Lana parduotuvėje mačiau yra pirkti vyniojami iš babinų siūlai, 100% kašmyras ir spalvų pasirinkimas nemažas. O jau švelnučiai, minkštučiai aišku jie nėra pigūs, bet tokio grožio skara kaip SEMELLE, verta jų. Ir dar, labai jau jie ploni, ar nebus per ploni, tada raštas nelabai gražiai atrodys.....
Įdomu, kaip atrodys ir kaip jie nešiojasi? Gal kas nors, ką nors mezgėt iš jų, pasidalinkit patirtim... gossip.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radyra: 01 lapkričio 2013 - 08:33
QUOTE(Radyra @ 2013 11 01, 08:29)
Casa Lana parduotuvėje mačiau yra pirkti vyniojami iš babinų siūlai

drinks_cheers.gif tu mano draugė. Bekeliaudama po Lietuvėlę šiomis dienomis kaip tik užsiroviau ant Casa Lanos, ir būtent ant tų babininių siūlų. Ir jau buvau nusiteikusi pirkti, nes labai jau žavingą spalvą radau. Bet kadangi buvau ne pirma eilėje prie vyniojamų siūlų, ir reikėjo gana ilgai laukti, tai vis bečiupindama tą siūliuką apsigalvojau. Tikrai labai labai plonytis jis, o iš dviejų megzt tai ne man, aš pastoviai tada po vieną siūlą pametu, akys mano prastos.
Tai gal yra mezgusių, būtų įdomi jūsų nuomonė. Gal vis tik reikėjo pirkti.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Radyra @ 2013 11 01, 09:29)
Casa Lana parduotuvėje mačiau yra pirkti vyniojami iš babinų siūlai, 100% kašmyras ir spalvų pasirinkimas nemažas. O jau švelnučiai, minkštučiai  aišku jie nėra pigūs, bet tokio grožio skara kaip SEMELLE, verta jų. Ir dar, labai jau jie ploni, ar nebus per ploni, tada raštas nelabai gražiai atrodys.....
  Įdomu, kaip atrodys ir kaip jie nešiojasi?  Gal kas nors, ką nors  mezgėt iš jų, pasidalinkit patirtim... gossip.gif

QUOTE(dera1 @ 2013 11 01, 10:04)
drinks_cheers.gif tu mano draugė. Bekeliaudama po Lietuvėlę šiomis dienomis kaip tik užsiroviau ant Casa Lanos, ir būtent ant tų babininių siūlų. Ir jau buvau nusiteikusi pirkti, nes labai jau žavingą spalvą radau. Bet kadangi buvau ne pirma eilėje prie vyniojamų siūlų, ir reikėjo gana ilgai laukti, tai vis bečiupindama tą siūliuką apsigalvojau. Tikrai labai labai plonytis jis, o iš dviejų megzt tai ne man, aš pastoviai tada po vieną siūlą pametu, akys mano prastos.
Tai gal yra mezgusių, būtų įdomi jūsų nuomonė. Gal vis tik reikėjo pirkti.... g.gif

jei ne paslaptis kiek kainuoja kasmyras 100 % kg. ir kiek jo reiketu SEMELLE skarai?
Atsakyti
Babininių kašmyrų ir ne tik yra ir ex-Ditekse (dabar Mados garažas). Ten , kiek žinau kainos 380 ir 500 lt už kg. Kiek reikia, nelabai įsivaizduoju. Aš mezgiau, kad išnaudočiau turimą siūlą. Gi ta Semele gali būti ir didesnė, ir mažesnė, labiau ant kaklo.
Atsakyti
Sekančią savaitę aplankysiu CasaLana ir viską išsiaiškinsiu. Kiek siūlų reikia skarai, kokios kainos.... flirt.gif
Atsakyti
Kaip sekasi mezgėjoms? Ko tais tylu temukėj.... Semele nepasiduoda mezgimui??? mirksiukas.gif

Mano Semele mezgimas nusikėlė, nes turiu mažuliukų mezginukų mažiems žmogeliukams numegzti - kolegės dukrytei ir būsimai dukterėčiai. Bet savaitgalį labai vyliuosi,kad pavyks imtis Semele. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2013 11 06, 12:47)
Kaip sekasi mezgėjoms? Ko tais tylu temukėj.... Semele nepasiduoda mezgimui???  mirksiukas.gif

Mano Semele mezgimas nusikėlė, nes turiu mažuliukų mezginukų mažiems žmogeliukams numegzti - kolegės dukrytei ir būsimai dukterėčiai. Bet savaitgalį labai vyliuosi,kad pavyks imtis Semele.  ax.gif

Mano Semele įpusėjusi, kadangi viskas sklandžiai einasi tai į skaros mezgimo procesą įtraukiau ir mažųjų žmogeliukų papuošimą, nes dviejų sūnėnų gimtadieniai ant nosies ir plius kalėdos tai kažko gi laukia išdykėliai wink.gif
O merginos kalbėjo kad siūlų dairosi, tai laukiame kašmyrinių žinių smile.gif
Atsakyti