Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

QUOTE(Kulke @ 2013 10 30, 13:28)
As pirmaja pabaigiau pries pora dienu, reik isplauti ir istampyti, tik nelabai zinau kaip tai teisingai padaryti. Neturiu nei tu adateliu, nei putplascio  g.gif

Daug adatėlių dėžutėj ir visai nebrangiai būdavo parduotuvėj virš IKI, kur anksčiau Pasimatymas buvo. O pačias skaras gerai nusausindavau dideliame frotiniame rankšluostyje, vėliau ištampydavau džiūti ant dvigulės lovos čiužinio. Skalbdavau ir tampydavau ryte, iki vakaro išdžiūdavo be problemų mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, ateinu su labai kvailu klausimu blush2.gif
numezgiau pirma savo gyvenime trikampe skara, aisku su milijonu klaidu. blush2.gif dabar didziausia dilema blush2.gif kaip nuleisti skaros akis t.y. kaip ja uzbaigti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2013 10 30, 16:58)
Merginos, ateinu su labai kvailu klausimu  blush2.gif
numezgiau pirma savo gyvenime trikampe skara, aisku su milijonu klaidu.  blush2.gif  dabar didziausia dilema  blush2.gif  kaip nuleisti skaros akis t.y. kaip ja uzbaigti  blush2.gif

Klausimas visai nekvailas, tik kaip čia atsakyt nekvailai... smile.gif is manęs menka patarėja, aš pati tik kelias skaras numezgus, bet man lengviausia užbaigti vašeliu, kelias akis suimi, tada išmezgi kelias pynutės akis, vėl sumezgi kelias ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Advile @ 2013 10 30, 17:23)
Klausimas visai nekvailas, tik kaip čia atsakyt nekvailai... smile.gif is manęs menka patarėja, aš pati tik kelias skaras numezgus, bet man lengviausia užbaigti vašeliu, kelias akis suimi, tada išmezgi kelias pynutės akis, vėl sumezgi kelias ir t.t. 4u.gif

aciu, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2013 10 30, 10:49)
varliuska ,jau pradejai Semele?jei netingi aprasyk eiga,zenklus  bigsmile.gif

pirmiausia nusimezgame tą lapelį (kur yra tik vienas paveiksliukas), tada surenkame viename šone nuo pusės lapelio akis, plius prijungiame 11 apatinių akių (kurias pradžioje ant pagalbinio siūlo buvome išmezgę) ir jau mezgame pagal schemą:
jeigu pagal šį šaltinį
semele
tai (mano supratimu) išmezgame pirmąją schemą (pirma nuo dešinės) 24 eilutes (vieną kartą), tada nuo 25 eilutės iki 48, ši dalis yra kartojama, klausimas kiek kartų... g.gif Kol kas atsakyti negaliu, tada mezgasi pirma schema nuo kairės (šitoj vietoj dar man reikės žiūrėti) ir ji užbaigiama vidurine schema.
Mezgant pagal šias schemas reikia žiūrėti ypatingai blogąją pusę, ta prasme kada mezgti gerosiomis akimis kada blogosiomis, aš iš inercijos apsižioplinau ir mano šalis bus išskirtinis nes vietoje ripso bus gerosios akys ax.gif
Dėl ženklinimo tai aš net nežinau... Man kai kas buvo neaišku tai aš kaip mokėjau taip išmezgiau biggrin.gif Jeigu kas konkrečiai kokį ženklą sutiksite neaiškų gal tada bandysiu atsiminti kaip aš dariau smile.gif
Atsakyti
ka reiskai b ?kaip ja graziai uzbaigei varliuska?
Atsakyti
Merginos gal kas galit pasidalinti GAIL skaros schema, nes senos nuorodos neveikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2013 10 30, 23:26)
Merginos gal kas galit pasidalinti GAIL skaros schema, nes senos nuorodos neveikia  blush2.gif

nemokama cia yra http://www.ravelry.c...-aka-nightsongs
Atsakyti
Apie skaros užbaigimą.... Šiaip dažniausiai skara užbaigiama taip: 2 akis sumezgame, tDa per gautą akį antdešiniojo virbalo išmezgame papaildomą akį, ją grąžinam ant kairiojo virbalo ir vėl sumezgam 2 akis ir t.t.
Čia šitas užbaigimas taikomas jei nenurodyta kitaip. Vąšeliu užbaiginėjant, būna nurodyta kiek akių sumegzti ir kiek pinutės kilpelių daryti, kad išryškėtų raštas. ;-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 31 spalio 2013 - 05:42
QUOTE(linaule @ 2013 10 30, 23:24)
ka reiskai b ?kaip ja graziai uzbaigei varliuska?

turi omenyje B? Tai čia paprastai kai visada nuleidžiu tiek akių kiek parašyta, svarbiausiai žiūriu kad geroj pusėje gerai atrodytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 10 30, 14:24)
Daug adatėlių dėžutėj ir visai nebrangiai būdavo parduotuvėj virš IKI, kur anksčiau Pasimatymas buvo. O pačias skaras gerai nusausindavau dideliame frotiniame rankšluostyje, vėliau ištampydavau džiūti ant dvigulės lovos čiužinio. Skalbdavau ir tampydavau ryte, iki vakaro išdžiūdavo be problemų  mirksiukas.gif

Aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 10 31, 01:12)

aciu labai, bandysiu 4u.gif

QUOTE(angulyte @ 2013 10 31, 06:38)
Apie skaros užbaigimą.... Šiaip dažniausiai skara užbaigiama taip: 2 akis sumezgame, tDa per gautą akį antdešiniojo virbalo išmezgame papaildomą akį, ją grąžinam ant kairiojo virbalo ir vėl sumezgam 2 akis ir t.t.
Čia šitas užbaigimas taikomas jei nenurodyta kitaip. Vąšeliu užbaiginėjant, būna nurodyta kiek akių sumegzti ir kiek pinutės kilpelių daryti, kad išryškėtų raštas. ;-)

dekui uz patarima, kitai skarai pabandysiu sita buda, nes ana jau baigiau blush2.gif bandziau, kazkas gavosi, bet kaip pirmas blynas visada prisviles, tikiuosi kitas taip smarkiai neprisvils blush2.gif
Atsakyti