Radyra, gražu
QUOTE(Radyra @ 2013 10 29, 16:45)
Pagaliau ir aš pasirodau Jūsų teismui, ką iškankinau ir nesvarbu, kad teko pasikankinti, bet rezultatu likau patenkinta. Skara labai miela, šilta ir labai puikus modelis, uždengia nugarą, prie kaklo nėra labai stora, ko aš nelabai mėgstu...
Kadangi dviems eilėms pritrūkau siūlų, tai teko užbaigti tais pačiais, tik kitos spalvos, kad prigesintų tą raudonumą, įmezgiau karoliukų, bet jų gal ir nereikėjo...
Siūlai: itališki Mohair Gold 20% mohera, 20% vilna, 60% akrilikas 100g-550m. mezgiau 2 variantą, siūlų pritrūko 2 eilėms. Dabar jau žinosiu, kad krašto raštą buvo galima ir sutrumpinti...
Kadangi dviems eilėms pritrūkau siūlų, tai teko užbaigti tais pačiais, tik kitos spalvos, kad prigesintų tą raudonumą, įmezgiau karoliukų, bet jų gal ir nereikėjo...
Siūlai: itališki Mohair Gold 20% mohera, 20% vilna, 60% akrilikas 100g-550m. mezgiau 2 variantą, siūlų pritrūko 2 eilėms. Dabar jau žinosiu, kad krašto raštą buvo galima ir sutrumpinti...
Gražu, verta buvo kankintis
Panašu kad dabar griebsies Semele šalio?
Radyra, super grazu!!!!!
As Semelei issitraukiau is likuciu siulus Princese (su mohera). Kazin 2 matkeliu uzteks???? Sako IKI dar kazkur ju yra, gal kuri pro spna eidama galit dirstelet savo IKI- gal ten koks uzsilukes 1 kamuoliukas kaip tik manes laukia Spalva ryskiai raudona
As Semelei issitraukiau is likuciu siulus Princese (su mohera). Kazin 2 matkeliu uzteks???? Sako IKI dar kazkur ju yra, gal kuri pro spna eidama galit dirstelet savo IKI- gal ten koks uzsilukes 1 kamuoliukas kaip tik manes laukia Spalva ryskiai raudona
AČIŪ visoms už gerus žodžius, bet kritiką aš irgi priimu ir jos laukiu, juk tik taip žmogus gali tobulėti....
QUOTE(Radyra @ 2013 10 29, 23:27)
AČIŪ visoms už gerus žodžius, bet kritiką aš irgi priimu ir jos laukiu, juk tik taip žmogus gali tobulėti....
Taigi viskas čia gerai, na tarkim aš karoliukų nebūčiau dėjusi
O aš galiu pasakyti, kad vakar ramia sažine nuėjau miegoti nes mano Semele šalio reikalai pajudėjo į priekį, galiu pasakyti kad ne viskas mezgasi aklai vadovaujantis pirmojo lapuko schema, aš labaiu žiūrėjau į piešinį ir mezgiau pagal jį
Radyra, bais graži
merginos, reik pagalbos su Lacy Katy
103 eilėj yra juodi langeliai tiek pradžioj, tiek kampe( po 5 akis), kaip juos reik išmegzt
dėkui
merginos, reik pagalbos su Lacy Katy
103 eilėj yra juodi langeliai tiek pradžioj, tiek kampe( po 5 akis), kaip juos reik išmegzt
dėkui
varliuska ,jau pradejai Semele?jei netingi aprasyk eiga,zenklus
QUOTE(linaule @ 2013 10 30, 10:49)
turbūt ir aš slysiu ant šios skaros tik dabar kratau mintyse visas savo siūlų atsargas. teks jaučiu pirktis naujus.
Merginos o nenorėtumėte niekas nusipirkti originalios schemos iš Ravelio? Aš prisidėčiau...
P.s. čia aš pie tą pačią Semele
Papildyta:
ok, parašysiu vakare kai būsiu namuose
P.s. čia aš pie tą pačią Semele
Papildyta:
QUOTE(linaule @ 2013 10 30, 10:49)
ok, parašysiu vakare kai būsiu namuose
[quote=varliuska,2013 10 30, 13:56]
Merginos o nenorėtumėte niekas nusipirkti originalios schemos iš Ravelio? Aš prisidėčiau...
Labukas aš prisidėčiau prie pirkimo, nes šios skaros neturiu jokio varianto Jei kas galėtų pasidalinti Adviliukas@yahoo.com
Taip pat labai noriu paprašyti pasidalinti Lacy Caty schemute.
Labukas aš prisidėčiau prie pirkimo, nes šios skaros neturiu jokio varianto Jei kas galėtų pasidalinti Adviliukas@yahoo.com
Taip pat labai noriu paprašyti pasidalinti Lacy Caty schemute.
QUOTE(Kulke @ 2013 10 30, 14:28)
As pirmaja pabaigiau pries pora dienu, reik isplauti ir istampyti, tik nelabai zinau kaip tai teisingai padaryti. Neturiu nei tu adateliu, nei putplascio
Adatėlių (smeigtukų) tai bet kuriuo atveju reikėtų, o putplasčio tai aš irgi neturiu bet užtai turiu kietą "užtiesalą" ant lovos tai ant grindų pakloju kokią antklodę ar paklodę ir tą "kietą" užtiesalą ir ten pribadau aš tą skarą
Papildyta:
QUOTE(Advile @ 2013 10 30, 14:37)
taip pat labai noriu paprašyti pasidalinti Lacy Caty schemute.
taip pat labai noriu paprašyti pasidalinti Lacy Caty schemute.
vienu puslapiu atgal buvo įdėta nuoroda, tai va pirmas variantas