Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

QUOTE(varliuska @ 2013 10 27, 20:10)
Na ką gi laikas pasirodyti kas gavosi pas mane, fotosesijos didelės nebuvo nes lauke visą dieną lijo, tai dedu "prikaltos" skaros vaizdelį  ax.gif
Siūlai Shoppel Lace Ball, išėjo vienas kamuoliukas ir kito kamuoliuko truputį tai manau apie 1000m., mezgiau pagrindą virbalais nr. 2,5 o kraštą nr. 3,25 išėjo tikrai nemažutė Katy Jubilee biggrin.gif

Varliuska, labai graži skariukė išėjo thumbup.gif

QUOTE(varliuska @ 2013 10 28, 11:55)
Merginos o kaip dėl Semele šalio? Kas nors megztite ar nelabai?

Man Semele labai graži, norėčiau pamėgint. ax.gif
Atsakyti
Man irgi Samele labai graži, bet turiu baigti pradėtus darbus, o tai paskui gaunasi chaosas. Turiu ir siūlus ir galvoju, kadangi šalis bus storesnis, norėčiau ir kepurės, tik įdomu kokia čia tiktų, reikia pagalvoti..... mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radyra: 28 spalio 2013 - 13:32
QUOTE(dera1 @ 2013 10 28, 10:52)
sorry, parolio reikalauja. anos tai nieko ižiūrėt negalėjau. o labai jau įdomu kuo skiriasi nuo dabar mezgamos.
tiesa, aš savąją jau pabaigiau, plaunu ir džiovinu šiandien. mezgiau paprastąjį variantą, siūlai nemieli, tai kažkaip net rodytis nesinori, nepatiko rezultatas.
o gal galetum i meila atsiusti?  ax.gif

Rasykit meilus, atsiusiu kam reikia. Ten irgi rusiskas variantas
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2013 10 28, 14:08)
Varliuska, labai graži skariukė išėjo  thumbup.gif
Man Semele labai graži, norėčiau pamėgint.  ax.gif

ir as sita noreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2013 10 28, 16:11)
ir as sita noreciau  smile.gif

Tai merginos kimbame į darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aiva, tau meilas neissisiunte, o zinute istryniau. Pakartok prasau i az savo el.pasta
Atsakyti
Nežinau ar čia artėjanti vėtra įtakoja ar nuovargis, bet ima nervas kad negaliu suprasti tos Semele skaros schemos doh.gif doh.gif
Labai prašau padėkite kas galite, kas mezgėte...
Pagal Chart1 numezgu tą lapuką (beveik numezgu ax.gif ) 23 ir 24 eilutes niekaip negaliu suapvalintai užbaigti, kaip ten jas gražiai išmegzti? O kas toliau eina po to lapuko kokia sekanti schema? Yra Chart2A... Tai 1 eilė būtų išvirkščia lapuko eilė, o antrą eilę jau pridedu lapuko šoną ar kaip? g.gif
Žinau kad kažkas jau mezgė šitą šalį, prašau padėkite o tai miegoti negaliu verysad.gif O grožio miegelis reikalingas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2013 10 28, 22:14)
Nežinau ar čia artėjanti vėtra įtakoja ar nuovargis, bet ima nervas kad negaliu suprasti tos Semele skaros schemos  doh.gif  doh.gif
Labai prašau padėkite kas galite, kas mezgėte...
Pagal Chart1 numezgu tą lapuką (beveik numezgu  ax.gif ) 23 ir 24 eilutes niekaip negaliu suapvalintai užbaigti, kaip ten jas gražiai išmegzti? O kas toliau eina po to lapuko kokia sekanti schema? Yra Chart2A... Tai 1 eilė būtų išvirkščia lapuko eilė, o antrą eilę jau pridedu lapuko šoną ar kaip?  g.gif
Žinau kad kažkas jau mezgė šitą šalį, prašau padėkite o tai miegoti negaliu  verysad.gif O grožio miegelis reikalingas  biggrin.gif  biggrin.gif

gal šita nuoroda padės,jei apie tą pačią kalbam g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 10 29, 09:19)
gal šita nuoroda padės,jei apie tą pačią kalbam  g.gif

och tu rupužke kokia graži skarelė....
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 10 29, 09:19)
gal šita nuoroda padės,jei apie tą pačią kalbam  g.gif

Kalba tai eina apie šitą, ir aš kaip ir vadovaujuosi šita nuoroda ale man pagal shemas nesigauna, toks vaizdas kad žiūrint į paveiksliukus reiks megzti iš galvos o ne pagal shemas tongue.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš pasirodau Jūsų teismui, ką iškankinau ir nesvarbu, kad teko pasikankinti, bet rezultatu likau patenkinta. Skara labai miela, šilta ir labai puikus modelis, uždengia nugarą, prie kaklo nėra labai stora, ko aš nelabai mėgstu...
Kadangi dviems eilėms pritrūkau siūlų, tai teko užbaigti tais pačiais, tik kitos spalvos, kad prigesintų tą raudonumą, įmezgiau karoliukų, bet jų gal ir nereikėjo...
Siūlai: itališki Mohair Gold 20% mohera, 20% vilna, 60% akrilikas 100g-550m. mezgiau 2 variantą, siūlų pritrūko 2 eilėms. Dabar jau žinosiu, kad krašto raštą buvo galima ir sutrumpinti...
user posted image
Atsakyti
Radyra, graži skara, verta buvo kankintis smile.gif
Atsakyti