Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

QUOTE(jurginėlis @ 2013 10 27, 09:48)
uždedu 5 akis, tada mezgu blogosiomis ir po 4 a. pridedu 1, gaunas 6 a.
kt. eilėj 1 nukeliu(ar ją reik išmegzt?) pridedu 1, mezgu 2 gerom, tada pakeliu siūlą iš apatinės eilės ir išmezgu už nugaros gera akim, 2 geros, uždedu 1 a., nukeliu vieną, sekančią išmezgu ir pro ją ištraukiu nukeltą ir išmezgu paskutinę.
ar taip supratau?
dėkui 4u.gif

Po ranka neturiu tos schemos, bet kiek žiūrėjau ten visada mezgama pagal schemą, taip kaip tu ir rašei. Aš pirmąją akį nukeldinėju.

Na ką gi laikas pasirodyti kas gavosi pas mane, fotosesijos didelės nebuvo nes lauke visą dieną lijo, tai dedu "prikaltos" skaros vaizdelį ax.gif
Siūlai Shoppel Lace Ball, išėjo vienas kamuoliukas ir kito kamuoliuko truputį tai manau apie 1000m., mezgiau pagrindą virbalais nr. 2,5 o kraštą nr. 3,25 išėjo tikrai nemažutė Katy Jubilee biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2013 10 27, 20:10)

labai grazi skara wub.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif tikrai labai graži wub.gif
ar schema pirkot ar kažkur galima rasti ax.gif
Atsakyti
Varliuska, super ploja.gif clap_1.gif: Schopel Lace spalvos susideda zyiai graziai nei Crazy Zauberball.
Atsakyti
Ačiū merginos smile.gif Kad ir kokios kilometrinės eilės buvo bet likau patenkinta rezultatu, ir labai patiko megzti iš šitų siūlų thumbup.gif

*MONAMI* manau jums reikėtų kreiptis pas Dvi arba Rimusia...

Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2013 10 27, 20:10)
Po ranka neturiu tos schemos, bet kiek žiūrėjau ten visada mezgama pagal schemą, taip kaip tu ir rašei. Aš pirmąją akį nukeldinėju.

Na ką gi laikas pasirodyti kas gavosi pas mane, fotosesijos didelės nebuvo nes lauke visą dieną lijo, tai dedu "prikaltos" skaros vaizdelį  ax.gif
Siūlai Shoppel Lace Ball, išėjo vienas kamuoliukas ir kito kamuoliuko truputį tai manau apie 1000m., mezgiau pagrindą virbalais nr. 2,5 o kraštą nr. 3,25 išėjo tikrai nemažutė Katy Jubilee biggrin.gif
user posted image

Oho koks grozis wub.gif ir spalvytes labai grazios smile.gif
Atsakyti
Idedu cia geresne Lacy Katy schema - merginos sake, kad anksciau ideta nepasididina
CIA
Atsakyti
Varliuska skara NUOSTABI ir kokia tu greita, o man likus dviem eilėm (mezgiau vidurinį variantą) pritrūkau siūlų, teks suktis iš padėties, kadangi ši skara bus mano, tai kaip pasidarysiu, taip ir turėsiu.
O megzti labai patiko... todėl bandysim ir toliau, nes artinasi didžiosios metų šventės, reikia ruošti dovanėles.... newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 28, 09:25)
Idedu cia geresne Lacy Katy schema - merginos sake, kad anksciau ideta nepasididina
CIA

sorry, parolio reikalauja. anos tai nieko ižiūrėt negalėjau. o labai jau įdomu kuo skiriasi nuo dabar mezgamos.
tiesa, aš savąją jau pabaigiau, plaunu ir džiovinu šiandien. mezgiau paprastąjį variantą, siūlai nemieli, tai kažkaip net rodytis nesinori, nepatiko rezultatas.
o gal galetum i meila atsiusti? ax.gif
Atsakyti
Radyra ačiū smile.gif O aš nesigailiu kad pritrūkus porai eilių siūlų gavau pirkti naują siūlų kamuoliuką, nes ant virbalų dabar jau riešinės juda į priekį biggrin.gif

Merginos o kaip dėl Semele šalio? Kas nors megztite ar nelabai?

Atsakyti
Dvi, neįeinu, slaptažodžio prašo blush2.gif
Atsakyti
Jurginėli, o rusiškai skaitai, aš Lacy Katy turiu rusišką variantą, jeigu nori atsiūsiu... Parašyk į AŽ mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radyra: 28 spalio 2013 - 13:11