Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

Ačiū visoms už gražius žodžius 4u.gif
QUOTE(varliuska @ 2013 10 24, 23:01)
Dvi negaliu atsistebėti tavo sparta, taigi kokia skara sekanti tavo planuose?  smile.gif

Dabar mezgu sau megztinį. Liko rankoves ir gabalas priekio/nugaros. Jei sugestų oras, numegzčiau greičiau hihihi.gif
Tada neapsisprendžiu - megztinis mažajai ar skara anytai. Skara gali imti viršų hihihi.gif Tada matyt būtų Haruni. Norėčiau dar kartą pakartoti Lazy Kate - šį kartą jau sau. Siūlų prisipirkau, dabar veliko tik virbalus krutinti lotuliukas.gif
Ir vis dairausi labai labai plonų siūlų visiškai vorantinklinei skarai (ilgis 1000-1400m/100g)
Papildyta:
QUOTE(Orchideja @ 2013 10 25, 07:57)
Sveikos darbštuolytės smile.gif  tik man niekaip nedaeina kaip jūs kraštus užbaiginėjate,gal koks video yra?

Vašeliu. Mezgi kelias akis tarpe ir suimineji po kelias akis (ten schemoj nurodyta kiek akių kurioj vietoj suimti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 25 spalio 2013 - 08:51
Labai ačiū, merginos , už pagalbą. Dasikapsčiau iki dviejų paskutinių eilučių, ir va čia vėl užstrigau. Pirmą kartą mezgu pagal tokią schemą kurios pati neįveikiu, nesuprantu, kam taip sudėtingai viską aprašinėt jei galima paprasčiau padaryt.

ir dar. ax.gif merginos, gal jums būtų nesunku parašyt iš kokių siūlų mezgėte ir kiek sumezgėte. noriu iš likučių skaras megzti, bet bijau, oi bijau... kad netektų lakstyt po lietuvą kelių metrų ieškant lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 25 spalio 2013 - 09:09
QUOTE(Dvi @ 2013 10 25, 09:53)
Ačiū visoms už gražius žodžius  4u.gif

Dabar mezgu sau megztinį. Liko rankoves ir gabalas priekio/nugaros. Jei sugestų oras, numegzčiau greičiau hihihi.gif
Tada neapsisprendžiu - megztinis mažajai ar skara anytai. Skara gali imti viršų hihihi.gif Tada matyt būtų Haruni. Norėčiau dar kartą pakartoti Lazy Kate - šį kartą jau sau. Siūlų prisipirkau, dabar veliko tik virbalus krutinti  lotuliukas.gif
Ir vis dairausi labai labai plonų siūlų visiškai vorantinklinei skarai (ilgis  1000-1400m/100g)

O aš pritrūkau siūlų, liko 4 eilės verysad.gif kažką kombinuosiu nes pabaiga tai jau netoli rolleyes.gif
Mane patraukė dabar Semele skara, bandysiu narplioti tik kol kas neslabai įsigilinau ir nežinau nuo ko ten pradėti... Gal kas jau mezgėte?
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2013 10 25, 10:06)
ir dar.  ax.gif  merginos, gal jums būtų nesunku parašyt iš kokių siūlų mezgėte ir kiek sumezgėte. noriu iš likučių skaras megzti, bet bijau, oi bijau... kad netektų lakstyt po lietuvą kelių metrų ieškant lotuliukas.gif

Aš mezgiau is Crazy Zauberball šiek tiek didesnę versiją (171 akį), storis 420m/100g, sumezgiau 1.5 kamuoliuko.
Papildyta:
QUOTE(varliuska @ 2013 10 25, 10:16)
O aš pritrūkau siūlų, liko 4 eilės  verysad.gif kažką kombinuosiu nes pabaiga tai jau netoli  rolleyes.gif

Pasakyk iš kokių siūlų mezgi, gal pas ką nors mėtosi nepabaigtas kamuoliukas.
Atsakyti
o jei megzt mažąjį variantą, vieno kamuoliuko Crazy Zauberball tikrai užteks?
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 24, 16:20)
Norincioms vaizdų dar viena skara.
user posted image
Ir perfotografavau ankstesne padoriau.
user posted image

Dvi Nuostabios skaros...
Aš irgi mezgu, bet niekaip negaliu užbaigti, jau mezgu kraštą, galvoju kad šiandien turėčiau užbaigti (jeigu niekas nesutrukdys). Dar lieka išplauti ir gražiai išdžiovinti... Tada bus galima pateikti Jūsų teismui....
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 25, 10:18)
Aš mezgiau is Crazy Zauberball šiek tiek didesnę versiją (171 akį), storis 420m/100g, sumezgiau 1.5 kamuoliuko.
Papildyta:

Pasakyk iš kokių siūlų mezgi, gal pas ką nors mėtosi nepabaigtas kamuoliukas.

Aš mezgu iš Schoppel Lace Ball, tokia mėlyna spalvytė. Skara bus man, tai aš dabar audžiu tokią mintį jeigu pirkčiau dar vieną kamuoliuką tai nusimegzčiau dar sau riešines, o prie to pačio vyrui šaliką iš tų pačių siūlų. Nes spalva tai tikrai gera, tik įdomu kaip mano vyras vertins tokią mintį kad abu su vienodos spalvos šalikais, kaip jums atrodo?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2013 10 25, 12:03)
Aš mezgu iš Schoppel Lace Ball, tokia mėlyna spalvytė. Skara bus man, tai aš dabar audžiu tokią mintį jeigu pirkčiau dar vieną kamuoliuką tai nusimegzčiau dar sau riešines, o prie to pačio vyrui šaliką iš tų pačių siūlų. Nes spalva tai tikrai gera, tik įdomu kaip mano vyras vertins tokią mintį kad abu su vienodos spalvos šalikais, kaip jums atrodo??  bigsmile.gif

O jeigu pirktum tos pačios rūšies, tik kitokios spalvos ar atspalvio sliūlus. Būtų visai įdomi pabaiga, o ir vyro šalikas šiek tiek skirtusi....... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2013 10 25, 10:49)
o jei megzt mažąjį variantą, vieno kamuoliuko Crazy Zauberball tikrai užteks?

Manau, kad turėtų užtekti.
QUOTE(varliuska @ 2013 10 25, 12:03)
Aš mezgu iš Schoppel Lace Ball, tokia mėlyna spalvytė. Skara bus man, tai aš dabar audžiu tokią mintį jeigu pirkčiau dar vieną kamuoliuką tai nusimegzčiau dar sau riešines, o prie to pačio vyrui šaliką iš tų pačių siūlų. Nes spalva tai tikrai gera, tik įdomu kaip mano vyras vertins tokią mintį kad abu su vienodos spalvos šalikais, kaip jums atrodo??  bigsmile.gif

Man gražu būtų. Bent jau maniškis tikrai nuo tokios minties nepakrauptų.
Atsakyti
sveikos, mergaitės, 4u.gif

niekada nesu mezgusi skarų, tačiau noras su jomis susidraugauti yra begalinis ax.gif

esu užsidegus megzt Dvi dabar rodytas skarutes, turiu schemą, bet nelabai suprantu(blogai matos), gal kuri galėtų pagelbėti ax.gif
uždedu 5 akis, tada mezgu blogosiomis ir po 4 a. pridedu 1, gaunas 6 a.
kt. eilėj 1 nukeliu(ar ją reik išmegzt?) pridedu 1, mezgu 2 gerom, tada pakeliu siūlą iš apatinės eilės ir išmezgu už nugaros gera akim, 2 geros, uždedu 1 a., nukeliu vieną, sekančią išmezgu ir pro ją ištraukiu nukeltą ir išmezgu paskutinę.
ar taip supratau?

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2013 10 27, 09:48)

esu užsidegus megzt Dvi dabar rodytas skarutes, turiu schemą, bet nelabai suprantu(blogai matos), gal kuri galėtų pagelbėti ax.gif

dėkui 4u.gif

Kuria jus norit megzti? Nes jos yra dvi.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 24, 16:20)
Norincioms vaizdų dar viena skara.
user posted image

ši
Atsakyti