Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

QUOTE(Radyra @ 2013 10 22, 15:19)
AČIŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ labai Ievuhe, TU tikras draugas... bis.gif

Malonu, kad galėjau pagelbėti wink.gif
Atsakyti
CIA ANTRA tik rusisku pavadinimu, bet skara ta pati.
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 22, 15:58)
CIA ANTRA tik rusisku pavadinimu, bet skara ta pati.

Dvi tu tikra spartuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2013 10 22, 13:33)
iš jų ir užsisakiau. kažkaip labai ilgai siuntinys eina. verysad.gif

aš gyvenu Klp jie iš Kauno siunčia,prekės ėjo 8d., doh.gif nors patys rašė,kad 2-4d.,kai 5d.,negavau parašiau,tai net neatsiprašė,o parašė,kad tuoj užsakymą surinks ir išsiūs blink.gif nusivyliau jų pristatymu ax.gif

QUOTE(finta @ 2013 10 22, 14:02)
Laikas ir man parodyt savaja  ax.gif

wub.gif graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kri$tina @ 2013 10 22, 17:17)
aš gyvenu Klp jie iš Kauno siunčia,prekės ėjo 8d., doh.gif nors patys rašė,kad 2-4d.,kai 5d.,negavau parašiau,tai net neatsiprašė,o parašė,kad tuoj užsakymą surinks ir išsiūs  blink.gif  nusivyliau jų pristatymu  ax.gif
wub.gif   graži   wub.gif

Atsipalaiduokit 4u.gif Gyvenimas gražus, visur dirba žmonės, ateis. Per tą laiką galima apgalvoti ir pergalvoti savo ateities planus. Tai irgi nekenkia.

Finta, skara super. Spalvos nerealios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 22 spalio 2013 - 16:44
finta, super kaip gražu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kri$tina @ 2013 10 22, 16:17)
aš gyvenu Klp jie iš Kauno siunčia,prekės ėjo 8d., doh.gif nors patys rašė,kad 2-4d.,kai 5d.,negavau parašiau,tai net neatsiprašė,o parašė,kad tuoj užsakymą surinks ir išsiūs  blink.gif  nusivyliau jų pristatymu  ax.gif

na nieko sau blink.gif esu apakusi. kai nesulaukiau pirmadienį- susinervinau, bet kai ir šiandien dar nėra... doh.gif iki šiol buvau pratusi gauti viską sekančią dieną.
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2013 10 22, 16:43)
Atsipalaiduokit  4u.gif Gyvenimas gražus, visur dirba žmonės, ateis. Per tą laiką galima apgalvoti ir pergalvoti savo ateities planus. Tai irgi nekenkia.

Dvi, na ką ten galvoti. viskas jau seniai galvota sugalvota ir apgalvota. tik siūlų nėr. ir nežinia kada bus. jūs tuoj jau antrą ir trečią megsit, o aš savo pirmos gražios nebūsiu dar pradėjus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2013 10 22, 19:50)
Dvi, na ką ten galvoti. viskas jau seniai galvota sugalvota ir apgalvota. tik siūlų nėr. ir nežinia kada bus. jūs tuoj jau antrą ir trečią megsit, o aš savo pirmos gražios nebūsiu dar pradėjus.  lotuliukas.gif

Nori, as taves palauksiu mirksiukas.gif Einu geriau megztini sau pamegziu. Sedziu komandiruotej, galiu tik seile i skaras pavarvint
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 22, 18:43)
Atsipalaiduokit  4u.gif Gyvenimas gražus, visur dirba žmonės, ateis. Per tą laiką galima apgalvoti ir pergalvoti savo ateities planus.

Viskas ok,aš pykčio nelaikau,neatėjo laiku...palaukiau...ir galvojau,kad aš iš ten nebeužsakinėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 14, 17:11)

Slapia adatelemis prismaigstant pie pagrindo (lovos, sofos, minksto kilimelio...)

Ačiū labai.
Atsakyti
o daugiau fotoataskaitų nebus? lygtai buvo daugiau besijungiančių į grupinį mezgimą.

o aš turiu klausimuką. daėjau iki pakraštėlio. ir nežinau kaip išmegzti 2 akis iš 3. internete neradau, nes matyt nemoku ieškoti. gal kuri geraširdė fėja pagelbėtumėte?
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2013 10 24, 11:00)
o aš turiu klausimuką. daėjau iki pakraštėlio. ir nežinau kaip išmegzti 2 akis iš 3. internete neradau, nes matyt nemoku ieškoti. gal kuri geraširdė fėja pagelbėtumėte?

http://techknitting....e-increase.html
As dariau taip, ir vidury uzmetima. Ups, ne tas cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finta: 24 spalio 2013 - 10:07