Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

QUOTE(rimusia @ 2013 10 21, 21:51)
Aciu merginos uz siltus zodzius 4u.gif ,tai dar viena  smile.gif

Laaabai originali ir bent jau man-nematyta. 4u.gif Ar sunkiai mezgasi?

Dera, būtent Vuke ir pirkau-ir Aqua spalvytę, ir šią rudenišką ( pamiršau pavadinimą) ir dar kitokių. Klausiau kada gaus papildymą-sakė kįtą sav. Vilnietėms iš vis bepigu, Mezgimo zonoj visa gama jų yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 21 spalio 2013 - 21:09
QUOTE(varliuska @ 2013 10 21, 20:46)

skara

arba

skara1

gal kas turite ar gal bendromis jėgomis bandome....  rolleyes.gif

Abi labai grazios, bet antra ir as noreciau megzt ax.gif
Atsakyti
sveikos auksarankės 4u.gif atradau netyčia šituos namučius...ir ką?..nebegaliu iš jų išeit ax.gif noriu noriu noriu išmokiti megzti tokius grožius kaip Jūs mokate ax.gif Šiaip virbalus moku laikyt ir jais naudotis,bet va skarų megzt nemoku blush2.gif o jos tokios gražios wub.gif noriu sau ir artimiems nunarplioti.Gal su Jūsų pagalbom ir patarimais man pavyks ax.gif
Skaičiau pirmą temą,pradžią supratau,shemas matau,o va kaip ką...ir...nebesupratu,o dar tik pradžia,bet rankų nuleist nenoriu ax.gif ,
taigi toks klausymukas būtų,kai pradžioje turiu tas 13akių,o shemoje Set-up pirma eilė tik su 6akim,tai kaip tas 7?jei gerai supratau tai:1 nukeliu,2išneriu,1vidurine pasižymiu, ir 2išnertos,o kaip tą 1-ną kraštinę?Ripsu išnert ar tiesiog nukelt?
Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Angulyte, Dvi, Rimusia Jūsų skaros nuostabios.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man viską teko išardyti ir vėl viską pradėti iš naujo. Na, bet skarą jau numezgiau, beliko kraštus apmegzti... Na manau, kad sekančios seksis geriau. Aš jau seniai esu nusižiūrėjusi šį variantą skara bet iki šiol vis dar nedrisau pradėti, na o dabar jau bus pats tas..... Laukiam merginos daugiau darbų pasirodant. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2013 10 21, 20:46)
turėdama laisvą minutę darbe šiek tiek pasidairiau ir visai norėčiau išbandyti marguosius siūlus štai čia:

skara

arba

skara1

gal kas turite ar gal bendromis jėgomis bandome....  rolleyes.gif

Blyyyyyyn, noriu abieju doh.gif
Atsakyti
na žinokit, labai užpavydėjau visoms vilniškėms... labai labai...
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2013 10 22, 09:41)
na žinokit, labai užpavydėjau visoms vilniškėms... labai labai...

Kodel cia taip? blink.gif Kad parduotuvej siulu yra? As visvien didziaja dali siulu uzsakineju internetu
Atsakyti
Kiek čia grožybių pasipylė wub.gif Ir kokios jūs greitos. Aš dar net nepradėjau ir senosios pradėtos neužbaigiau doh.gif Ligoniukas namuose atima visą laiką.
Jei bus perkančių tas dvi schemutes prisidėsiu ir aš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 22, 08:55)
Kodel cia taip?  blink.gif Kad parduotuvej siulu yra?

ax.gif aha, dėl to pačio ax.gif labai mėgstu siūliukus čiupinėt, ir kai natūroj matai tai spalvos labai skiriasi nuo nuotraukinių vaizdų. biggrin.gif va dabar labai noriu tų Kauni, o internetu galima tik kelių spalvų nusipirkt, ir man jos arba netinka, arba jau turiu numezgusi iš jų, kartotis neįdomu.
o kodėl internetu perki? pigiau? iš užsienio?
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2013 10 22, 10:42)
o kodėl internetu perki? pigiau?  iš užsienio?

Daznai pigiau, daznai is uzsienio, be to laikas kamsciuose, benzinas ir parkavimas kainuoja daugiau nei siuntimas pastu.
Del Kauni paziurek siulukamuoliukas.lt. Jei zinai spalvs, kurios nori, paskambink i Mezgimo Zona - atsius ir be internetines parduotuves.

Merginos, jei nesvyla labai - nepirkit schemu. As jums gausiu rusiskas schemas, jei labai nedega. As sia savaite komandiruotese, kita atostogauju.
Atsakyti
Keista, bet siulukamuoliuke Kauni tikrai nerandu, tik Crazy, bet spalvos tai neveža... Lauksiu vuko papaildymo. O Mezgimo zona kokių Kauni turi? Ar yra galimybė kažkur pažiūrėt jų spalvas?

Radau kur pažiūrėt. Labai ačiū už idėją užsisakyt telefonu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 22 spalio 2013 - 11:01
Bet iš tikro geriau jau būčiau neužsukusi į jų puslapį.
Vien pagundos pagundos pagundos
Atsakyti