Na tai ką prasidėjo skarų sezonas ir aš jau mąstau imti į rankas virbalus ir meistrauti kažką pradėti. Nes kalėdos jau ne už kalnų. Čia juk ne į prekybcentrį nulėkus apsipirkti
QUOTE(angulyte @ 2013 10 21, 12:39)
Wau, jau kokia didelė tavo. Nors ir maniškė nėra maža
Ačiū, Spurgita Pirmyn, schemom pasidalinsim, belieka virbalais ir siūlais pasirūpint
Ačiū, Spurgita Pirmyn, schemom pasidalinsim, belieka virbalais ir siūlais pasirūpint
Su mielu noru, bet kol kas kitų mezginių prisipalanvusi, nors už schemutę dėkinga būčiau Kaip sakant ateičiai kaupiu.
Dvi kokia didelė skara ir graži, ir pats modelis gražus skaros
QUOTE(Dvi @ 2013 10 21, 12:58)
Dydis man tinka, tik ji man vis tik per marga. Kartu su Lazy Katy (kuri irgi man per marga) keliaus dovanų, kur bus labiau deramai įvertintos , o aš ieškosiu kitų siūlų. Matyt Addi Long - vis tik is jų skaros atrodo gražiausiai.
Na, man taip - iš margiukų Aade long labiausiai tinkantys skaroms. O jei pačiai ne prie širdies, žinoma, geriau padovanoti tam,ką džiugins, o pačiai nusimegzti tokią, kokios nori.
P.S. Rimusia, skara LAAAAABAI graži Aš jau iš Aqua spalvos pradėjus esu vieną Spalvytė superinė
QUOTE(rimusia @ 2013 10 21, 15:52)
Kad pradeta kalba apie siulus Aade long,noriu paroditi savo skara megzta vasara is aqua 8/1
Suuuper!
Dar pasakykit kokias virbalais mezgat is 8/1 ir 8/2.
QUOTE(Dvi @ 2013 10 21, 16:22)
Aš iš 8/1 mezgu 3,5 Nr.virbaliukais, o iš 8/2 esu mezgus 4 nr.virbalais.
Baigiau ir as savaja, beliko isplaut, bet nepatinka man ji Noriu vienspalves.
Kokia sekancia mezgam?
Angulytes labai labai grazi, grazios spalvytes
Kokia sekancia mezgam?
Angulytes labai labai grazi, grazios spalvytes
QUOTE(rimusia @ 2013 10 21, 15:52)
Kad pradeta kalba apie siulus Aade long,noriu paroditi savo skara megzta vasara is aqua 8/1
Graži, akį traukianti skara
Angulytės ir Dvi skaros gražuolės. Abi mielos, nors ir skirtingos.
Aš judu labai lėtai, nes mažai turiu laiko su virbalais pasėdėt. Bet judu.
Papildyta:
Rimusios skara puiki, bet jau siūlai siūlai.... už širdies griebia.
Tik va klausimas iškilo. Kur perkat? Vuke tokios spalvos nesu mačiusi. O labai norėčiau.
Papildyta:
šitos abi mano norų sąraše. Semele pirmoj vietoj.
Aš judu labai lėtai, nes mažai turiu laiko su virbalais pasėdėt. Bet judu.
Papildyta:
Rimusios skara puiki, bet jau siūlai siūlai.... už širdies griebia.
Tik va klausimas iškilo. Kur perkat? Vuke tokios spalvos nesu mačiusi. O labai norėčiau.
Papildyta:
QUOTE(varliuska @ 2013 10 21, 19:46)
šitos abi mano norų sąraše. Semele pirmoj vietoj.
QUOTE(rimusia @ 2013 10 21, 20:51)
,tai dar viena
ooo, kokia įdomi.