Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

Na tai ką prasidėjo skarų sezonas biggrin.gif ir aš jau mąstau imti į rankas virbalus ir meistrauti kažką pradėti. Nes kalėdos jau ne už kalnų. Čia juk ne į prekybcentrį nulėkus apsipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2013 10 21, 12:39)
Wau, jau kokia didelė tavo.  4u.gif Nors ir maniškė nėra maža  ax.gif
Ačiū, Spurgita  4u.gif Pirmyn, schemom pasidalinsim, belieka virbalais ir siūlais pasirūpint  mirksiukas.gif

Su mielu noru, bet kol kas kitų mezginių prisipalanvusi, nors už schemutę dėkinga būčiau 4u.gif Kaip sakant ateičiai kaupiu.
Dvi kokia didelė skara ir graži, ir pats modelis gražus skaros smile.gif
Atsakyti
Kad pradeta kalba apie siulus Aade long,noriu paroditi savo skara megzta vasara is aqua 8/1 smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 21, 12:58)
Dydis man tinka, tik ji man vis tik per marga. Kartu su Lazy Katy (kuri irgi man per marga) keliaus dovanų, kur bus labiau deramai įvertintos hihihi.gif , o aš ieškosiu kitų siūlų. Matyt Addi Long - vis tik is jų skaros atrodo gražiausiai.

Na, man taip - iš margiukų Aade long labiausiai tinkantys skaroms. mirksiukas.gif O jei pačiai ne prie širdies, žinoma, geriau padovanoti tam,ką džiugins, o pačiai nusimegzti tokią, kokios nori. 4u.gif

P.S. Rimusia, skara LAAAAABAI graži 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš jau iš Aqua spalvos pradėjus esu vieną mirksiukas.gif Spalvytė superinė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 21 spalio 2013 - 14:58
QUOTE(rimusia @ 2013 10 21, 15:52)
Kad pradeta kalba apie siulus Aade long,noriu paroditi savo skara megzta vasara is aqua 8/1  smile.gif

Suuuper!
Dar pasakykit kokias virbalais mezgat is 8/1 ir 8/2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 21 spalio 2013 - 15:23
QUOTE(Dvi @ 2013 10 21, 16:22)
Suuuper!
Dar pasakykit kokias virbalais mezgat is 8/1 ir 8/2.

Aš iš 8/1 mezgu 3,5 Nr.virbaliukais, o iš 8/2 esu mezgus 4 nr.virbalais.
Atsakyti
Baigiau ir as savaja, beliko isplaut, bet nepatinka man ji schmoll.gif Noriu vienspalves.
Kokia sekancia mezgam?
Angulytes labai labai grazi, grazios spalvytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2013 10 21, 15:52)
Kad pradeta kalba apie siulus Aade long,noriu paroditi savo skara megzta vasara is aqua 8/1  smile.gif

Graži, akį traukianti skara thumbup.gif
Atsakyti
turėdama laisvą minutę darbe šiek tiek pasidairiau ir visai norėčiau išbandyti marguosius siūlus štai čia:

skara

arba

skara1

gal kas turite ar gal bendromis jėgomis bandome.... rolleyes.gif
Atsakyti
Angulytės ir Dvi skaros gražuolės. Abi mielos, nors ir skirtingos.
Aš judu labai lėtai, nes mažai turiu laiko su virbalais pasėdėt. Bet judu.
Papildyta:
Rimusios skara puiki, bet jau siūlai siūlai.... už širdies griebia.
Tik va klausimas iškilo. Kur perkat? Vuke tokios spalvos nesu mačiusi. O labai norėčiau.
Papildyta:
QUOTE(varliuska @ 2013 10 21, 19:46)

šitos abi mano norų sąraše. Semele pirmoj vietoj. wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz siltus zodzius 4u.gif ,tai dar viena smile.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2013 10 21, 20:51)
,tai dar viena  smile.gif

ooo, kokia įdomi. bigsmile.gif
Atsakyti