Sveikinu greituoles, labai norisi pamatyti bendrą vaizdą. Aš tik iki krašto prisikasiau, bet susidūriau su problema, niekur neradau paaiškinta (nes tokio tipo skaros dar nesu mezgusi) kaip mezgasi šis ženkliukas (pažymėjau raudonai) AČIŪ...
sako ten markeris
QUOTE(angulyte @ 2013 10 21, 09:41)
Tai kaip čia dabar - po savaitgalio nei vienos nuotraukos nėr????
Dvi, kur pradanginai savo skariukę?
Gerai, tada aš rodau savo ūkines foto, nes per lietų neišėjo fotosesijos lauke padaryt
Gerai, tada aš rodau savo ūkines foto, nes per lietų neišėjo fotosesijos lauke padaryt
Oho pagaliau pirmieji pasirodymai, angulyte šaunuolė O kokie čia siūlai ir kelinto nr. virbalais mezgei?
Man savaitgalis nepasiteisino, panašu kad dar trūksta poros gerų vakarų
QUOTE(angulyte @ 2013 10 21, 09:41)
Tai kaip čia dabar - po savaitgalio nei vienos nuotraukos nėr????
Visą savaitgalį ariau statybose, šiandien nepajudu visiškai Nuotraukos yra (neaišku kokios kokybės, bet yra). Bandysiu tuoj nukrauti ir sudėti.
Taviškė skara super graži. Man irgi įdomu kokie siūlai.
Aš pagavau kablį matyt, tai skara bus dar ne viena. Gal ne viena po kitos, bet tikrai bus. Lazy Katy irgi jau pabaigiau, tik kol kas neskalbta ir netampyta.
Ačiū mergaitės už pagiriamuosius žodžius.
Siūlai - estiška vilna Aade long 8/1. Man jie skaroms labai pasiteisino - labai gražūs perėjimai pas juos. Virbalai - 3,5 nr. Šiaip mano variantas - pamažintas mažasis. Numuilinau porą pakartojimų to kiauraraščio, nes mačiau,kad pritrūksiu siūlų. Nutaikiau tip top, nes liko gal tik kokie 2 m.
Siūlai - estiška vilna Aade long 8/1. Man jie skaroms labai pasiteisino - labai gražūs perėjimai pas juos. Virbalai - 3,5 nr. Šiaip mano variantas - pamažintas mažasis. Numuilinau porą pakartojimų to kiauraraščio, nes mačiau,kad pritrūksiu siūlų. Nutaikiau tip top, nes liko gal tik kokie 2 m.
Nuotrauka ne kažin kokia Teks eit mokytis fotografuot skaras, bet gi va neturiu kur tokius plotus patiesti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 21, 10:53)
Nuotrauka ne kažin kokia Teks eit mokytis fotografuot skaras, bet gi va neturiu kur tokius plotus patiesti
Dvi oho koks spalvų margumynas, bet aš manau rudeniui tai kaip tik!! Gražu
Dvi regis mus kažkas skriaudžia tu statybose darbavaisi o aš buto remonto darbuose
Angulyte, labai graži skara, ir aš tokios užsinorėjau
QUOTE(Dvi @ 2013 10 21, 10:53)
Wau, jau kokia didelė tavo. Nors ir maniškė nėra maža
QUOTE(Spurgita @ 2013 10 21, 11:10)
Angulyte, labai graži skara, ir aš tokios užsinorėjau
Ačiū, Spurgita Pirmyn, schemom pasidalinsim, belieka virbalais ir siūlais pasirūpint
QUOTE(angulyte @ 2013 10 21, 12:39)
Wau, jau kokia didelė tavo. Nors ir maniškė nėra maža
Dydis man tinka, tik ji man vis tik per marga. Kartu su Lazy Katy (kuri irgi man per marga) keliaus dovanų, kur bus labiau deramai įvertintos , o aš ieškosiu kitų siūlų. Matyt Addi Long - vis tik is jų skaros atrodo gražiausiai.