Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

QUOTE(Dvi @ 2013 10 17, 13:20)
Tai gal nori susitikti Mezgimo zonoj ir palyginti skaras. As labai noreciau paciupineti is Zauberball Lace megzta skara, kad lygiai taip pat nuspresti reikia man tokios plonos ar ne.  ax.gif

Gera mintis, bet man pirmiau reikia saviškę pabaigti o tada po darbo galime ir susitikti, tai gal padarome taip po savaitgalio m? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2013 10 17, 13:30)
Gera mintis, bet man pirmiau reikia saviškę pabaigti o tada po darbo galime ir susitikti, tai gal padarome taip po savaitgalio m?  mirksiukas.gif

Super. Susirasysim i AZ. As antradieni-treciadieni nebusiu, kitom dienom suderinama
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2013 10 17, 12:21)
Ne, pasikloti tai tikrai neužteks bet tikiuosi apsivynioti aplink kaklą tai užteks  biggrin.gif
Čia pagrindo pakutinės eilės akių skaičius - 351 akių, mezgu iš plonų Lace Ball siūliukų kur 100g - 800m, norisi tikėti kad užteks vieno kamuoliuko  smile.gif

Ačiū už informacija... Kadangi mano siūlai gerokai storesni (100g. 550m.) tai man užteks gerokai mažiau akių. Mano irgi margi ir man gražu, nes aš tokių ir norėjau. Tiktai aš viduryje nedarau to rašto su skylutėm (nes man margam mezginyje dar ir raštas, biškuti per daug) mezgu lygiai.
Kažkur forume skaičiau, kad raštui apie skarą apmegzti siūlų reikia daugiau, negu pačiai skarai... verysad.gif
Atsakyti
Numezgiau pusę Lazy Katy skaros. Jei jau naikinti melanžinius siūlus, tai naikinti rolleyes.gif O tada eisiu pirkt kitokiu hihihi.gif
Atsakyti
Mano skara išdžiūvo, dydis liuks, tikiuosi savaitgalį fotosesiją padaryti.
Antra skara dar nebaigta, bet vakaras - du ir bus gatava. Ui kaip man patinka, kad taip greitai mezgasi rolleyes.gif Žiū Kalėdoms ir turėsiu dovanas rolleyes.gif Reikia dar kokią trikampą anytai numegzti, jai tokia per petį nelabai tiks.

Kaip jums sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 18, 09:50)
Mano skara išdžiūvo, dydis liuks, tikiuosi savaitgalį fotosesiją padaryti.
Antra skara dar nebaigta, bet vakaras - du ir bus gatava. Ui kaip man patinka, kad taip greitai mezgasi rolleyes.gif Žiū Kalėdoms ir turėsiu dovanas rolleyes.gif Reikia dar kokią trikampą anytai numegzti, jai tokia per petį nelabai tiks.

Kaip jums sekasi?

man tai trys paskutinės eilės liko. ax.gif Aš pakaitom su dar viena skara mezgu - nes dalyvauju žaidime, kur kas savaitę nauja schema. Tai vat pabaigus šią, imsiuos dar kokios. Vis tik dovanų laikotarpis artėja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2013 10 18, 10:01)
dalyvauju žaidime, kur kas savaitę nauja schema.

Čia kur? Įdomu būtų bent pažioplinėt, jei ne sudalyvaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 17, 22:21)
Numezgiau pusę Lazy Katy skaros. Jei jau naikinti melanžinius siūlus, tai naikinti  rolleyes.gif O tada eisiu pirkt kitokiu hihihi.gif

Gal galite schemute pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 18, 10:06)
Čia kur? Įdomu būtų bent pažioplinėt, jei ne sudalyvaut  ax.gif

Va čia http://www.ravelry.c...umn-mystery-kal mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2013 10 18, 10:34)
Gal galite schemute pasidalinti?

CIA
Atsakyti
Saunuoles merginos, panasu kad Kaledu senis bus dosnus 4u.gif As vis dar kovoje su kilometrais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2013 10 18, 17:06)
Saunuoles merginos, panasu kad Kaledu senis bus dosnus  4u.gif As vis dar kovoje su kilometrais  biggrin.gif

Aš jau švenčiu pabaigtuves thumbup.gif Išskalbta ir ištampyta jai mirksiukas.gif
Atsakyti