Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

QUOTE(Dvi @ 2013 10 16, 22:26)
Ne per daug akiu surinkai? Kiek skyliu, tiek akiu + tarpuose po uzmetima. Cia surinktos akys, jei nors kiek pades.

Aciu smile.gif Gal istampius ir geresnis vaizdas bus, nes dabar kai paziuriu, tai man nepatinka mano "garbane". Ir dabar jau noriu vienspalves. Ar tik neisardysiu as jos g.gif
Atsakyti
Man irgi maniske per marga. Neardyk. Pasitreniruosi, antra bus geresne, o dovanotam arkliui i dantis neziuri lotuliukas.gif
Atsakyti
Manoji irgi margiukė. nebe tiek daug ir liko iki pabaigos... ax.gif
Atsakyti
As savo isskalbiau, istampiau ir palikau dziuti. Is 171 akies gavosi diiiidele. Gal per didele mastau.gif Gal per laisvai ar per storais virbalais mezgiau mastau.gif Ale gi kaip zinoti kokio ji dydzio bus, kai jau isskalbsi ir istampysi? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 17, 11:42)
As savo isskalbiau, istampiau ir palikau dziuti. Is 171 akies gavosi diiiidele. Gal per didele mastau.gif Gal per laisvai ar per storais virbalais mezgiau mastau.gif Ale gi kaip zinoti kokio ji dydzio bus, kai jau isskalbsi ir istampysi? mastau.gif

As tada ramia sirdim mezgu 135 akis, nes man labiau jos kaip saliko reik smile.gif
Atsakyti
O man visai kol kas netrukdo margos spalvos, kažkaip visai įdomiai atrodo rolleyes.gif Mano pagrindą sudarė 351 akių, tai dabar tas kraštas nu jau toooks kilometrinis, atrodo kad dvi valandas tik vieną pusę mezgu biggrin.gif biggrin.gif Tikiuosi ant savaitgalio pabaigtuves apturėti ir aš, sėkmės visoms ir kas jau padarė gal dar kokią gražuolę atras skarų lobynuose, kurią mėgintume kartu įveikti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varliuska: 17 spalio 2013 - 10:52
QUOTE(varliuska @ 2013 10 17, 11:51)
O man visai kol kas netrukdo margos spalvos, kažkaip visai įdomiai atrodo  rolleyes.gif Mano pagrindą sudarė 351 akių, tai dabar tas kraštas nu jau toooks kilometrinis, atrodo kad dvi valandas tik vieną pusę mezgu  biggrin.gif  biggrin.gif Tikiuosi ant savaitgalio pabaigtuves apturėti ir aš, sėkmės visoms ir kas jau padarė gal dar kokią gražuolę atras skarų lobynuose, kurią mėgintume kartu įveikti  ax.gif

Olialia bigsmile.gif jau cia ir pasiklot ir uzsikloti uzteks biggrin.gif
Atsakyti
Mano pagrindą sudarė 351 akių

Cia paskutines eiles tiek akiu? Ar tiek jau surinkus akis is abieju sonu?
Is kokiu ir kokio storumo siulu tu mezgi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 17 spalio 2013 - 11:06
QUOTE(Dvi @ 2013 10 17, 12:05)
Cia paskutines eiles tiek akiu? Ar tiek jau surinkus akis is abieju sonu?
Is kokiu ir kokio storumo siulu tu mezgi?

Ne, pasikloti tai tikrai neužteks bet tikiuosi apsivynioti aplink kaklą tai užteks biggrin.gif
Čia pagrindo pakutinės eilės akių skaičius - 351 akių, mezgu iš plonų Lace Ball siūliukų kur 100g - 800m, norisi tikėti kad užteks vieno kamuoliuko smile.gif
Atsakyti
O man visai kol kas netrukdo margos spalvos

Man ne margos spalvos, o matyt melanzas trukdo. Salikuose jis graziai atrodo, o cia per tokius plocius man per marga gaunasi.

Blyyyn, dar turiu 2 kamuolius Crazy Zauberball. Reikia greiciau numegzti kokia skara Kaledinems dovanoms, o sau ieskotis be melanzo.

Gal kas zinot po kiek Mezgimo zonoj Zauberball kamuoliukas (ne Lace, kad paskui nebuti 800 akiu ant virbalo lotuliukas.gif )? Ir apskritai jie ju turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 17 spalio 2013 - 11:42
QUOTE(Dvi @ 2013 10 17, 12:21)
Man ne margos spalvos, o matyt melanzas trukdo. Salikuose jis graziai atrodo, o cia per tokius plocius man per marga gaunasi.

Blyyyn, dar turiu 2 kamuolius Crazy Zauberball. Reikia greiciau numegzti kokia skara Kaledinems dovanoms, o sau ieskotis be melanzo.

Gal kas zinot po kiek Mezgimo zonoj Zauberball kamuoliukas (ne Lace, kad paskui nebuti 800 akiu ant virbalo  lotuliukas.gif )? Ir apskritai jie ju turi?

Kad Mezgimo zona jų turi tai tikrai, bet kainos tiksliai negaliu atsakyti, man regis 40Lt tai tikrai bus, aš kaip tik svarstau ar sekančiai skarai pirkti juos (Crazy Zauberball) ar visgi likti ištikimai plonyčiams mezginiams g.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2013 10 17, 13:10)
Kad Mezgimo zona jų turi tai tikrai, bet kainos tiksliai negaliu atsakyti, man regis 40Lt tai tikrai bus, aš kaip tik svarstau ar sekančiai skarai pirkti juos (Crazy Zauberball) ar visgi likti ištikimai plonyčiams mezginiams  g.gif

Tai gal nori susitikti Mezgimo zonoj ir palyginti skaras? As labai noreciau paciupineti is Zauberball Lace megzta skara, kad lygiai taip pat nuspresti reikia man tokios plonos ar ne. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 17 spalio 2013 - 12:29