Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

QUOTE(Radyra @ 2013 10 12, 22:50)
O man baisus nusivilimas, šiandien nuvažiavau į Casa Lana, o ten mano siūlų, būten tos spalvis, kur buvau nusižiūrėjus jau nebėra, (gal metus gulėjo, niekas nepirko, o kai aš sumasčiau, tai kiaulystės dėsnis, ėmė ir išpirko...) Nežinau net kur ieškoti, pirkti internetu, bet kol atsiūs....

Jei Kaune, mohera ar kažkas panašaus skarai, tai dar ABC galima rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
na kągi, neatlaikė mano nervai, pradėjau megzti iš tokių siūlų kokius turėjau. nepatinka, bet ką padarysi, labai jau nagai niežtėjo. kita bus iš norimų.
Atsakyti
4u.gif merginos kurią čia taip visos pradėjot megzti bigsmile.gif
niežti ir man nagai kažkokią pradėti,tik dar neturiu siūlų ax.gif
Atsakyti
Mielos mezgėjėlės, gal kuri mezgėt Nymphalydea 4u.gif Yra ravelry schema, beje,- nemokama smile.gif Bet nepavyko nuoroda..gal kas lietuviškai turi aprašymą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juki: 13 spalio 2013 - 16:46
QUOTE(Dvi @ 2013 10 12, 22:11)
As mezgiau 171 aki, bet kokio dydzio ji nelabai matosi iki neissitampys. As mezgu 25 krasto eile. Bet kooookios iiiiiiiiiilgos tos eiles  doh.gif

As dar tik ipusejau pagrinda megzti.

Zodziu nusimezgu pagrinda, paskutine eile uzmetimai, suemimai. Tada is blogos puses uzbaigiu ir tik tada surenku akis? Kazin negalima neuzbaigus pradeti rinkti kito kampo akiu? g.gif
Ir kai surenku akis iskart nuo pirmos eiles pagal sekancia schema reik pradeti megzti?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 10 13, 13:05)
Jei Kaune, mohera ar kažkas panašaus skarai, tai dar ABC galima rasti  mirksiukas.gif

AČIŪ... ABC man irgi labai patinka, ten visada galima rasti geros kokybės siūlų, bet vistiek reikia laukti pirmadienio... O kitos jau žiūrėk ir pabaigs kol aš siūlus nusipirksiu.Nesinori pradėti megzti iš ,,beleko" norėtusi kad daiktas būtų kokybiškas, mielas ir kad paskui tu juo galėtum džiaugtis...
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 10 13, 18:09)
As dar tik ipusejau pagrinda megzti.

Zodziu nusimezgu pagrinda, paskutine eile uzmetimai, suemimai. Tada is blogos puses uzbaigiu ir tik tada surenku akis? Kazin negalima neuzbaigus pradeti rinkti kito kampo akiu?  g.gif
Ir kai surenku akis iskart nuo pirmos eiles pagal sekancia schema reik pradeti megzti?

Kadangi šiuo principu esu mezgus Lazy Katy,nepamenu dabar kaip tiksliai pavadinimas rašosi,tai ir šioje skaroje mezgant pask.eile su uzmetimais,aš iš kart ir kito kampo akis surinkau ;-)
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2013 10 13, 20:59)
Kadangi šiuo principu esu mezgus Lazy Katy,nepamenu dabar kaip tiksliai pavadinimas rašosi,tai ir šioje skaroje mezgant pask.eile su uzmetimais,aš iš kart ir kito kampo akis surinkau ;-)

Nebutu didele blogybe taip padaryti smile.gif

Ok, susirenku akis ir is blogos puses ismezgu viena eile pagal antra schema kaip suprantu g.gif Vienam kampe du uzmetimai prisideda, o kitam akis/uzmetimas. Taip supratau ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 10 13, 21:11)
Nebutu didele blogybe taip padaryti  smile.gif

Ok, susirenku akis ir is blogos puses ismezgu viena eile pagal antra schema kaip suprantu  g.gif  Vienam kampe du uzmetimai prisideda, o kitam akis/uzmetimas. Taip supratau ar ne?

Iš jūsų parašymo suprantu, kad klausiate pradžios eilės ir viduriuko, ar ne? Schemos dabar po ranka neturiu, bet kiek pamenu taip, pakeitus schemą pradžioj buvo 2 užmetimai, o prireš centrinę akį ir už josios - pakelta akis ir išmegzta papildoma akis. 4u.gif
Atsakyti
Aš jau su savo pagrindu irgi einu prie pabaigos ax.gif
Merginos o kaip mezgasi tas toks suraitytas ženklas (tas toks kur 4 numeriu eina ženklų paaiškinime)? Ir dar vienas klausimas kaip iššifruoti tą sekančią schemą po pagrindo kur eina? Ar čia tiesiog pavaizduotas tas akių surinkimas šone ir sekančioje schemoje žymima kaip "-1" eilutė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2013 10 14, 07:56)
Aš jau su savo pagrindu irgi einu prie pabaigos  ax.gif 
Merginos o kaip mezgasi tas toks suraitytas ženklas (tas toks kur 4 numeriu eina ženklų paaiškinime)? Ir dar vienas klausimas kaip iššifruoti tą sekančią schemą po pagrindo kur eina? Ar čia tiesiog pavaizduotas tas akių surinkimas šone ir sekančioje schemoje žymima kaip "-1" eilutė?  g.gif

Va sitas ir man idomu. Man rodos ten surinkimas ir viena paruosiamoji eile pries mezgant paskesnes schemas g.gif Galiu ir klysti, nes man su angliskais terminais mezgimo ne kazka... O google vertejas irgi grybauja...
Atsakyti
Foundation raw arba -1 eile yra ta, kurioje geroje puseje surinkinejamos akys. Blogoj i ismezgama blogom ir tada jau eina rastas.

Man beliko pora kilometriniu eiliu ir baigiamasis sunerimas vaseliu. Tik nelabai iskertu vaseliu po kiek akiu sunerti kruvon ir kiek izmegzti tarpe. Gal kas nors galit pagelbeti?
Atsakyti