Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

Dvi, ar galėtumėte pasidalinti schemute? p.dovile@ gmail.com

galiu jums permesti rinkinuką skarų, kurias pirkom anksčiau smile.gif
Atsakyti
Aš vakar prisėdau trumpam pamegzti... ir numezgiau visą iki krašto apmezgimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 11, 12:03)
Aš vakar prisėdau trumpam pamegzti... ir numezgiau visą iki krašto apmezgimo  bigsmile.gif

As siandiena kaupiuosi pradeti. Pirma schema aiski, po to jau gali vykti "grybu karas" blush2.gif

Norejau pasitikslinti, pradedam nuo 6 a, po to is vieno krasto platinam su uzmetimais, o kito krasto po dvi sumezgam vis? Ai ir dar - egzistuoja cia krastines akys? Ar iskarto rastas eina nuo pirmos akies?
Gal kvaili tie klausimai, bet nesinoretu ardyti... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 10 11, 12:37)
Norejau pasitikslinti, pradedam nuo 6 a, po to is vieno krasto platinam su uzmetimais, o kito krasto po dvi sumezgam vis? Ai ir dar - egzistuoja cia krastines akys? Ar iskarto rastas eina nuo pirmos akies?
Gal kvaili tie klausimai, bet nesinoretu ardyti...  blush2.gif

Taip.
Kraštinių akių nėra, raštas iš karto nuo pirmos akies.
Papildyta:
QUOTE(žemuogienė @ 2013 10 11, 10:48)
galiu jums permesti rinkinuką skarų, kurias pirkom anksčiau smile.gif

Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Dvi nu tu saunuole 4u.gif
As irgi po truputi judu i prieki ir darosi smalsu tai o kaip ten mezgasi tas krastas.. Kaip ten viskas vyksta m? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 10, 19:04)
Crazy zauberwolle

man irgi pasirodė kad iš panašių siūlų būtų gražu. gal žinot kurioje internetinėje parduotuvėje jų yra?

arba Malabrigo gražių pereinančių spalvų.

oi kaip jums pavydžiu, jūs jau mezgat, o aš net siūlų dar neturiu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 11 spalio 2013 - 19:17
QUOTE(varliuska @ 2013 10 11, 19:49)
Dvi nu tu saunuole  4u.gif
As irgi po truputi judu i prieki ir darosi smalsu tai o kaip ten mezgasi tas krastas.. Kaip ten viskas vyksta m? ax.gif

Surinkau krasto akis, o toliau geros-blogos-uzdetos-suimtos... Galvojau bus sudetingiau. Betgi paziuresim kaip ten toliau ir kaip atrodys, kai pavaigsiu. Gal is to lengvumo snipstas gausis

QUOTE(dera1 @ 2013 10 11, 20:05)
man irgi pasirodė kad iš panašių siūlų būtų gražu. gal žinot kurioje internetinėje parduotuvėje jų yra

Cia yra
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 11, 20:33)

ačiū, Dvi. 4u.gif

mezgant pagal standartą, kai pirmoj daly 135 akys, skara kokio dydžio pabaigoje gaunasi? mėgstu dideles, tai galvoju, ar megzt pagal parašymą ar didint?
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2013 10 12, 14:41)
ačiū, Dvi.  4u.gif

mezgant pagal standartą, kai pirmoj daly 135 akys, skara kokio dydžio pabaigoje gaunasi? mėgstu dideles, tai galvoju, ar megzt pagal parašymą ar didint?

Na... didele tikrai nebus-tokia uzsimetimui. Jei pageidaujate daugiau apsisukt-galite didinti akiu skaičių iki 171.

Savo pagrinda aš jau taip pat turiu ;-)
Atsakyti
As mezgiau 171 aki, bet kokio dydzio ji nelabai matosi iki neissitampys. As mezgu 25 krasto eile. Bet kooookios iiiiiiiiiilgos tos eiles doh.gif
Atsakyti
O man baisus nusivilimas, šiandien nuvažiavau į Casa Lana, o ten mano siūlų, būten tos spalvis, kur buvau nusižiūrėjus jau nebėra, (gal metus gulėjo, niekas nepirko, o kai aš sumasčiau, tai kiaulystės dėsnis, ėmė ir išpirko...) Nežinau net kur ieškoti, pirkti internetu, bet kol atsiūs....
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 12, 22:11)
As mezgiau 171 aki, bet kokio dydzio ji nelabai matosi iki neissitampys. As mezgu 25 krasto eile. Bet kooookios iiiiiiiiiilgos tos eiles  doh.gif

Žinau... mirksiukas.gif Kraštas kur kas ilgiau mezgasi nei skaros pagrindas mirksiukas.gif Aš tik šįandien imsiuosi kraštelio.

QUOTE(Radyra @ 2013 10 12, 22:50)
O man baisus nusivilimas, šiandien nuvažiavau į Casa Lana, o ten mano siūlų, būten tos spalvis, kur buvau nusižiūrėjus jau nebėra, (gal metus gulėjo, niekas nepirko, o kai aš sumasčiau, tai kiaulystės dėsnis, ėmė ir išpirko...) Nežinau net kur ieškoti, pirkti internetu, bet kol atsiūs....

Tai megzkit iš kitų mirksiukas.gif Iš savo norimų kitą nusimegsit 4u.gif
Atsakyti