Dvi, ar galėtumėte pasidalinti schemute? p.dovile@ gmail.com
galiu jums permesti rinkinuką skarų, kurias pirkom anksčiau
Aš vakar prisėdau trumpam pamegzti... ir numezgiau visą iki krašto apmezgimo
QUOTE(Dvi @ 2013 10 11, 12:03)
Aš vakar prisėdau trumpam pamegzti... ir numezgiau visą iki krašto apmezgimo
As siandiena kaupiuosi pradeti. Pirma schema aiski, po to jau gali vykti "grybu karas"
Norejau pasitikslinti, pradedam nuo 6 a, po to is vieno krasto platinam su uzmetimais, o kito krasto po dvi sumezgam vis? Ai ir dar - egzistuoja cia krastines akys? Ar iskarto rastas eina nuo pirmos akies?
Gal kvaili tie klausimai, bet nesinoretu ardyti...
QUOTE(Kulke @ 2013 10 11, 12:37)
Norejau pasitikslinti, pradedam nuo 6 a, po to is vieno krasto platinam su uzmetimais, o kito krasto po dvi sumezgam vis? Ai ir dar - egzistuoja cia krastines akys? Ar iskarto rastas eina nuo pirmos akies?
Taip.
Kraštinių akių nėra, raštas iš karto nuo pirmos akies.
Papildyta:
QUOTE(žemuogienė @ 2013 10 11, 10:48)
galiu jums permesti rinkinuką skarų, kurias pirkom anksčiau
Būčiau labai dėkinga
Dvi nu tu saunuole
As irgi po truputi judu i prieki ir darosi smalsu tai o kaip ten mezgasi tas krastas.. Kaip ten viskas vyksta m?
As irgi po truputi judu i prieki ir darosi smalsu tai o kaip ten mezgasi tas krastas.. Kaip ten viskas vyksta m?
QUOTE(Dvi @ 2013 10 10, 19:04)
Crazy zauberwolle
man irgi pasirodė kad iš panašių siūlų būtų gražu. gal žinot kurioje internetinėje parduotuvėje jų yra?
arba Malabrigo gražių pereinančių spalvų.
oi kaip jums pavydžiu, jūs jau mezgat, o aš net siūlų dar neturiu.
QUOTE(varliuska @ 2013 10 11, 19:49)
Dvi nu tu saunuole
Surinkau krasto akis, o toliau geros-blogos-uzdetos-suimtos... Galvojau bus sudetingiau. Betgi paziuresim kaip ten toliau ir kaip atrodys, kai pavaigsiu. Gal is to lengvumo snipstas gausis
QUOTE(dera1 @ 2013 10 11, 20:05)
man irgi pasirodė kad iš panašių siūlų būtų gražu. gal žinot kurioje internetinėje parduotuvėje jų yra
Cia yra
QUOTE(Dvi @ 2013 10 11, 20:33)
ačiū, Dvi.
mezgant pagal standartą, kai pirmoj daly 135 akys, skara kokio dydžio pabaigoje gaunasi? mėgstu dideles, tai galvoju, ar megzt pagal parašymą ar didint?
QUOTE(dera1 @ 2013 10 12, 14:41)
ačiū, Dvi.
mezgant pagal standartą, kai pirmoj daly 135 akys, skara kokio dydžio pabaigoje gaunasi? mėgstu dideles, tai galvoju, ar megzt pagal parašymą ar didint?
Na... didele tikrai nebus-tokia uzsimetimui. Jei pageidaujate daugiau apsisukt-galite didinti akiu skaičių iki 171.
Savo pagrinda aš jau taip pat turiu ;-)
As mezgiau 171 aki, bet kokio dydzio ji nelabai matosi iki neissitampys. As mezgu 25 krasto eile. Bet kooookios iiiiiiiiiilgos tos eiles
O man baisus nusivilimas, šiandien nuvažiavau į Casa Lana, o ten mano siūlų, būten tos spalvis, kur buvau nusižiūrėjus jau nebėra, (gal metus gulėjo, niekas nepirko, o kai aš sumasčiau, tai kiaulystės dėsnis, ėmė ir išpirko...) Nežinau net kur ieškoti, pirkti internetu, bet kol atsiūs....
QUOTE(Dvi @ 2013 10 12, 22:11)
As mezgiau 171 aki, bet kokio dydzio ji nelabai matosi iki neissitampys. As mezgu 25 krasto eile. Bet kooookios iiiiiiiiiilgos tos eiles
Žinau... Kraštas kur kas ilgiau mezgasi nei skaros pagrindas Aš tik šįandien imsiuosi kraštelio.
QUOTE(Radyra @ 2013 10 12, 22:50)
O man baisus nusivilimas, šiandien nuvažiavau į Casa Lana, o ten mano siūlų, būten tos spalvis, kur buvau nusižiūrėjus jau nebėra, (gal metus gulėjo, niekas nepirko, o kai aš sumasčiau, tai kiaulystės dėsnis, ėmė ir išpirko...) Nežinau net kur ieškoti, pirkti internetu, bet kol atsiūs....
Tai megzkit iš kitų Iš savo norimų kitą nusimegsit