Aciu, Rimusia
jei pirksit kokia schema butinai prisidesiu ir as, juk skaru niekada nebuna per daug
Galiu ir aš prie pirkimo prisidėt, tik megsiu vėliau, dabar kitais darbais užsiėmus
QUOTE(Kulke @ 2013 10 09, 17:45)
Dvi, ar jus sutiktumet pasidalinti schema su norinciomis? Galima ir ta kaina issidalinti kiek norinciu bus, kad nenueitumet i nuostoli..
Taip. O kadangi nuo 15lt bankrotas man negresia tai tikrai neprasysiu pavedimu po 1lt. Surasykit man savo meilus, tik getai butu temoj, nes az panasu tuoj nusprogtu
QUOTE(Dvi @ 2013 10 10, 08:57)
. Surasykit man savo meilus, tik getai butu temoj, nes az panasu tuoj nusprogtu
Didelis ačiū už schemutę
QUOTE(Dvi @ 2013 10 10, 07:57)
Taip. O kadangi nuo 15lt bankrotas man negresia tai tikrai neprasysiu pavedimu po 1lt. Surasykit man savo meilus, tik getai butu temoj, nes az panasu tuoj nusprogtu
Aciuu
QUOTE(Dvi @ 2013 10 10, 08:57)
Aciu jums labai labai Kol kas parasiau rimusiai, jei negausiu is jos, belsiuosi pas jus
Iš kokių siūlų ruošiatės megzti skarą
QUOTE(birucaite @ 2013 10 10, 19:15)
Iš kokių siūlų ruošiatės megzti skarą
Crazy zauberwolle
Ačiū, Rimusia
Siai skarai as isigyjau merino vilnos Lace Ball 100 siuliukus, ziuresime kas cia gausis mat niekada is tokiu nemezgiau... Gal jau kuri nors bandete?