Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

Aciu, Rimusia aciuks.gif
Atsakyti
jei pirksit kokia schema butinai prisidesiu ir as, juk skaru niekada nebuna per daug smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele: 10 spalio 2013 - 06:25
Galiu ir aš prie pirkimo prisidėt, tik megsiu vėliau, dabar kitais darbais užsiėmus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 10 09, 17:45)
Dvi, ar jus sutiktumet pasidalinti schema su norinciomis? Galima ir ta kaina issidalinti kiek norinciu bus, kad nenueitumet i nuostoli..  4u.gif

Taip. O kadangi nuo 15lt bankrotas man negresia tai tikrai neprasysiu pavedimu po 1lt. Surasykit man savo meilus, tik getai butu temoj, nes az panasu tuoj nusprogtu
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 10, 08:57)
. Surasykit man savo meilus, tik getai butu temoj, nes az panasu tuoj nusprogtu

thumbup.gif biggrin.gif

Didelis ačiū už schemutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 10, 07:57)
Taip. O kadangi nuo 15lt bankrotas man negresia tai tikrai neprasysiu pavedimu po 1lt. Surasykit man savo meilus, tik getai butu temoj, nes az panasu tuoj nusprogtu

Aciuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 10, 08:57)

Aciu jums labai labai 4u.gif Kol kas parasiau rimusiai, jei negausiu is jos, belsiuosi pas jus 4u.gif
Atsakyti
Aciu Rimusia 4u.gif Kol kas atrodo viskas aiskiai, reik imt virbalus, siulus ir meginti megzti, daryti pradzia smile.gif
Atsakyti
Iš kokių siūlų ruošiatės megzti skarą g.gif
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2013 10 10, 19:15)
Iš kokių siūlų ruošiatės megzti skarą  g.gif

Crazy zauberwolle
Atsakyti
Ačiū, Rimusia 4u.gif
Atsakyti
Siai skarai as isigyjau merino vilnos Lace Ball 100 siuliukus, ziuresime kas cia gausis mat niekada is tokiu nemezgiau... Gal jau kuri nors bandete? ax.gif
Atsakyti