Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

QUOTE(varliuska @ 2013 10 09, 07:57)
Labas rytas, norinčių panašu kad yra, tai gal kokių ir pasiūlymų m? wink.gif O kaip jums merginos tokios:

skara1

skara

As mezgiau panasia skara Lazy Katy,tai jeigu issirinksit pirma skara prisijungsiu ir as,aprasyma turiu. Mezgasi nuo virsut.kampo, veliau azurinis krastas. Siulus geriau imti tokius kaip "Teksrena","Kauni",t.y. pereeinamu spalvu. smile.gif
Atsakyti
Jeigu megztume pirmąją tai reikėtų įsigyti schemą, nes aš pati tai neturiu bet mielai jungčiausi i grupelę kad nusipirktume ir kartu megztume smile.gif O rimusia tu kokios turi skaros schemą? Gal pasidalintume, jeigu ką aš galiu ir pamokėti... Aš kaip tik ir mąstau apie pereinamas spalvas šiai skarai, dat tokias rudeniškas... Ach... ax.gif
Atsakyti
Pirmosios mezgimo principas labai smagus - bene greičiausiai numezgama skara :-D Aš Lazy Katie mezgus buvau. Tad prie šitosios jungčiausi ir aš.
Atsakyti
Ech, neisradinesiu dviracio ax.gif Prisijungiu ir as prie pirmos. Schema as turiu nusipirkus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 09 spalio 2013 - 15:49
Chm... merginos o tai kaip galime pdaryti su schemute? Niežti jau rankytės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2013 10 09, 07:57)
Labas rytas, norinčių panašu kad yra, tai gal kokių ir pasiūlymų m? wink.gif O kaip jums merginos tokios:

skara1

skara

Prie pirmos ir as noreciau prisijungt, labai patiko smile.gif
Atsakyti
Dvi, ar jus sutiktumet pasidalinti schema su norinciomis? Galima ir ta kaina issidalinti kiek norinciu bus, kad nenueitumet i nuostoli.. 4u.gif

Man tai asmeniskai reiketu ir lietuvisko paaiskinimo bent elementaraus, su schema tvarkoj, perskaitysiu as ja, bet va pati technika neaiski, niekad nesu mezgusi skaros, bet labai noriu pabandyti , ismokti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 10 09, 17:45)

Man tai asmeniskai reiketu ir lietuvisko paaiskinimo bent elementaraus, su schema tvarkoj, perskaitysiu as ja, bet va pati technika neaiski, niekad nesu mezgusi skaros, bet labai noriu pabandyti , ismokti smile.gif

O pabandzius norisi dar ir dar ir dar... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(finta @ 2013 10 09, 17:52)
O pabandzius norisi dar ir dar ir dar...  smile.gif

Zinau zinau biggrin.gif Turiu graziu siulu pereinanciu spalvu su blizguciu, stovi ir jie, ir virbalai dyki. Negaliu pakesti to, galeciau megzti lygu sali, bet neidomu, reik dabar skaros ir viskas smile.gif O kaip megzt ir nezinau... Turiu tu schemu, o va su aprasymais beda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 09 spalio 2013 - 17:09
Aš labai noriu skara1, bet schemos neturiu, kadangi su anglų kalba nedraugauju. Jeigu kuri perkate, aš su mielu noriu jungiuosi ir išlaidas dalijamės.....
Atsakyti
prie schemos pirkimo deduos ir aš.
tik siūliukus dar reikia nusipirkti. kiek metrų maždaug ten gali sueiti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 09 spalio 2013 - 18:29
Schema pasidalinsiu, kas nori prasom i az su savo e-mailu. smile.gif
Atsakyti