Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

Merginos, megzt as moku, su schema susitvarkysiu. Tik skaru niekad nemezgiau, uztat man reikia rekomendaciju siulams: sudetis, storis, gamintojai, kiekis ...
Papildyta:
Merginos, megzt as moku, su schema susitvarkysiu. Tik skaru niekad nemezgiau, uztat man reikia rekomendaciju siulams: sudetis, storis, gamintojai, kiekis ... Taip pat ir virbalu storis
Papildyta:
QUOTE(villyte @ 2013 08 26, 20:14)

Villyte, kokie cia siulai?
Atsakyti
Labas rytas, norinčių panašu kad yra, tai gal kokių ir pasiūlymų m? wink.gif O kaip jums merginos tokios:

skara1

skara
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2013 10 09, 06:57)
Labas rytas, norinčių panašu kad yra, tai gal kokių ir pasiūlymų m? wink.gif O kaip jums merginos tokios:

skara1

skara

abidvi grazios, bet jauciu ne man verysad.gif nes neisivaizduoju nuo ko reiktu jas pradet... nebent su jusu pagalba tada ok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele: 09 spalio 2013 - 08:06
QUOTE(varliuska @ 2013 10 09, 07:57)

skara1

skara

Labas rytas,

tokios formos, kaip pirmoji dar nesu mezgus, tai visai smagu būtų pabandyti bigsmile.gif
Atsakyti
Man labiau reiktu dideles skaros.
As va i TOKIA dairiausi
Atsakyti
na pasirodysiu savo paskutinius darbelius smile.gif
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
... arba as eisiu jusu pramintom pedom ir galeciau megzti koki Aeolian skara...

Ech, groziu daug, apsisprest sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 08, 22:31)
Merginos, megzt as moku, su schema susitvarkysiu. Tik skaru niekad nemezgiau, uztat man reikia rekomendaciju siulams: sudetis, storis, gamintojai, kiekis ...
Papildyta:
Merginos, megzt as moku, su schema susitvarkysiu. Tik skaru niekad nemezgiau, uztat man reikia rekomendaciju siulams: sudetis, storis, gamintojai, kiekis ... Taip pat ir virbalu storis
Papildyta:

Villyte, kokie cia siulai?

Alyze siūlai
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2013 10 09, 10:18)
Alyze siūlai

O Vilniuj arba internetu kas jais prekiauja?
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2013 10 09, 06:57)

skara1

mane šita užkabino. bigsmile.gif
tik tokios niekada nemezgiau, neįsivaizduoju nuo ko pradėti, tai būtų reikalinga pagalba.
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės. Mielai jungčiausi į ,,skaros mezgėjų klubą". Lekiu pirkti siūlų ir mane labai užkabino
skara1
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 10 09, 10:26)
O Vilniuj arba internetu kas jais prekiauja?

nežinau, aš juos seniai turėjau, buvau pirkuso "Mezginių pasaulis" parduotuvėje. Spalvos gražios, bet sudėtis nekokia - daug sintetikos mirksiukas.gif , daugiau nepirksiu tokių
Atsakyti