Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

QUOTE(villyte @ 2013 03 03, 00:06)
Prisiziurejusi tokiu groziu pabandžiau ir as numegzti skarą - jau seniai buvo mintyse išbandyti. Rodau kas gavosi

Gerai ir graziai gavosi, tik man taip noretusi ja gerai istampyti, kad kampukai butu smailesni. koks cia siulas, gal tampete, tik siulas nelaiko istampymo?
Papildyta:
QUOTE(-Radė @ 2013 03 04, 21:10)
labas 4u.gif

ilgai seilę varvinau į "Aitvarų" skarą , tokia ji graži man  wub.gif ir va, turiu rezultatą - žalia, lininė  ax.gif

koks cia linas, keliu giju? suktas ar ne? kelinto nr virbalais mezgete?
V akiek klausimu, nes labai labai nu labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elijaaa: 05 kovo 2013 - 07:58
4u.gif
QUOTE(Elijaaa @ 2013 03 05, 08:59)
koks cia linas, keliu giju? suktas ar ne? kelinto nr virbalais mezgete?
V akiek klausimu, nes labai labai nu labai grazu  wub.gif

linas suktas 2-jų gijų, pirkau auksaranke.net, tai kokiu jie prekiauja ir nžn g.gif virbalai 2,5nr. aš laisvamezgė ax.gif
esu mezgus ir raudoną, tai raudona man nedažė, o ši kažkiek leidžia spalvą ir mezgant ir skalbiant, bet išskalbus spalva nenusiplovė, tai gal daugiau nesiteplios g.gif
QUOTE(Zydinti Orhideja @ 2013 03 04, 21:41)
Rade, labai grazu!!!  wub.gif Gal galima rasteli... ax.gif

QUOTE(Lea Lu @ 2013 03 04, 22:27)
labai graži. dailiai numegzta. ir raštas nematytas.

ačiū visoms 4u.gif

raštelis čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 05 kovo 2013 - 15:18
QUOTE(-Radė @ 2013 03 05, 15:14)
4u.gif
linas suktas 2-jų gijų, pirkau auksaranke.net, tai kokiu jie prekiauja ir nžn  g.gif virbalai 2,5nr. aš laisvamezgė  ax.gif
esu mezgus ir raudoną, tai raudona man nedažė, o ši kažkiek leidžia spalvą ir mezgant ir skalbiant, bet išskalbus spalva nenusiplovė, tai gal daugiau nesiteplios  g.gif
ačiū visoms  4u.gif

raštelis čia

Sakykit o teisingai as supratau, kad pirma schemute megst 7 kartus reik,o raportas kartojasi nuo 13 eiles ax.gif
ir kad tos istrizos juosteles reiskia 2 suimt i kaire ar desine puse, o tusti langeliai geros akys. Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele: 05 kovo 2013 - 16:11
Pasirodau su dar viena margiuke pusskare.Šiemet gal jau paskutine smile.gif
Indian Feathers, 38 gr tų pačių AADE LONG 8/1Fotografavau ant sniego blush2.gif
user posted image
raštas iš arčiau
user posted image
Atsakyti
o kiek gr lino suejo i ta aitvaru skara? wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2013 03 05, 17:11)
Sakykit o teisingai as supratau, kad pirma schemute megst 7 kartus reik,o raportas kartojasi nuo 13 eiles ax.gif
ir kad tos istrizos juosteles reiskia 2 suimt i kaire ar desine puse, o tusti langeliai geros akys. Aciu uz atsakyma smile.gif

Aš tai supratau , kad uždėti 3 akis , megzti 7 eilutes , pasukti , surinkti 13akių (3+7+3) , pradėti megzti pagal raštą. Iš šonų(kraštų) mezgasi po 3 akis . 13 akių pasisskirsto : 3 kraštas , 3 raštas , 1 centras, 3 raštas , 3 kraštas . Raportą aprašyme kartojo 14 kartų .
Bangelee , labia gražu ! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 05 kovo 2013 - 17:33
RZK teisingai surašė, tik aš mažiau kartojau rašto ir kraštinių akių nedėjau po 3 rolleyes.gif , pas man viso 10 lapukų, stuburas 112cm, gan didoka ax.gif

QUOTE(Lusasita @ 2013 03 05, 18:20)
o kiek gr lino suejo i ta aitvaru skara? wub.gif  wub.gif

55gr 4u.gif

bangelee labai graži tavo skara 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 05 kovo 2013 - 18:33
QUOTE(-Radė @ 2013 03 05, 19:19)
RZK teisingai surašė, tik aš mažiau kartojau rašto ir kraštinių akių nedėjau po 3  rolleyes.gif , pas man viso 10 lapukų, stuburas 112cm, gan didoka  ax.gif
55gr  4u.gif

O kiek ėmėte kraštui ? Pastebėjau , kad mezgant 3 (1 nukeli kaip pradinę , dvi mezgi - pradžioj eilutės , gale -3 ) po to darant užmetimus , gaunasi gražesnis kraštas . Gaila , nesimato tos vietos foto .
O Radės skara superinė ! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 05 kovo 2013 - 18:35
QUOTE(RZK @ 2013 03 05, 19:33)
O kiek ėmėte kraštui ? Pastebėjau , kad mezgant 3 (1 nukeli kaip pradinę , dvi mezgi - pradžioj eilutės , gale -3 ) po to darant užmetimus , gaunasi gražesnis kraštas . Gaila , nesimato tos vietos foto .
O Radės skara superinė !  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

taip, galbūt žiūrisi gražiau mirksiukas.gif bet šį syk aš dėjau 1 kraštinę cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Radė: 05 kovo 2013 - 18:50
Tik šį mėnesį nemokama šios skaros schema:
user posted image

gal kuri pasinaudosit 4u.gif

Ir prie to paties noriu paklausti, kokius siūlus rinktis, kad nereikėtų per daug su kraštelių "ištampymais" vargti? Norėčiau nusimegzti pirmąją skarą, bet tas "ištampymas" gąsdina unsure.gif negi po kiekvieno skalbimo iš naujo reikia "pratampyti"? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(soft&bouncy @ 2013 03 05, 21:48)
Ir prie to paties noriu paklausti, kokius siūlus rinktis, kad nereikėtų per daug su  kraštelių "ištampymais" vargti? Norėčiau nusimegzti pirmąją skarą, bet tas "ištampymas" gąsdina  unsure.gif negi po kiekvieno skalbimo iš naujo reikia "pratampyti"?  doh.gif

kad graži skara būtų, reikia po kiekvieno skalbimo istampyti rolleyes.gif

kuo daugiau natūralaus pluošto, tuo gražesni kampukai skaros
Atsakyti
QUOTE(Elijaaa @ 2013 03 05, 08:59)
Gerai ir graziai gavosi, tik man taip noretusi ja gerai istampyti, kad kampukai butu smailesni. koks cia siulas, gal tampete, tik siulas  nelaiko istampymo?

Vat vat su tuo istampymu kazkaip nelabai man. Cia silk mohera, zinau, kad galima istampyti labiau, tik kazkaip neturejau smeigtuku tinkamu blush2.gif ... O gal kitaip kaip nors galima istampyti, kad graziau gautusi, neturiu dar patirties tame reikale... Maciau ant remo kiti itempia, kiti prismeigia su smeigtukais prie audeklo (kazkaip su paprastom adatom, man nesigavo), tai vat labai suslapinau ir istampiau ant plyteliu vonioj (gerai prikibo ir tampyk kaip nori, tik vat smailesniu kampuku nelabai iseina padaryti)... Na, manau patobulesiu dar... Gal labai jau neuzplaks merginos manes cia tongue.gif
Atsakyti