Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

Aeolian wub.gif du mėnesius kankinta ir iškankinta rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
štai ir manoji...
user posted image
Atsakyti
Prašau pagalbos, jau baigiu megzti skarą, bet sustojau ties sutrumpintų eilių mezgimu unsure.gif Ir šiaip ir taip studijavau, niekaip nedašunta tas eilių mažinimas g.gif , o norisi, kad gražiai gautųsi. Ar čia man taip sunkiai gaunasi blush2.gif

http://www.ravelry.c...h-sea-treasure-

Gal kuri nors jau mezgė ką panašaus - padėkite smile.gif
Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės, kur perkate (ir kokius) karoliukus skaroms? Turiu 0,60mm vašelį. Ar iš viso būna karoliukų/svarovskiukų su tokiomis skylutėmis?
Atsakyti
Son,kokia grazi skara thumbup.gif Koks idomus blokiravimo budas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2013 04 14, 14:30)
Son,kokia grazi skara  thumbup.gif Koks idomus blokiravimo budas  g.gif

skara mezgama nuo viršaus, labai greit platėja, nešioti galima kaip šalį.

Dangute1 skara mezgasi nuo apačios 326 a. dedamas raštas o po jo siaurinama "švituokliniu" būdu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo son: 14 balandžio 2013 - 12:45
QUOTE(son @ 2013 04 14, 13:41)
skara mezgama nuo viršaus, labai greit platėja, nešioti galima kaip šalį.

Dangute1 skara mezgasi nuo apačios 326 a. dedamas raštas o po jo siaurinama "švituokliniu" būdu.

Ačiū son smile.gif Taip, pradžią aš supratau, jau numezgiau visą raštą ir sustojau ties eilių mažinimu. Radau rusų kalba aprašymą, bandysiu šifruoti blink.gif
Atsakyti
Gal galit pasidalint patirtim, kur perkate tuos kaip puzzle gabaliukus, ant kurių sujungtų daugelis džiovina skaras.
Atsakyti
QUOTE(Lea Lu @ 2013 04 14, 14:49)
Gal galit pasidalint patirtim, kur perkate tuos kaip puzzle gabaliukus, ant kurių sujungtų daugelis džiovina skaras.

čia vaikų kilimėliai, bet kurioj parduotuvėj prie vaikų prekių ar žaislų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lea Lu @ 2013 04 14, 14:49)

su piešinėliais " Senukuose". biggrin.gif
Atsakyti
vajackau, blush-anim-cl.gif ačiū, merginos, štai ką reiškia neturėt mažiukų vaikiukų.
aš galvojau tai kažkas labai spec, skirto rankdarbiautojoms. lotuliukas.gif
nors... gerai pagalvojus, savo kaimo senukuose tokio daikto nemačiau.
Atsakyti
Tomiene, labai graži skara 4u.gif

son, labai gražus darbelis 4u.gif

Atsakyti