Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

aaagnex o galėtumei schemute pasidalinti. Nius labai jau man maga tie karoliukai
Atsakyti
QUOTE(Rasaule @ 2013 04 06, 16:46)
aaagnex o galėtumei schemute pasidalinti. Nius labai jau man maga tie karoliukai

Negaliu 4u.gif

Schema mokama, o man ją atsiuntė užsakovė. Tai negaliu toliau platint 4u.gif

įdedu nuorodą, jei domintų nusipirkt ax.gif http://www.ravelry.c...y/zelda-shawl-2
Atsakyti
sveikos, turiu klausima ar laikys forma skara is Nako Angora supreme, sudetis 70%moheros ir 30% akrilo, siandien nusipirkau ir dabar mastau gal bereikalo situos blush2.gif
Atsakyti
pabaigta siandien user posted image
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2013 04 06, 17:55)
sveikos, turiu klausima ar laikys forma skara is Nako Angora supreme, sudetis 70%moheros ir 30% akrilo, siandien nusipirkau ir dabar mastau gal bereikalo situos  blush2.gif

pabandyk mėginuką pamegzt, ištampyt ir nuėmus nuo adatėlių matysi mirksiukas.gif Realiai turėtų šiek tiek laikyt ištampymą, bet, kad super gerai laikysis - nesitikėčiau ax.gif Visgi 30 proc sintetikos yra ta riba virš kurios jau visai maža tikimybė, kad laikysis ištampymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2013 04 06, 21:17)
pabandyk mėginuką pamegzt, ištampyt ir nuėmus nuo adatėlių matysi mirksiukas.gif Realiai turėtų šiek tiek laikyt ištampymą, bet, kad super gerai laikysis - nesitikėčiau ax.gif Visgi 30 proc sintetikos yra ta riba virš kurios jau visai maža tikimybė, kad laikysis ištampymas 4u.gif

dekui labai, pameginsiu tai padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2013 04 06, 14:20)
Skara "Piene"  4u.gif

Labai graži skara: ir raštas, ir spalva tokia saulėta.
Kaip vadinasi skaros schema? Užsimaniau ir aš kažko panašaus.
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2013 04 07, 12:05)
Labai graži skara: ir raštas, ir spalva tokia saulėta.
Kaip vadinasi skaros schema? Užsimaniau ir aš kažko panašaus.

skara vadinas pienes pukas ji yra pacios zurnaliuke
Atsakyti
QUOTE(Zemgulė @ 2013 04 07, 18:37)
skara vadinas pienes pukas  ji yra pacios zurnaliuke

O kuris numeris "Pačių" ? Kažkaip nerandu ... g.gif
Atsakyti
user posted image ,user posted image,user posted image
Atsakyti
mergaitės, įmeskit man tos skaros nuorodą, kur ruošėmės pirkti. nupirksiu aš ją viena. kadangi sugebėjau dėl kito pirkinio pirmą kartą gauti įspėjimą forume, nupirksiu ją viena, tada pasidalinsiu su norinčiomis, kažkoks absurdas doh.gif paskui dar čia būsiu apkaltinta prekyba vėl doh.gif
Atsakyti
http://www.ravelry.c...ten-wings-shawl
Atsakyti