QUOTE(Rasaule @ 2013 04 06, 16:46)
aaagnex o galėtumei schemute pasidalinti. Nius labai jau man maga tie karoliukai
Negaliu
Schema mokama, o man ją atsiuntė užsakovė. Tai negaliu toliau platint
įdedu nuorodą, jei domintų nusipirkt http://www.ravelry.c...y/zelda-shawl-2
sveikos, turiu klausima ar laikys forma skara is Nako Angora supreme, sudetis 70%moheros ir 30% akrilo, siandien nusipirkau ir dabar mastau gal bereikalo situos
QUOTE(rnikole @ 2013 04 06, 17:55)
sveikos, turiu klausima ar laikys forma skara is Nako Angora supreme, sudetis 70%moheros ir 30% akrilo, siandien nusipirkau ir dabar mastau gal bereikalo situos
pabandyk mėginuką pamegzt, ištampyt ir nuėmus nuo adatėlių matysi Realiai turėtų šiek tiek laikyt ištampymą, bet, kad super gerai laikysis - nesitikėčiau Visgi 30 proc sintetikos yra ta riba virš kurios jau visai maža tikimybė, kad laikysis ištampymas
QUOTE(aaagnex @ 2013 04 06, 21:17)
pabandyk mėginuką pamegzt, ištampyt ir nuėmus nuo adatėlių matysi Realiai turėtų šiek tiek laikyt ištampymą, bet, kad super gerai laikysis - nesitikėčiau Visgi 30 proc sintetikos yra ta riba virš kurios jau visai maža tikimybė, kad laikysis ištampymas
dekui labai, pameginsiu tai padaryti
QUOTE(giege @ 2013 04 07, 12:05)
Labai graži skara: ir raštas, ir spalva tokia saulėta.
Kaip vadinasi skaros schema? Užsimaniau ir aš kažko panašaus.
Kaip vadinasi skaros schema? Užsimaniau ir aš kažko panašaus.
skara vadinas pienes pukas ji yra pacios zurnaliuke
QUOTE(Zemgulė @ 2013 04 07, 18:37)
skara vadinas pienes pukas ji yra pacios zurnaliuke
O kuris numeris "Pačių" ? Kažkaip nerandu ...
mergaitės, įmeskit man tos skaros nuorodą, kur ruošėmės pirkti. nupirksiu aš ją viena. kadangi sugebėjau dėl kito pirkinio pirmą kartą gauti įspėjimą forume, nupirksiu ją viena, tada pasidalinsiu su norinčiomis, kažkoks absurdas paskui dar čia būsiu apkaltinta prekyba vėl