prie schemos pirkimo prisidėčiau.
o kas dėl Aade Long siūlų, tai laaaabai nusivyliau, kaip tik baigiau skarą iš jų, tai labiau varginančio ir nervinančio mezginio nepamenu. Siūlai kanda, kiek bemirkiau ir beploviau, pati jau aišku kad nešiot negalėsiu. Mezgant- suverpta labai nelygiai, vietomis siūlas vos ne voratinklio storio, tai greičiausiai mezginys bus neilgam nešiojimui, nes jau bemezgant keliose vietose nutrūko kai netyčia užkliuvo siūlas ir smarkiau truktelėjau. Be to, niekaip nesupratau, iš kur natūralios vilnos siūle tie plaušai kaip iš lino kad būna, močiutė vadindavo spaliais, mano galvai to nesuprast, kai megzdavau vilnelę iš lietuviško kaimo, tokių nesąmonių nebūdavo.
Viską atperka tik spalva, va šita tai tokio užburiančio grožio, kad ištirpt galima.
Pasirodau kampiuką dar vienos skaros. Skara labai nefotogeniška, tai nežinau ar bus daugiau foto
Zelda. Sumegzta 65g/487m Romos. 1350 9nr. čekiškų karoliukų
Zelda. Sumegzta 65g/487m Romos. 1350 9nr. čekiškų karoliukų
aaagnex - juokauji - kodėl nefotogeniška? tik atidžiau pasižiūri tai jinai tikrai turi būti labai graži. Vien jau kiek karoliukų.......... o darbo su jais.......... medalis už tokią kantrybę.
QUOTE(Rasaule @ 2013 04 05, 07:08)
aaagnex nuostabi skara, klausimėlis, o tu karoliukus suvėrusi įmegzdinėjai ar ant kiekvienos akies užverdinėjai?
Ačiū
Autorė siūlo susivert ant siūlo... Bet aš ant kiekvienos akies vėriau
Prie to paties dar viena foto Gaila, kad kokybe neblizga
aaagnex, grazu o kaip Roma siulai laiko blokavima?
linaule- labai idomu ir grazu.
linaule- labai idomu ir grazu.
QUOTE(vilmak @ 2013 04 05, 08:21)
aaagnex, grazu o kaip Roma siulai laiko blokavima?
Kokį blokavimą? Ištampymą, tai normaliai laiko - gi ten 100 proc vilna
aha, istampyma cia toks vertalas is rusu kalbos man isejo
aaagnex,kokia grazi skara
Skara "Piene"