Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai XI

prie schemos pirkimo prisidėčiau.

o kas dėl Aade Long siūlų, tai laaaabai nusivyliau, kaip tik baigiau skarą iš jų, tai labiau varginančio ir nervinančio mezginio nepamenu. Siūlai kanda, kiek bemirkiau ir beploviau, pati jau aišku kad nešiot negalėsiu. Mezgant- suverpta labai nelygiai, vietomis siūlas vos ne voratinklio storio, tai greičiausiai mezginys bus neilgam nešiojimui, nes jau bemezgant keliose vietose nutrūko kai netyčia užkliuvo siūlas ir smarkiau truktelėjau. Be to, niekaip nesupratau, iš kur natūralios vilnos siūle tie plaušai kaip iš lino kad būna, močiutė vadindavo spaliais, mano galvai to nesuprast, kai megzdavau vilnelę iš lietuviško kaimo, tokių nesąmonių nebūdavo.
Viską atperka tik spalva, va šita tai tokio užburiančio grožio, kad ištirpt galima.
Atsakyti
Pasirodau kampiuką dar vienos skaros. Skara labai nefotogeniška, tai nežinau ar bus daugiau foto blush2.gif

Zelda. Sumegzta 65g/487m Romos. 1350 9nr. čekiškų karoliukų 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 04 balandžio 2013 - 14:33
aaagnex - juokauji - kodėl nefotogeniška? tik atidžiau pasižiūri tai jinai tikrai turi būti labai graži. Vien jau kiek karoliukų.......... o darbo su jais.......... medalis už tokią kantrybę.
Atsakyti
Aaagnex - labai puošia karoliukai , aš vis nedrįstu su jais prasidėt biggrin.gif , o reikėtų - ant tamsaus mezginio gražiai atrodo. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image,user posted image,user posted image
Atsakyti
aaagnex nuostabi skara, klausimėlis, o tu karoliukus suvėrusi įmegzdinėjai ar ant kiekvienos akies užverdinėjai?
Atsakyti
QUOTE(Rasaule @ 2013 04 05, 07:08)
aaagnex nuostabi skara, klausimėlis, o tu karoliukus suvėrusi įmegzdinėjai ar ant kiekvienos akies užverdinėjai?

Ačiū 4u.gif

Autorė siūlo susivert ant siūlo... Bet aš ant kiekvienos akies vėriau mirksiukas.gif

Prie to paties dar viena foto rolleyes.gif Gaila, kad kokybe neblizga blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 05 balandžio 2013 - 07:13
aaagnex, grazu thumbup.gif o kaip Roma siulai laiko blokavima?

linaule
- labai idomu ir grazu.
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2013 04 05, 08:21)
aaagnex, grazu  thumbup.gif  o kaip Roma siulai laiko blokavima?

Kokį blokavimą? g.gif Ištampymą, tai normaliai laiko - gi ten 100 proc vilna mirksiukas.gif
Atsakyti
aha, istampyma biggrin.gif cia toks vertalas is rusu kalbos man isejo blush2.gif
Atsakyti
aaagnex,kokia grazi skara thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Skara "Piene" 4u.gif
user posted image
Atsakyti