Prisiziurejusi tokiu groziu pabandžiau ir as numegzti skarą - jau seniai buvo mintyse išbandyti. Rodau kas gavosi
QUOTE(daiveee @ 2013 03 01, 21:07)
na atrodo studijavau cia atgal tuos psl kur sweet dreams ,bet nesuprantu nors tu ka vienur raso kad daugint reik 1/3/5 eilese ,o lyginese ne,o kitur kad ir 2/4/6 .t.y. blogoj pusej.turiu schema tai pagal ja suprasciau kad ir 2-oj eilej eiktu daugint ,nes gale eilutes raso kad turi but 13akiu...tundra ...nesuprantu...
QUOTE(daiveee @ 2013 03 02, 20:08)
nu ir niekaip nesuprantu as tos snow angel 2 eiles kaip ja pradet ,po 1os eiles turiu 11akiu ir kas toliau ?2geros ,is vieno 3 ismezgi,vel viena geravel 3 is vienos,vel 2 geros ?na kazkas ne taip niekaip neiseina tos 13akiu
ar tai gal paprasciausiai pridet po 1 aki is abieju pusiu ir bus 13a?
ar tai gal paprasciausiai pridet po 1 aki is abieju pusiu ir bus 13a?
taip ir nesupratau kurią skarą mezgat? Jeigu Snow angel, o tai kodėl naudojatės Sweet dreams aprašymu?
Naujos temutės kūrėjai didelis ačiū.
Aš irgi nesupratau, kurią skarą daiveee bando megzt.
Gal kas turėtumėte Revontuli aprašymą lietuvių kalba, nusipirkau Aade long siūliukus, ir mačiau kad iš jų gaunasi nuostabi Revontuli. Užsienio kalbos netinka, nesuprasiu kaip ten platint, aš tik schemas galiu megzt. Mačiau kai kas mezgė iš lietuvaičių, tai gal išsivertėt? Arba jei ir nemezgėt bet galėtumėte padėti suprasti aprašymą- kaip ten platinama? kas kiek eilių?
Aš irgi nesupratau, kurią skarą daiveee bando megzt.
Gal kas turėtumėte Revontuli aprašymą lietuvių kalba, nusipirkau Aade long siūliukus, ir mačiau kad iš jų gaunasi nuostabi Revontuli. Užsienio kalbos netinka, nesuprasiu kaip ten platint, aš tik schemas galiu megzt. Mačiau kai kas mezgė iš lietuvaičių, tai gal išsivertėt? Arba jei ir nemezgėt bet galėtumėte padėti suprasti aprašymą- kaip ten platinama? kas kiek eilių?
ir dar- gal kas paaiškintumėte kaip mezgama Lintilla? kaip platinti tą gražiai pasigarbanavusį kraščiuką? o pačią megzt tai kaip baktusą, ar ne? platinant vienam šone?
http://www.ravelry.c...ibrary/lintilla
http://www.ravelry.c...ibrary/lintilla
Mielos mezgėjėlės,o kiek kainuotų skaros numezgimas? vid.dydžio,Aeolian? Gal kuri susidūrus su kainyte? Iš plonos moheros . Ačiū
na as ir tundra,nusirasiau i pievas,taigi mezgu sweet dreams,apsikrovus visa stala schemom,tai ne nepastebejau kad rasau apie kita visai skara.na tai kaip ten ta 2eile mezgas sweet dreams,taip as jos ir neismezgu
QUOTE(daiveee @ 2013 03 03, 22:19)
na as ir tundra,nusirasiau i pievas,taigi mezgu sweet dreams,apsikrovus visa stala schemom,tai ne nepastebejau kad rasau apie kita visai skara.na tai kaip ten ta 2eile mezgas sweet dreams,taip as jos ir neismezgu
2 rašto eilė? Ar lygios dalies?
Rade, labai grazu!!! Gal galima rasteli...
QUOTE(-Radė @ 2013 03 04, 21:10)
ilgai seilę varvinau į "Aitvarų" skarą , tokia ji graži man ir va, turiu rezultatą - žalia, lininė
labai graži. dailiai numegzta. ir raštas nematytas.