Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūra 35 - per žema temperatūra

Labas mamytės,

Prašau pagalbos, mano dukrytei 5 mėnesiai, ji susirgo bronchitu ir jai nukrito temperatūra iki 35.
Pradėjo nebevalgyti, nors anksčiau suvalgydavo daugiau nei jai priklauso. Visiškai nieko nebegeria, nei pieno,nei arbatų, tapo vangoka. Gal turi įtakos tai, kad mes turime bėdų su širdele. Beje bronchito nebėra, bet temperatūra taip ir nepakilo. Padėkite mamytės, gal kam taip buvo, nebeišmanau ką bedaryti. O dėl skysčių pergyvenu todėl, kad mano saulytė viduriuoja ir gausiai atpylinėja Patarkite
Atsakyti
Patarčiau kuo skubiau kreitis į medikus unsure.gif
Atsakyti
manau kad jums reiketu kuo greiciau pas gydytojus kreiptis,jei viduriuoja,ir gausiai atpila (o gal tai jau kaip vemimas),tai gal mazylei koks zarnyno virusas.nedelsk ir kviesk gydytojus
Atsakyti
Patikėkit mamytės kreipiausi, bet man ne kažin ka gali pasakyti. Einu, bet atsitrenkiu kaip į sieną, rankos svirsta ir taip jau visus 5 mėnesius. Matot gyvenu ne Vilniuj ir ne Kaune, čia pas mus ir su siuntimais nesisvaido.
Atsakyti
Oi , mano mergaitei po bronchito irgi buvo žemai nukritusi temperatūra, tai sakė, kad tai yra normalu ir dažnai mamos šitą dalyką pastebi. Po kelių savaičių po pagijimo , ji vėl tapo normali. Bet aišku, jei jūs turite dar ir kitokių problemų, tai būtinai reikia atidžiau įvertinti situaciją. Tikrai įdomu ką pasakys gydytojas iš Vilniaus.
Atsakyti
O aš pirmą kart girdžiu, kad po bronchito krenta temperatūra, mano vaikinai tikrai daug bronchitų turėjo, bet nei vienam nekrito. Bet esu girdėjusi, akd turint problemų su širdimi gali būti žema temperatūra g.gif
Parašyk kaip sekasi jums smile.gif
Sveikit wub.gif
Atsakyti
esu girdėjusi,kad temperatūra gali nukristi prieš pakilima.Bet,kad 5mėn, ir ieškoti pagalbos forumuos doh.gif baisu.Reikia daryti išsamius šlapimo tyrimus,krauja iš venos.plaučių nuotrauka,širdutės ochoskopija.Oi mamyte paskubėk gal slypi kokia klastinga liga.Sėmės ir parašyk kaip sekasi
Atsakyti
Miela mamyte

Svarbiausiai tokiose situacijose nepanikuoti.Bet pasikonsultuoti su specialistais tikrai reikia ir kuo skubiau.O jūsų gydytoja ką sako?
Šiaip tai tokiais atvejais reikalingi išsamūs tyrimai , pritariu kitoms mamoms. Siūlyčiau atvykti į Vilnių Santariškes , arba bent jau į Kauno klinikas.
Linkiu sėkmės , sveikit .Būtinai parašyk kaip sekasi
Atsakyti
šiaip tai temperatūra galėjo nukristi žaemiau normos dėl skysčių trūkumo,perdozuotų temperatūrą mušančių ir dar nuo to ką jūs tam bronchituui gydyti vartojot,salbutamolis,klenbuterolis.
Atsakyti
temperatura gali nukristi po virusines ligos, tai buna naturali kraujagysliu reakcija i virusa. Mano panom ne karta taip yra nutike. Gydytoja ramino, kad taip buna, paprasciausiai vaika reikia sildyti. Aisku, jei nera kitos dar patalogijos, kaip pvz.: vemimo, viduriavimo ir kt.
Atsakyti