Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios moterys

Monika Jagaciak

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Bepigu tom holivudinem gražiai atrodyt, kai kalną pinigų turi ir grožiui leidžia šimtus tūkstančių, o lotynų amerikietės man dabar jau net neatrodo simpatiškos, kažkada irgi maniau "oi ryškūs bruožai, tamsūs plaukai", tačiau dauguma išsioperavusios nuo galvos iki kojų, o ir šiaip supratau, kad aristokratiškai šviesi oda daug gražiau wub.gif . Iš lietuvių man Gražina Baikštytė nuostabai graži
user posted image
Ir jaunystėj kokia daili buvo wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 19 gruodžio 2013 - 18:38
Nastassja Kinski man grazi moteris wub.gif
Atsakyti
Ai dar prisiminiau lietuvaite Akvilina Ubartaite, visai grazi smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 12 19, 20:37)
Bepigu tom holivudinem gražiai atrodyt, kai kalną pinigų turi ir grožiui leidžia šimtus tūkstančių, o lotynų amerikietės man dabar jau net neatrodo simpatiškos, kažkada irgi maniau "oi ryškūs bruožai, tamsūs plaukai", tačiau dauguma išsioperavusios nuo galvos iki kojų, o ir šiaip supratau, kad aristokratiškai šviesi oda daug gražiau wub.gif . Iš lietuvių man Gražina Baikštytė  nuostabai graži

Butu grazi moteris,bet kasdien vaiksciot su vakariniu makiazu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2013 12 20, 13:21)
Butu grazi moteris,bet kasdien vaiksciot su vakariniu makiazu  schmoll.gif

Tai jūs ją kasdien matot, kad taip teigiat? O, kad renginiuose ar šventėse su ryškiu makiažu, tai natūralu.
Atsakyti
[quote=Soled,2013 12 19, 18:37]
Bepigu tom holivudinem gražiai atrodyt, kai kalną pinigų turi ir grožiui leidžia šimtus tūkstančių, o lotynų amerikietės man dabar jau net neatrodo simpatiškos, kažkada irgi maniau "oi ryškūs bruožai, tamsūs plaukai", tačiau dauguma išsioperavusios nuo galvos iki kojų, o ir šiaip supratau, kad aristokratiškai šviesi oda daug gražiau wub.gif . Iš lietuvių man Gražina Baikštytė nuostabai graži

Tikrai pavydėtinos išvaizdos ir figūros tokių metų...
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 12 19, 16:50)
Nezinau ar buvau dejus, bet man grazi Camila Coelho, ypac gyvai  blush2.gif

tikra baisuokle blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 12 20, 15:57)
Tai jūs ją kasdien matot, kad taip teigiat? O, kad renginiuose ar šventėse su ryškiu makiažu, tai natūralu.

Nereikia jokiu renginiu ar svenciu,per interviu visad buna mano nuomone su per ryskiu makiazu
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2013 12 20, 20:51)
Nereikia jokiu renginiu ar svenciu,per interviu visad buna mano nuomone su per ryskiu makiazu

Prieš interviu (net gi pašnekovo namuose) žmogus ir taip yra nugrimuojamas ir padažomas. Na, bet tiek to
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 12 20, 22:56)
Prieš interviu (net gi pašnekovo namuose) žmogus ir taip yra nugrimuojamas ir padažomas. Na, bet tiek to

mirksiukas.gif ,taip tiek to,jusu viena nuomone thumbup.gif ,mano kita mirksiukas.gif
Atsakyti
Baikštytė pirmoj foto tiek prigrimuota, kad taip ir norisi paimt šiūpeliuką ir nugramdyt blush2.gif Kažkaip net sunku žiūrėt, o šiaip tai pastebiu daug ir jaunų moterų, merginų saiko nejaučia. Prisigrimuoja kaip velykų kiaušiniai, baisu
Atsakyti