Kiira Korpi
QUOTE(Claire* @ 2013 11 02, 10:10)
Kiira Korpi
Graži tik pirmoj foto
Pritariu. Pirmoje nuotraukoje graži, o kitose tiesiog paprasta mergina, ypatingo grožio neįžvelgiu.
Meryl Streep.Intelektualus,elegantiskas grozis.Kai kurie ja zino tik kaip puikiai issilaikiusia aktore is "ir velnias devi prada",bet tiek jaunysteje,tiek vidutiniam,tiek over 60 amziuje ji visalaik buvo ir yra labai grazi moteris ir,beabejo,nuostabi aktore.Del to skiriu jai tiek foto
Heather Graham.(Man musu Vilkeviciute i ja siek tiek panasi,tiek veidu,tiek krutine )
Nu dar viena "neklasikine".Kazkada buvo labai grazi moteris,tikra svajone....dabar-plastiniu operaciju ir alkoholio auka:
Daryl Hannah
Daryl Hannah
QUOTE(angelinka @ 2013 11 03, 21:07)
Nu dar viena "neklasikine".Kazkada buvo labai grazi moteris,tikra svajone....dabar-plastiniu operaciju ir alkoholio auka:
Daryl Hannah
Daryl Hannah
Atstumianti
Asta Valentaite Net sunku isrinkti jos nuotrauka, nes ji gali buti visokia, bet visada- nepaprastai grazi man
Ko gero jau buvo paminėta, bet asmeniškai man - viena gražiausių pasaulio moterų Adriana Lima (Jei ne pati gražiausia )
Papildyta:
Papildyta:
Lima - tobula
QUOTE(Lėjaaa @ 2013 11 08, 00:34)
Lima - tobula
Kartais pagalvoju kaip Dievas (o gal tiksliau gamta) sukuria tokius tobulus žmones. Žiūrėk pro visus galus, ji tobula Ech, pasiseka gi kai kuriems Tobula genų kombinacija. Esu mačiusi nemažai interviu su ja, tai ir iš charakterio ji stipri, vertybių besilaikanti moteris, protinga, charizmatiška, tikrai ne tuštutė. Na žodžiu man ji visapusiškai nuostabi