Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios moterys

Kiira Korpi

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Claire* @ 2013 11 02, 10:10)
Kiira Korpi

Graži tik pirmoj foto ax.gif
Atsakyti
Pritariu. Pirmoje nuotraukoje graži, o kitose tiesiog paprasta mergina, ypatingo grožio neįžvelgiu. g.gif
Atsakyti
Meryl Streep.Intelektualus,elegantiskas grozis.Kai kurie ja zino tik kaip puikiai issilaikiusia aktore is "ir velnias devi prada",bet tiek jaunysteje,tiek vidutiniam,tiek over 60 amziuje ji visalaik buvo ir yra labai grazi moteris ir,beabejo,nuostabi aktore.Del to skiriu jai tiek foto wink.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Heather Graham.(Man musu Vilkeviciute i ja siek tiek panasi,tiek veidu,tiek krutine biggrin.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelinka: 03 lapkričio 2013 - 17:58
Nu dar viena "neklasikine".Kazkada buvo labai grazi moteris,tikra svajone....dabar-plastiniu operaciju ir alkoholio auka:

Daryl Hannah

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2013 11 03, 21:07)
Nu dar viena "neklasikine".Kazkada buvo labai grazi moteris,tikra svajone....dabar-plastiniu operaciju ir alkoholio auka:

Daryl Hannah

Atstumianti schmoll.gif
Atsakyti
Asta Valentaite wub.gif Net sunku isrinkti jos nuotrauka, nes ji gali buti visokia, bet visada- nepaprastai grazi man smile.gif
Atsakyti
Ko gero jau buvo paminėta, bet asmeniškai man - viena gražiausių pasaulio moterų Adriana Lima wub.gif (Jei ne pati gražiausia biggrin.gif )
user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glory: 07 lapkričio 2013 - 22:17
Lima - tobula wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milow @ 2013 11 02, 14:34)
Graži tik pirmoj foto  ax.gif

pritariu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėjaaa @ 2013 11 08, 00:34)
Lima - tobula wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Kartais pagalvoju kaip Dievas (o gal tiksliau gamta) sukuria tokius tobulus žmones. Žiūrėk pro visus galus, ji tobula biggrin.gif Ech, pasiseka gi kai kuriems smile.gif Tobula genų kombinacija. Esu mačiusi nemažai interviu su ja, tai ir iš charakterio ji stipri, vertybių besilaikanti moteris, protinga, charizmatiška, tikrai ne tuštutė. Na žodžiu man ji visapusiškai nuostabi bigsmile.gif
Atsakyti