Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios moterys

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2013 07 01, 14:58)
O kas jei ir as jauciuosi grazesne uz Zoja?  bigsmile.gif  biggrin.gif

sitaip neimanoma..jug Zoja zinoma ir tikrai daugumai daili..o mes tik paprastos Lietuvos motereles verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 07 01, 02:59)
sitaip neimanoma..jug Zoja zinoma ir tikrai daugumai daili..o mes tik paprastos Lietuvos motereles verysad.gif

Tai jeigu zinoma, tai reiskias grazi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O ir kas cia dabar? Paprastos Lietuvos motereles... unsure.gif
Baikit juokus, nosi auksciau! Mes nuostabios! Grazios, aukstos, lieknos, puikios mamos, zmonos, moterys! Na jau na jau..kas cia per baudziauninko mentalitetas. 4u.gif
Papildyta:
Oi...man kazkaip paveluotai "dasuto", kad Jus cia juokaujat. laugh.gif 4u.gif
Atsakyti
svarbu dasuto thumbup.gif
Atsakyti
P.S. As kazkada buvau isdrisus cia ideti savo nuotrauka. laugh.gif Na, paisdykavom su kita SM nare (nepamenu nicko). Na kodel gi ne? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lipnuske @ 2013 07 01, 03:13)
svarbu dasuto thumbup.gif

Nu, nes as jau galvoju- nidai ti box... nejaugi dar yra taip snekanciu? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 01 liepos 2013 - 15:13
va jus galeciau ikelt i graziu moteru tema...jei nieko nemaisau, o esu tikra, kad nemaisau..esu jus maciusi wub.gif 4u.gif
va ir pati paraset biggrin.gif

zinokit manau yra dar sitaip galvojanciu...nors atvirai, nelb supratau perkunkieme poziurio siuo klausimu g.gif
Atsakyti
kas sake,kad jus negalite jaustis grazios,jauskites,prasom,man negaila,bet tiesa sakant nelabai as gatvej jau tokiu matau grazesniu uz zoja,na yra panasaus grozio,bet jau,kad stulbinanti,tai kazkaip........... nezinau.,nesakau,kad uz ja nera grazesniu,yra yra,net galvoju kas cia tokia butu ,gal kokia monika beluci,.bet kiek tokiu,vienetai.va mintyse visas kaimyne perkraciau,visos paprastos eilines motereles......
Papildyta:
o as jusu poziurio nesuprantu,akivaizdziai dailus zmogus,o jus sakot ,kad negrazi,tai kas yra grazi?gali buti ne jusu skonio,kazkaip netraukia,bet ,jau,kad ten negrazi,tai keista man ir tiek....,nu pvz,ten ta su taure,ji man nepatinka,kazkokia dirbtine,per daug makiazo,blastienu per daug,bet ,kad negrazi tai negaliu pasakyt,kad tik visos tokios grazios butu smile.gif
Atsakyti
[quote=perkunkieme,2013 07 01, 03:21]kas sake,kad jus negalite jaustis grazios,jauskites,prasom,man negaila,bet tiesa sakant nelabai as gatvej jau tokiu matau grazesniu uz zoja,na yra panasaus grozio,bet jau,kad stulbinanti,tai kazkaip........... nezinau.,nesakau,kad  uz ja nera grazesniu,yra yra,net galvoju kas cia tokia butu ,gal kokia monika beluci,.bet kiek tokiu,vienetai.va mintyse visas kaimyne perkraciau,visos paprastos eilines motereles......
[/quote]
Viskas suprantama. O jus tu kaimyniu nuotraukas ziurejote? Is nuostabiausiu fotosesiju su profesiolaniais vizazistais, apsvietejais, fotografais...?
O gal pastate Zoja tarp kaimyniu - tarkim, su minimaliu make-up'u, su treninginem kelnem, nesancia siuksles lauk. Ar ji vis dar butu tokia isskirtinai grazi? ax.gif

P.S. As nesakau, kad ji negrazi. Tik tikrai ne "kazkas tokio".
Papildyta:

user posted image
[/quote]

Busiu bjauri, bet...drasiai sakau - ji man ne-gra-zi. lotuliukas.gif Net nesimpatiska. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 01 liepos 2013 - 15:28
akivaizdziai daili jums. ne man. o kas pasikeis, jeigu vietoj zodzio negrazi, pasakysiu, kad ji ne mano skonio?esme liks tokia pati jug. dailiu, simpatisku yra lb daug, bet graziu mazai. taip pat ir negraziu. jeigu Zoja man butu daili, taip ir pasakyciau, bet ji man tikrai negrazi. o ta su taure man grazi. tiesiog grazi ir tiek. nors ir daug makiazo naudoja, bet ir be jo ir su juo man ji vistiek grazi biggrin.gif
Papildyta:
perkunkemie, o jus jauciates grazi? 4u.gif
Atsakyti
lipnuske,jei jus panasi i ta su taure tai jus tikrai negrazi biggrin.gif dekit foto,ivertinsim jusu grozi 4u.gif
Atsakyti
net nezinau,tiesa sakant kazkaip nepatogu apie save sakyti(man ),kad esu grazi,zinoma,kad esu girdejusi,kad esu grazi,na,bent jau vyrui tai tikrai smile.gif ir esu girdejusi,kad esu baisa pabaisa,cia buvo toks atvejis,kai vyro teta nenorejo,kad atvaziuotumeme i ju bendra kaima,tai ten toks konfliktas ivyko biggrin.gif ,maciau as jas visokias ir su makiazu ir nuotraukas feisbuke pacias paciausias ir vis tiek uz zoja negrazesnes smile.gif , turiu maza nosyte,storus plaukus,putlias lupas ,sveriu siaip sau,virs 60 siek tiek,esu vidutinio ugio,apie 170.nezinau ar to uztenka tongue.gif
Atsakyti
Oi... atėjau ir išsigandau tos su nupieštais antakiais blink.gif nepatraukliausia moteris Nr. 1 šioje temoje, šiek tiek primena apmokamą laisvo elgesio merginą g.gif Jau ta Zoey melejardą kartų gražesnė.

Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2013 07 01, 15:53)
lipnuske,jei jus panasi i ta su taure tai jus tikrai negrazi biggrin.gif dekit foto,ivertinsim jusu grozi 4u.gif

as i ja nepanasi, bet aciu tongue.gif
Atsakyti