Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios moterys

QUOTE(perkunkieme @ 2013 06 27, 11:41)
o man ta zoja labai grazi,viena graziausiu cia matytu,kokios akys wub.gif ,ir siaip daili labai,tai tipo susipazintumet ir pagalvotumet ,oi nesimaptiska kokia biggrin.gif ,nezinau paciso gal neprilygstamos grazuoles esat 4u.gif ,as tai tikrai nesijauciu dailesne uz ta zoja lotuliukas.gif

buten taip ir paglvociau..man ji tokia nyki smile.gif
beje, as tikrai jauciuosi grazesne uz ja tongue.gif bet cia jug skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imagenatalia oreiro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sindea: 27 birželio 2013 - 16:49
Oreira neee

Mia Maestro
http://hdmoviewpp.co...nd-1024x640.jpg

user posted image
Atsakyti
Mireille Enos

user posted image

user posted image
Atsakyti
Paskutinė net nesimpatiška unsure.gif
Atsakyti
Emma Watson labai grazi man palikusi smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 30 birželio 2013 - 23:26
QUOTE(lipnuske @ 2013 06 27, 12:46)
buten taip ir paglvociau..man ji tokia nyki smile.gif 
beje, as tikrai jauciuosi grazesne uz ja tongue.gif  bet cia jug skonio reikalas smile.gif

ziauriai noreciau pamatyt smile.gif ,tikrai ne tam,kad kritikuociau,bet siaip lbai idomu,kaip atrodo moteris besijaucianti grazesne uz visam pasulyje zinoma moteri,kuri tikrai laikoma labai dailia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 07 01, 13:24)
ziauriai noreciau pamatyt smile.gif ,tikrai ne tam,kad kritikuociau,bet siaip lbai idomu,kaip atrodo moteris besijaucianti grazesne uz visam pasulyje zinoma moteri,kuri tikrai laikoma labai dailia 4u.gif

o man visai nesunku jums pasirodyt butu mirksiukas.gif
tai kad ji zinoma visam pasauly, ar didziajai daugumai yra daili, nesako, kad negaliu jaustis grazesne uz ja..as tiesiog taip jauciuos smile.gif
Atsakyti
bet as tai galiu jaustis ir misis pasaulis,bet nereiskia,kad ir kiti taip galvos,jokiu budu nenoriu pasakyti ,kad jus negrazi,ka ten gali zinoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perkunkieme @ 2013 07 01, 14:04)
bet as tai galiu jaustis ir misis pasaulis,bet nereiskia,kad ir kiti taip galvos,jokiu budu nenoriu pasakyti ,kad jus negrazi,ka ten gali zinoti. 4u.gif

jug lygiai ta pati butu galima pasakyti ir apie ta Zoja...tiesiog jus lb nustebot, kai parasiau, akd jauciuos grazesne uz ja...as cia nieko keisto nematau 4u.gif
Atsakyti
Labai sunku ginčytis dėl grožio smile.gif
Tarkim, man labai labai vidutinės išvaizdos yra Cameron Diaz ir Scarlett Johanson. Kai žiūri į fotosesines nuotraukas žurnaluose, žinoma, būna, kad pagalvoji jog atrodo labai gražiai. Bet pasižiūrėjus ne į photoshop dailintas nuotraukas, na, tai nuoširdžiai nesuprantu, ką gražaus kit jose mato ir ko taip liaupsinamos ax.gif Cameron tai nei oda, nei plaukai gražūs, bruožai gruboki, labai didelė burna, o paskutiniu metu, kai turbūt ir plastinės op. prisidėjo, tai visai nekas doh.gif
Scarlett man tokių "muilinų" neišraiškingų bruožų, kaip eilinė mergaitė, negaliu pasakyt negraži ar baisi, na, bet man visiškai neypatinga, tikrai praeičiau pro šalį.

Zoe gražūs plaukai ir akys, bet iki gražuolės kažko trūksta g.gif ji tiesiog labai simpatiška, nes jos smulkūs bruožai ir veidukas atrodo truputį vaikiškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 07 01, 02:12)
jug lygiai ta pati butu galima pasakyti ir apie ta Zoja...tiesiog jus lb nustebot, kai parasiau, akd jauciuos grazesne uz ja...as cia nieko keisto nematau 4u.gif

drinks_cheers.gif O kas jei ir as jauciuosi grazesne uz Zoja? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 01 liepos 2013 - 14:59