Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios moterys

Alexis Bledel

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zhmogeliukas @ 2013 06 12, 01:16)
Man Emilia Clarke be galo graži

Labai grazi drinks_cheers.gif Is pradziu tie jos balti plaukai keistai atrode, o dabar ji jau man grazesne su baltais plaukais smile.gif

QUOTE(Anndora @ 2013 06 14, 15:39)
Brenda Schad

O WOW kokia graziiiii karsta.gif
Atsakyti
įsimylėjus aš šią aktorę pastaruooju metu wub.gif
Melanie Laurent

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Zooey Deschanel

user posted image

user posted image
Atsakyti
dvi paskutines man nelabai ax.gif
Atsakyti
Natalee Harris
user posted image
user posted image
Atsakyti
Hm... g.gif uzsukau i temele "Grazios moterys" - pamaciau paskutines foto ir pasitikrinau, ar tikrai i "graziu moteru" temele papuoliau. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2013 06 26, 17:53)
Hm... g.gif  uzsukau i temele "Grazios moterys" - pamaciau paskutines foto ir pasitikrinau, ar tikrai i "graziu moteru" temele papuoliau. laugh.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2013 06 26, 17:53)
Hm... g.gif  uzsukau i temele "Grazios moterys" - pamaciau paskutines foto ir pasitikrinau, ar tikrai i "graziu moteru" temele papuoliau. laugh.gif

lotuliukas.gif
Nesupykit, bet ir man ta su taurėmis nelabai... 4u.gif

Melanie Laurent tokia savotiško grožio. Man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 06 26, 15:55)
Natalee Harris

kažkokia tragedija cool.gif
Atsakyti
o man jos bruozai grazus smile.gif nieko cia tragisko ir siaubingo nematau g.gif tik sunku normaliu foto rast, nes ji is kazkokio amerikos realybes sou

Zooey Deschanel, man baisesne Katy Pery versija..nors ir Katy man negrazi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipnuske: 27 birželio 2013 - 11:25
o man ta zoja labai grazi,viena graziausiu cia matytu,kokios akys wub.gif ,ir siaip daili labai,tai tipo susipazintumet ir pagalvotumet ,oi nesimaptiska kokia biggrin.gif ,nezinau paciso gal neprilygstamos grazuoles esat 4u.gif ,as tai tikrai nesijauciu dailesne uz ta zoja lotuliukas.gif
Atsakyti