Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios moterys

Barbara Palvin

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
tiesa sakant,is paskutiniuju nei viena ypatingai nesuzavejo...Barbara Palvin daili,bet neisimintina...O Ruta michelkeviciute deti i sia tema,tai ka as zinau..Grozio pas ja niekada nebuvo per daugiausiai,bet turiu pripazinti,kad kazkada ji buvo puiki zurnaliste,kai dirbo su Kuncina.Dabar kopijuoja rusu tv ir tiek.As labai gerbiu rusu pramogu pasauli uz profesionaluma,bet kam mums ji kopijuoti,nejaugi neturime savo stiliaus?Slaviskas elgesys,kalbesena ir manieros tikrai nepuosia Rutos.Tik turiu pripazinti,kad gerbiu ja uz tai,kad savimi visalaik labai rupinosi.Nuo jaunu dienu kas savaite lankosi pas kosmetologus,naudoja gera kosmetika.Ir rezultatai akivaizdus-kaip savo metu,atrodo puikiai.
Atsakyti
Melissa George
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Patiko ji man kažkada kai "be namų negerai" vaidino smile.gif
Bandau prisiminti herojės vardą unsure.gif
Atsakyti
Diane Lane wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 05 13, 15:47)
Riaubiskytes figura, mano akiai, yra sustumta ir neproprocinga. Didele krutine, platus liemuo ir siauri klubai. Tokia backute ant pagaliuku.

labai tiksliai pastebeta
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 05 31, 22:15)
Melissa George

man ji graži... nostalgija vaikystės serialui smile.gif Herojes vardas buvo Angel 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milow @ 2013 06 02, 17:45)
man ji graži... nostalgija vaikystės serialui smile.gif Herojes vardas buvo Angel  4u.gif

Ačiū smile.gif Pamenu Isla Fisher irgi ten vaidino. Irgi graži.
Atsakyti
QUOTE(Milow @ 2013 06 02, 18:45)
man ji graži... nostalgija vaikystės serialui smile.gif Herojes vardas buvo Angel  4u.gif

dabar ji siaubo filmu aktore 4u.gif
Papildyta:
Dianna Agron
user posted image
user posted image
Atsakyti
holly valance
user posted image
Atsakyti
Melissa George oj visai negrazi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 06 02, 20:18)
Ačiū smile.gif  Pamenu Isla Fisher irgi ten vaidino. Irgi graži.

Ir Danii Minogue vaidino ax.gif
Atsakyti