Ruta Mikelkeviciute
Savo amziaus moteru tarpe ji nuostabiai atrodo. net ir be televizinio grimo, tai matyti paskutineje nuotraukoje.
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 05 04, 17:42)
ne storume/plonume esme. Suspausta kazkokia ji. Kazkuo man primena Riaubiskyte. Abieju figuros nekokios.
per katra vieta ten tie suspaudimai?
taip, abi jos nera 90-60-90, bet lb moterisku figuru - yra ir kurtine, ir uzpakalis.
QUOTE(Tulpelyte @ 2013 05 05, 21:27)
turbut pati nesimpatiskiausia is visu matytu sioje temoje
QUOTE(Langoza @ 2013 05 13, 13:02)
per katra vieta ten tie suspaudimai?
taip, abi jos nera 90-60-90, bet lb moterisku figuru - yra ir kurtine, ir uzpakalis.
Jei sakydama abi turite galvoje Riaubiskyte su Jankauskaite, tai del Jankauskaites pritarciau, o del Riaubiskytes ne Riaubiskytes figura, mano akiai, yra sustumta ir neproprocinga. Didele krutine, platus liemuo ir siauri klubai. Tokia backute ant pagaliuku. Moteriskumu vien papai man nedvelkia Va Jankauskaite ir pvz. Nicholson tai moterisku prorcingu figuru savininkes. 90-60-90, o tas +10-15cm a cia, a cia, svarbu, proporcingai
O Ingeborga Dapkunaite tik mani vienai grazi? Ne vieno comment apie toookia moteri
QUOTE(zaRAza @ 2013 05 13, 15:47)
O Ingeborga Dapkunaite tik mani vienai grazi? Ne vieno comment apie toookia moteri
Tikriausiai. Dapkūnaitė man asmeniškai yra visiškai jokia. Neįsimintina.
Eugenija Bajorytė - pati gražiausia. Nuo-iki, visada.
QUOTE(zaRAza @ 2013 05 13, 13:47)
Jei sakydama abi turite galvoje Riaubiskyte su Jankauskaite, tai del Jankauskaites pritarciau, o del Riaubiskytes ne Riaubiskytes figura, mano akiai, yra sustumta ir neproprocinga. Didele krutine, platus liemuo ir siauri klubai. Tokia backute ant pagaliuku. Moteriskumu vien papai man nedvelkia Va Jankauskaite ir pvz. Nicholson tai moterisku prorcingu figuru savininkes. 90-60-90, o tas +10-15cm a cia, a cia, svarbu, proporcingai
nu va, kokie skoniai skirtingi, ir kaip akys skirtingai mato
spec pradejau ieskot riaubiskytes foto, nors ir jauciu jai savotiska antipatija figura man jos visai nebloga. sustumimo nematau
Ingeborga man taip pat labai grazi moteris. Moteriska, grazus bruozai. tik paskutiniu metu tas kudumas jos
Eugenija Bajorytė
simpatiška
simpatiška
Man tai patinka fotosesijose moterys su cigarete rankose, kažkaip sugeba atrodyti labai subtiliai, o jei nuotrauka juoda balta, visada prisimenu senojo kino žvaigždes Geriau tas cigaretes ir paliktų tik fotosesijoms
Bajorytę pamačius kažkaip iškart pagalvojau apie gražuolę moterį ir vieną mylimiausių aktorių - Audrey Hepburn
Bajorytę pamačius kažkaip iškart pagalvojau apie gražuolę moterį ir vieną mylimiausių aktorių - Audrey Hepburn
Ruta Mikelkeviciute viena nesimpatiskiausiu moteru EVER o dar tasjos spigus isteriskas balsas
Visiskai eiline moteris grozio prasme
man irgi moterys su cigarete praranda visa zavesi
Visiskai eiline moteris grozio prasme
QUOTE(Isyankar @ 2013 05 13, 18:26)
Bajorytė pirmoje foto atgrasiai atrodo su ta cigarete. Išviso rūkymas nepuošia jokios moters, mano manymu.
man irgi moterys su cigarete praranda visa zavesi
QUOTE(levrete @ 2013 05 13, 10:18)
Ruta Mikelkeviciute
Savo amziaus moteru tarpe ji nuostabiai atrodo. net ir be televizinio grimo, tai matyti paskutineje nuotraukoje.
Esu ją mačiusi gyvai, ne darbo metu, man labai graži
Man ji labai graži, ypač šypsena, tik labai jau kūdutė paskutiniu metu
Audrey Hepburn
QUOTE(Tigris @ 2013 05 14, 13:03)
Ruta Mikelkeviciute viena nesimpatiskiausiu moteru EVER o dar tasjos spigus isteriskas balsas
Man irgi
QUOTE(Siurbelyte @ 2013 05 14, 17:52)
Esu ją mačiusi gyvai, ne darbo metu, man labai graži
Aš irgi mačius, daug kartų, tai man visai priešingas įspūdis susidarė labai prasta oda buvo... bent jau tuos kartus, kiek mačiau...