Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios moterys

Ruta Mikelkeviciute

user posted image

user posted image

user posted image

Savo amziaus moteru tarpe ji nuostabiai atrodo. net ir be televizinio grimo, tai matyti paskutineje nuotraukoje.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 05 04, 17:42)
ne storume/plonume esme. Suspausta kazkokia ji. Kazkuo man primena Riaubiskyte. Abieju figuros nekokios.

per katra vieta ten tie suspaudimai?
taip, abi jos nera 90-60-90, bet lb moterisku figuru - yra ir kurtine, ir uzpakalis.

QUOTE(Tulpelyte @ 2013 05 05, 21:27)
Ellie Goulding

turbut pati nesimpatiskiausia is visu matytu sioje temoje schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 05 13, 13:02)
per katra vieta ten tie suspaudimai?
taip, abi jos nera 90-60-90, bet lb moterisku figuru - yra ir kurtine, ir uzpakalis.

Jei sakydama abi turite galvoje Riaubiskyte su Jankauskaite, tai del Jankauskaites pritarciau, o del Riaubiskytes ne ax.gif Riaubiskytes figura, mano akiai, yra sustumta ir neproprocinga. Didele krutine, platus liemuo ir siauri klubai. Tokia backute ant pagaliuku. Moteriskumu vien papai man nedvelkia biggrin.gif Va Jankauskaite ir pvz. Nicholson tai moterisku prorcingu figuru savininkes. 90-60-90, o tas +10-15cm a cia, a cia, svarbu, proporcingai irnesakyk.gif

O Ingeborga Dapkunaite tik mani vienai grazi? g.gif Ne vieno comment apie toookia moteri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 05 13, 15:47)
O Ingeborga Dapkunaite tik mani vienai grazi? g.gif Ne vieno comment apie toookia moteri ax.gif

Tikriausiai.smile.gif Dapkūnaitė man asmeniškai yra visiškai jokia. Neįsimintina.

Eugenija Bajorytė - pati gražiausia. Nuo-iki, visada.smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 05 13, 13:47)
Jei sakydama abi turite galvoje Riaubiskyte su Jankauskaite, tai del Jankauskaites pritarciau, o del Riaubiskytes ne ax.gif Riaubiskytes figura, mano akiai, yra sustumta ir neproprocinga. Didele krutine, platus liemuo ir siauri klubai. Tokia backute ant pagaliuku. Moteriskumu vien papai man nedvelkia biggrin.gif Va Jankauskaite ir pvz. Nicholson tai moterisku prorcingu figuru savininkes. 90-60-90, o tas +10-15cm a cia, a cia, svarbu, proporcingai irnesakyk.gif

nu va, kokie skoniai skirtingi, ir kaip akys skirtingai mato biggrin.gif
spec pradejau ieskot riaubiskytes foto, nors ir jauciu jai savotiska antipatija rolleyes.gif figura man jos visai nebloga. sustumimo nematau hihihi.gif

Ingeborga man taip pat labai grazi moteris. Moteriska, grazus bruozai. tik paskutiniu metu tas kudumas jos doh.gif
Atsakyti
Ingerborga man irgi graži, labai miela šypsena. Be to būnant 50ties turėti tokią figūrą - wow wub.gif 4u.gif Bajorytė pirmoje foto atgrasiai atrodo su ta cigarete. Išviso rūkymas nepuošia jokios moters, mano manymu.
Atsakyti
Eugenija Bajorytė
simpatiška wub.gif
Atsakyti
Man tai patinka fotosesijose moterys su cigarete rankose, kažkaip sugeba atrodyti labai subtiliai, o jei nuotrauka juoda balta, visada prisimenu senojo kino žvaigždes wub.gif Geriau tas cigaretes ir paliktų tik fotosesijoms biggrin.gif

Bajorytę pamačius kažkaip iškart pagalvojau apie gražuolę moterį ir vieną mylimiausių aktorių - Audrey Hepburn ax.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ixora: 13 gegužės 2013 - 19:32
Ruta Mikelkeviciute viena nesimpatiskiausiu moteru EVER doh.gif o dar tasjos spigus isteriskas balsas doh.gif

Visiskai eiline moteris grozio prasme

QUOTE(Isyankar @ 2013 05 13, 18:26)
Bajorytė pirmoje foto atgrasiai atrodo su ta cigarete. Išviso rūkymas nepuošia jokios moters, mano manymu.

drinks_cheers.gif man irgi moterys su cigarete praranda visa zavesi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2013 05 13, 10:18)
Ruta Mikelkeviciute

Savo amziaus moteru tarpe ji nuostabiai atrodo. net ir be televizinio grimo, tai matyti paskutineje nuotraukoje.

Esu ją mačiusi gyvai, ne darbo metu, man labai graži 4u.gif
Atsakyti

Man ji labai graži, ypač šypsena, tik labai jau kūdutė paskutiniu metu ax.gif

Audrey Hepburn wub.gif

QUOTE(Tigris @ 2013 05 14, 13:03)
Ruta Mikelkeviciute viena nesimpatiskiausiu moteru EVER  doh.gif  o dar tasjos spigus isteriskas balsas  doh.gif

Man irgi blush2.gif

QUOTE(Siurbelyte @ 2013 05 14, 17:52)
Esu ją mačiusi gyvai, ne darbo metu, man labai graži  4u.gif

Aš irgi mačius, daug kartų, tai man visai priešingas įspūdis susidarė doh.gif labai prasta oda buvo... bent jau tuos kartus, kiek mačiau...
Atsakyti
Toni Garn
user posted image
[SIZE=1]user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lipnuske: 22 gegužės 2013 - 14:38