Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Gute444 @ 2013 04 22, 12:32)
GAP nusiziurejau koralini svarka bet abejoju ar ne per saltas user posted image
Siuo metu nesioju 3 dydziais mazesnius drabuzius, bet jau ir tai kelnes kabo, dzinsai vos isskalbti nieko, bet po pusdienio smunka, virsus 3 dydziais mazesnis, bet kol kas dar gerai atrodo.

As matau saltoka g.gif

Saunuole 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 04 22, 13:35)
As matau saltoka g.gif

Saunuole 4u.gif  4u.gif

mhm... saltoka ir man rodosi.
Sitas jua labai pavasarinis, bet kazkaip nezinau ar nešiočiau ji... (ot, koralini nesiociau o salotonio jau nebe... doh.gif )
user posted image
Dekoju, bet dar negirkit...
Atsakyti
Man pavasarine zalia irgi kazkaip neprilipo.
Bet var raudonai koralines, pavasarines melynas, aqua ir violetines labai prisijaukinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2013 04 22, 13:32)
GAP nusiziurejau koralini svarka bet abejoju ar ne per saltas user posted image
Siuo metu nesioju 3 dydziais mazesnius drabuzius, bet jau ir tai kelnes kabo, dzinsai vos isskalbti nieko, bet po pusdienio smunka, virsus 3 dydziais mazesnis, bet kol kas dar gerai atrodo.

Man atrodo, visai ne per šaltas, o pats tas. BŪtų šiltesnis, būtų aplamai rudeninis biggrin.gif

Kažkoks lieknėjimo skyrelis, reikia čia būt ir niekur neit. Nes dar mielai numečiau kokius 10 kg biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 22, 15:23)
Man atrodo, visai ne per šaltas, o pats tas. BŪtų šiltesnis, būtų aplamai rudeninis biggrin.gif

Kažkoks lieknėjimo skyrelis, reikia čia būt ir niekur neit. Nes dar mielai numečiau kokius 10 kg biggrin.gif

Daznai dar nuo kompo priklauso, kaip matai. As pati atsimenu kaip lyginau, praeitam darbe mano kompas labai "siltino"

As pameciau viena dydi, bet netycia, stresso pasekoje. Po to uzsirasiau i sporta, nes gi zadejau grizineti i nuotaku rinka, tai pasiruosimui tsakant biggrin.gif . Bet dydziu mesti jau nebenoriu, tik taip ot kad raumenukai pagrazetu buciau nepries ax.gif nes po to vel drabuzius pirk doh.gif jau ir taip reiks kai kuriuos pataisyti.

Tiesa, atradau viena man nerealu spalvu derini - sodri violetine ir taupe, nu kaip graziai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 22 balandžio 2013 - 15:53
QUOTE(Noa @ 2013 04 21, 19:02)
Tai va, dabar aš vis tiek turiu geltoną rankinuką

Aš irgi nusipirkau geltoną rankinuką rolleyes.gif Daugiau nieko geltono neturėsiu, ne mano spalva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 04 22, 16:57)
Aš irgi nusipirkau geltoną rankinuką  rolleyes.gif  Daugiau nieko geltono neturėsiu, ne mano spalva  rolleyes.gif

Tai kodėl pirkai lotuliukas.gif
Aš tai dar kiek ilgai ieškojau! Man reikėjo būtent tokios spalvos, ir ne kitokios - tokios na banano, sviesto, va kokios. Citrininių, garstyčių spalvos - sočiai! O va bananinių - šūdą.
Bet radau bigsmile.gif
Atsakyti
Noa ir Shana, rodykitės su savo maikėm ir spalvom 4u.gif
Atsakyti
aš čiur irgi geltoną maikę nusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 04 23, 09:48)
aš čiur irgi geltoną maikę nusipirkau  biggrin.gif

Vuo vuo vuo vuo, prasideda irnesakyk.gif

Ir viskas nuo mano geltono rankinuko, visų pasmerkto biggrin.gif Tiksliau, ne pasmerkto, o nepagirto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 23, 09:01)
Ir viskas nuo mano geltono rankinuko, visų pasmerkto biggrin.gif Tiksliau, ne pasmerkto, o nepagirto biggrin.gif

O tu tą patį ar kitą nusipirkai?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 04 23, 09:01)
Vuo vuo vuo vuo, prasideda irnesakyk.gif

mane greičiau pavasaris link geltonos veda tongue.gif
Atsakyti