QUOTE(Gute444 @ 2013 04 21, 20:22)
Matyt ir temoje pavasaris....
Tik jau nereikia kaltinti temos, kad pas jus spintoje bardakas, toks geras, meniskas ir grazus bardakelis
Tik jau nereikia kaltinti temos, kad pas jus spintoje bardakas, toks geras, meniskas ir grazus bardakelis
O ką kaltint? Pasmerkė visos mano nindzišką įvaizdį, tai aš ir paklausiau. O kad esu linkusi būti labai uoli, tai uoliai klausiau. Tiek uoliai, kad spinta neužsidaro
Aplamai gal reiktų viską ištraukt lauk ir pažiūrėt - o tai gal išeina tos kapsulės, net kokios dvi?
Bet bijau
Paskui atgal nesugrūsiu
O svarbiausia, nešioju tai tik porą rūbų. Geltoną rankinuką, geltoną maikę su žiurke, ir chaki ploščių (taip, įsitaisiau ploščių, man su juo šalta, bet aš vis tiek einu iš laimės, kad naujas
Kitkas nesezoniška, arba išaugta - aš gi irgi svoriu pamažėjau - arba užmiršau, kad turiu
Ple, nesąmonė. Reikia viską suinventorizuot. Tada bus aišku, ko trūksta, ir dasipirkti.
Tik kad aš nemoku rasti tai, ko man reikia Aš moku prisipirkti tik nesąmonių Pvz. kūno spalvos laivelių nerandu jau nuo rudens. Užtai lengvai randu maikių su žiūūūūūrkėm paklausk tu bet kurio žmogaus, ką jis greičiau rastų - kūno spalvos balerinkas be nieko ar geltoną maikę su žiurke albinose ir bobom su papais? Ką jis atsakytų?
Nu va, o man kitaip gavosi