Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(inc @ 2013 04 04, 12:27)

Dėkui, inc.

Ne, tos kelnės geros, aš nieko nesakau.

Kita vertus man jau ir nusibodę skinny tipo kelnės. Saikingai prigludusios - taip.

Kažkas panašaus ir vyrauja mano garderobe, kaip įdėti koliažai.

Aš nežinau, kas aš rolleyes.gif Ruduo, manau, tikrai. Bet koks ten - soft ar true, man čia aukštoji matematika laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2013 04 04, 11:39)
Aš nežinau, kas aš rolleyes.gif Ruduo, manau, tikrai. Bet koks ten - soft ar true, man čia aukštoji matematika  laugh.gif

o mane kaip tik šiuo metu tos plonybės tarp poiptipių veža biggrin.gif bent jau aš save kol kas prie deep/dark autumn priskyrus laikau smile.gif
Atsakyti
Aš greičiau soft autumn. Pala, albume kažkur dar mano nuotrauka turi kabėt. Nematot manęs? Va, įdomu, kokia tamstos nuomonė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2013 04 04, 12:02)
Aš greičiau soft autumn. Pala, albume kažkur dar mano nuotrauka turi kabėt. Nematot manęs? Va, įdomu, kokia tamstos nuomonė? unsure.gif

Pažiūrėjau wink.gif Jei plaukų spalva natūraliai tokia geltona, tai nebent soft ar true autumn, bet ir pavasaris gali būti. Labi sunku spręsti kai nesimato akių smile.gif
Atsakyti
Akys mėlynai-žaliai-pilkos su rudais intarpais.
Buvau merginų diagnozuota kaip soft autumn.
first.gif
O pavasario man spalvų paletė nelabai limpa, sakyčiau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 04 balandžio 2013 - 12:23
Inc, iš kur tokius rūbų koliažus traukiat? Aš norėčiau daugiau pažiūrėti
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2013 04 04, 13:26)

Galit pasižvalgyti čia
http://pinterest.com...wardrobe-ideas/
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2013 04 04, 12:26)
Inc, iš kur tokius rūbų koliažus traukiat? Aš norėčiau daugiau pažiūrėti

pinterest arba polyvore pasikuičiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš dar ir be inc paminėtų čia pasikuičiu
http://fashionfinder...s/editors-picks

O šiaip visagaly google įveskit paieškos frazę bet kuria kalba - ir prašom wink.gif
Atsakyti
Tylu...
Atsakyti
Ką tylu? Aha, aišku, aš temą pamečiau, tai ir tylu lotuliukas.gif

Nu ką, tada aš suvedžiau galus lotuliukas.gif

Mano spinta PRIEŠ atrandant šią temą:
Juodi drabužiai - 90 proc., 2 pilki megztiniai ir vienas melsvas megztinis, melsvas ne kad aš tokį pirkau, o kad močiutė tokį numezgė biggrin.gif

Mano spinta PO temos atradimo:
Juodi drabužiai - 10 proc. biggrin.gif Ir taupumo. Na nemesiu gi aš gal triskart užsidėtos pernai audime pirktos striukės? Vo... O kitos - šviesios biggrin.gif

Taip, šviesios spalvos storina, tą išsprendžiau numetus 14 kg - optiškai pastorėju, fiziškai suplonėju, tas pats ant to pačio išeina! lotuliukas.gif Kitaip nesugebėjau šito reikalo išspręsti, labai storai su šviesiom spalvom atrodžiau schmoll.gif Žmogus su light sezonu ant galvos negali sau leisti didesnio KMI, va, kokia neteisybė ant svieto.

O su tom spalvom tai bleeeeeeeeeeee kaip užsikabliavau... Kaip narkomanė laugh.gif Kaip kokia papūga lotuliukas.gif Ir bjauriausia, kad kapsuliavimas reikalauja ko - pirmiausia apsisipręsti dėl spalvų, kokios nori, taip ir susikapsuliuoji. O aš kaip nuo grandinės nutrūkus - visų noriu! lotuliukas.gif Taip kad nuo kapsuliavimo ir ekonomijos garderobe aš stipriai atitrūkau, o ne priartėjau lotuliukas.gif

Pirmiausia maniau, kad norėsiu kokios tai aqua. Tada pamaniau, kad dar ir koralinės. Tada supratau, kad be geltonos neapsieisiu. Pradžia buvo šitoj vietoj, kai niekas nepagyrė mano minties pirkti geltoną rankinuką. Tai va, dabar aš vis tiek turiu geltoną rankinuką, geltoną nagų laką, geltoną noosa knopkę ir geltoną maikę su žiurke albinose ir bobom su papais. Nes kitokios maikės už papigiai neradau biggrin.gif
Ir dantis galandu į ryškiai mėlyną lotuliukas.gif

Jūs sukūrėt monstrą lotuliukas.gif kaip Hulką, tik ne žalią. Žalios nenoriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 balandžio 2013 - 18:04
QUOTE(Noa @ 2013 04 21, 19:02)
Ką tylu? Aha, aišku, aš temą pamečiau, tai ir tylu  lotuliukas.gif

Jūs sukūrėt monstrą lotuliukas.gif kaip Hulką, tik ne žalią. Žalios nenoriu lotuliukas.gif

Matyt ir temoje pavasaris....
Tik jau nereikia kaltinti temos, kad pas jus spintoje bardakas, toks geras, meniskas ir grazus bardakelis 4u.gif Manau jei jau atejote i tena tai jautete, kad spintoje kazkas 'netaip'... nesakau, kad dabar viskas 'taip', bet dabar tas 'netaip' skamba smagiai:)
O as turiu kita problema... kadangi aktyviai mesdama pameciau nemazai svorio nebezinau koks mano drabuziu dydis, o gyvenu provincijoje, apsipirkineju praktiskai tik internetu, visu mylimiausiu shopingo vietu size quide prasilenkia su realybe, ir as nebeturiu ka rengtis, realiai neturiu ka rengtis, jau nekalbant apie spalvu derinimą...
Ka daryt? Rytoj i darba eisiu su violetiniu sijonu, perdideliais baltais marskinukais (balta man netinka) pilkais batais ir pilkom pedkelnem... Ot vaizdelis... doh.gif
Atsakyti