Ką tylu? Aha, aišku, aš temą pamečiau, tai ir tylu
Nu ką, tada aš suvedžiau galus
Mano spinta PRIEŠ atrandant šią temą:
Juodi drabužiai - 90 proc., 2 pilki megztiniai ir vienas melsvas megztinis, melsvas ne kad aš tokį pirkau, o kad močiutė tokį numezgė
Mano spinta PO temos atradimo:
Juodi drabužiai - 10 proc.
Ir taupumo. Na nemesiu gi aš gal triskart užsidėtos pernai audime pirktos striukės? Vo... O kitos - šviesios
Taip, šviesios spalvos storina, tą išsprendžiau numetus 14 kg - optiškai pastorėju, fiziškai suplonėju, tas pats ant to pačio išeina!
Kitaip nesugebėjau šito reikalo išspręsti, labai storai su šviesiom spalvom atrodžiau
Žmogus su light sezonu ant galvos negali sau leisti didesnio KMI, va, kokia neteisybė ant svieto.
O su tom spalvom tai bleeeeeeeeeeee kaip užsikabliavau... Kaip narkomanė
Kaip kokia papūga
Ir bjauriausia, kad kapsuliavimas reikalauja ko - pirmiausia apsisipręsti dėl spalvų, kokios nori, taip ir susikapsuliuoji. O aš kaip nuo grandinės nutrūkus - visų noriu!
Taip kad nuo kapsuliavimo ir ekonomijos garderobe aš stipriai atitrūkau, o ne priartėjau
Pirmiausia maniau, kad norėsiu kokios tai aqua. Tada pamaniau, kad dar ir koralinės. Tada supratau, kad be geltonos neapsieisiu. Pradžia buvo šitoj vietoj, kai niekas nepagyrė mano minties pirkti geltoną rankinuką. Tai va, dabar aš vis tiek turiu geltoną rankinuką, geltoną nagų laką, geltoną noosa knopkę ir geltoną maikę su žiurke albinose ir bobom su papais. Nes kitokios maikės už papigiai neradau
Ir dantis galandu į ryškiai mėlyną
Jūs sukūrėt monstrą
kaip Hulką, tik ne žalią. Žalios nenoriu