Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

inc, man atrodo, kad labai tinka prie veido 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 03 28, 18:15)
O kokia pilka? šalta pilka?

Jo, šalta g.gif Tokia čiut į melsvumą. Ir svarbu, kad būtų šviesi. Šakės, kaip gerai šiandien jaučiausi visa pilkai apsirengus (palaidinė kelių pilkos tonų, tai nuobodžiai neatrodė).

Tau labai labai tinka šviesios spalvos, veidas švyti bigsmile.gif O vat skrybelaitė tamsoka, mano akim.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 03 28, 20:28)
inc, man atrodo, kad labai tinka prie veido 4u.gif

tada gerai wink.gif dėkui smile.gif

QUOTE(Amarcord @ 2013 03 28, 22:14)
Jo, šalta  g.gif Tokia čiut į melsvumą. Ir svarbu, kad būtų šviesi. Šakės, kaip gerai šiandien jaučiausi visa pilkai apsirengus (palaidinė kelių pilkos tonų, tai nuobodžiai neatrodė).

Tau labai labai tinka šviesios spalvos, veidas švyti bigsmile.gif O vat skrybelaitė tamsoka, mano akim.

Žinai, buvo kaip tik prieš pora dienų per Modnyj prigovor patarimai apie pilką spalvą. Gal nori pažiūrėt http://modniy.tv/tra...a8-969d6e9cac23
Man tai gražu pilka, o ir yra ten ką veikti vien su ja viena, man atrodo mirksiukas.gif

O kas dėl šviesių man, tai uj kaip man nelengva su tais šviesiais. Labai nedaug aš jų tinkamų randu, bet visada turiu nemažai tamsių spalvų kartu derinti. Paltelio spalva, tai mano paletėje prie neutralių skaitosi. Kiek aš tų smėlinių visokių prisimatavau, tai va šita man geriausiai - nėr labai šilta.

O skrybėliukas kiek kitokio rudo atspalvio nei mano plaukai. Jis toks į violetinumą, o manieji plaukai rudo šokolado su bronziniais nušviesėjimais. Gal dėl to negerai? Šiaip gal kokiu pustoniu tik tamsesnis.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 03 29, 06:14)
tada gerai wink.gif dėkui  smile.gif
Žinai, buvo kaip tik prieš pora dienų per Modnyj prigovor patarimai apie pilką spalvą. Gal nori pažiūrėt http://modniy.tv/tra...a8-969d6e9cac23
Man tai gražu pilka, o ir yra ten ką veikti vien su ja viena, man atrodo  mirksiukas.gif

O kas dėl šviesių man, tai uj kaip man nelengva su tais šviesiais. Labai nedaug aš jų tinkamų randu, bet visada turiu nemažai tamsių spalvų kartu derinti. Paltelio spalva, tai mano paletėje prie neutralių skaitosi. Kiek aš tų smėlinių visokių prisimatavau, tai va šita man geriausiai - nėr labai šilta.

O skrybėliukas kiek kitokio rudo atspalvio nei mano plaukai. Jis toks į violetinumą, o manieji plaukai rudo šokolado su bronziniais nušviesėjimais.  Gal dėl to negerai? Šiaip gal kokiu pustoniu tik tamsesnis.

Ačiū, namuose pažiūrėsiu, ką ten Vasiljevas pataria 4u.gif
Dar kartą pažiūrėjau tavo nuotraukas, o gal ir gerai tas skrybėliukas g.gif Žinok, aš neturiu fantazijos, man labai sunku patarti, kas tiktų vietoj jo. Bet tavo plaukų spalva prie veido tau gražiau nei skrybėliuko ruda.

Be kelnių pirkau ir palaidinę bei šalį. Gal paskui nufotkinsiu. Tai va šalis yra megztas panašiu raštu. Gal kuri žinot, kaip vadinasi toks mezgimas? Man jis nerealus, toks futuristinis, kaip paviršiai iš fantastinių filmų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 03 22, 15:20)

Grįžtu.....Jei kas nors mane šioj temoj pamena.....

Labai gražios spalvos ir labai mieli rūbai.

Kažkaip pritilusi tema g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 03 balandžio 2013 - 14:19
QUOTE(Perfect @ 2013 04 03, 14:18)
Labai gražios spalvos ir labai mieli rūbai.

dėkui mirksiukas.gif aš šiandien kaip tik papildžiau šitų kolekciją - nusipirkau šalikėlį smile.gif
Atsakyti
Perfect!!!!!!!!
100 metu!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 04 03, 18:38)
Perfect!!!!!!!!
100 metu!!!!!!!!!!!!!!!

Joa... Šimtas, ne kitaip....

Pažadu rodytis dažniau.

Kokios čion naujovės pas jumi?

Shana, kaip tu?

Dontstop, kaip gyvuoji?
Byte, dar pakalbi čia?
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 03 balandžio 2013 - 17:51
QUOTE(Perfect @ 2013 04 03, 17:49)
Joa... Šimtas, ne kitaip....

Pažadu rodytis dažniau.

Kokios čion naujovės pas jumi?

Tai kad as irgi tema visiskai apleidus, tik paskaitau kartais blush2.gif
Atsakyti
Davaj, gaivinam temą - reikia puoštis, pirkti naujus aprėdus - pavasaris laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2013 04 03, 18:03)
Davaj, gaivinam temą - reikia puoštis, pirkti naujus aprėdus - pavasaris laugh.gif

Drasiai tongue.gif
tik as paskutiniu laiku stiliu pakeiciau - nesioju raudonus batelius ir mini sijonus tongue.gif reiks ikelti kokiu savo nauju kapsuliu ax.gif
Atsakyti
Tai puiku, Shana, lauksim kapsulių.

Aš irgi stilių pakeičiau. Kurį laiką vilkėjau tik juodai...Netektis...
Atsakyti