QUOTE(groovy @ 2013 03 21, 22:03)
Nu va, tik žiūrėkit, kad nebūtų visur vien plona medžiaga, tegu delnas būna paminkštintas arba oda, ir ta turėtų būti tokia labiau kaip pagalvėlė. Nes tikrai po to rankas skauda. Be viso kito, važinėjant netoli namų parkelyje, galima dar ir apsieiti pradžioje.
QUOTE(Amarcord @ 2013 03 21, 22:26)
Aš tai neskubėčiau pirktis tų pirštinių, o pamėginčiau pirma pavažinėti. Sykį važinėjau su draugės dviračiu, tai tikrai buvo delnus žiauriai nutrynę, bet su savo kiek važinėju, nieko. Iki 20-30 km nuvažiuojam kartais, ne vien po parkelį. Tad, manau, daug kas priklauso nuo vairo.
Ačiū jums labai už patarimus
Nu jo, nuo rankenų priklauso, bet man saugiau ir nelaimingų atsitikimų atveju arba kai prakaituoja rankos ir slysčioja. Maniškės tai grublėtos. Bet būna tokių glotnių ir neslystančių, tai gal. dontstop, kada startuojat?
QUOTE(devuška @ 2013 03 21, 20:34)
nieko nežinojau apie tuos tipus, bet pasiskaičiau, ir atrodo naudoju tas spalvas, kurios man tinka, mėgstu rožinę, žydrą, žalią, ir jų derinius, nekenčiu chaki ir odos spalvos, nesuprantu kaip galima išvis dėvėti tas spalvas
o aš kaip tyčia šiandien dėliojuosi sau spalvas ir būtent su chaki kaip ir nelabai turiu kur dėtis, nes mano akys tokios marmalinos spalvos
čia mano asmeninės spalvos ir jas žadu naudot kai būnu su šeima, vaikais, draugais. pradžioj atrodė bais baisios, bet dabar pradeda man visai patikt
QUOTE(groovy @ 2013 03 21, 23:07)
dontstop, kada startuojat?
Kad nežinau, šalta dar Prisipažinsiu, pastarąjį kartą sėdėjau ant dviračio, kai man buvo 10 metų Paskui patyriau rimtą traumą ir galvojau daugiau niekada gyvenime.. Bet va, nugalėjau savo baimę ir planai napoleoniniai šiai vasarai
Tai pradžiai reikia gal iš naujo išmokti važiuoti, pakol mokysiuos kokiam parkelyje jokių spec aprangų nepirksiu. Pirksiu jau tada, kai išsiruošiu kokį 100 km įveikt Iki to laiko aš matyt susivoksiu, ko man reikia
Aš galvoju pradžioj paprastas aptiaškes pirkt, tokias, kad tiktų ir bėgiojimui, ir į sporto klubą. Bėgiot aš pradėsiu kai bus bent 0 C rytais, šaltam orui tinkamus rūbus turiu, o vasarai nelabai Tai reikia kažko, kad tiktų ir dviračių žygiams, ir bėgiojimui, o sporto klubui nebūtinai, nes vasarą nesportuosiu klube (tiesą sakant, turbūt jau nuo balandžio nebelankysiu sporto klubo, o sportuosiu lauke žiūrėsiu, neapsisprendžiau dar )
Tai reziumiuojant, reikia reorganizuoti sportinę kapsulę, kad tiktų ir dviračiui taip pat
QUOTE(dontstop @ 2013 03 22, 21:17)
Aš galvoju pradžioj paprastas aptiaškes pirkt, tokias, kad tiktų ir bėgiojimui, ir į sporto klubą. Bėgiot aš pradėsiu kai bus bent 0 C rytais, šaltam orui tinkamus rūbus turiu, o vasarai nelabai Tai reikia kažko, kad tiktų ir dviračių žygiams, ir bėgiojimui, o sporto klubui nebūtinai, nes vasarą nesportuosiu klube (tiesą sakant, turbūt jau nuo balandžio nebelankysiu sporto klubo, o sportuosiu lauke žiūrėsiu, neapsisprendžiau dar )
Tai reziumiuojant, reikia reorganizuoti sportinę kapsulę, kad tiktų ir dviračiui taip pat
Mintis gera universalų daiktą nusipirkti. Gi ne profesionalus sportas, ne po 8 valandas kasdien važinėsies, kad viską skaudėtų.
P.S. dontstop, sapnavau tave šiąnakt Tu su vyru ir aš su vyru į Londoną leidomės
Klausykit, o JAMAM buvo?
QUOTE(groovy @ 2013 03 27, 22:47)
Klausykit, o JAMAM buvo?
Dar anksti. Dotstop sako, kad balandi bus, bet man rodos geguze pernai buvo. Rudeni irgi lapkriti buvo, paskutini rudens menesi.
va, radau tikrai geguze pernai, tai manau ir siemet
Vakar apsipirkinėdama supratau, kad labiausiai prie veido tinkanti spalva - šviesiai pilka (mjo, "spalva" gal per garsiai pasakyta )
Įsigijau šaltajam sezonui vilnones darbines kelnes gera kaina (mokėjau ~60 lt). Čia užsilikę nuo žiemos išpardavimų buvo, bet šen bei ten yra ir velykinių nuolaidų. Savitas stilius iki balandžio 1 viskam (taip pat ir nukainotom prekėm) taiko -15%.
Įsigijau šaltajam sezonui vilnones darbines kelnes gera kaina (mokėjau ~60 lt). Čia užsilikę nuo žiemos išpardavimų buvo, bet šen bei ten yra ir velykinių nuolaidų. Savitas stilius iki balandžio 1 viskam (taip pat ir nukainotom prekėm) taiko -15%.
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 03 27, 22:59)
Dar anksti. Dotstop sako, kad balandi bus, bet man rodos geguze pernai buvo. Rudeni irgi lapkriti buvo, paskutini rudens menesi.
Oj, dontstop postą apie JAMAM ne taip perskaičiau (kad ne kitą mėn, o kitą sav. ).
QUOTE(Amarcord @ 2013 03 28, 09:22)
Vakar apsipirkinėdama supratau, kad labiausiai prie veido tinkanti spalva - šviesiai pilka (mjo, "spalva" gal per garsiai pasakyta )
Na, man kaip soft summer tai tikrai
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 03 27, 23:59)
Aš visad painioju tuos mėnesius, kada Jamam Kol kas praietą savaitgalį buvo Savo dienos, irgi tokios pat nuolaidos. Ir Takko klientų dienos. Ir manau iki Jamam dar ne viena tokia akcija bus
QUOTE(Amarcord @ 2013 03 28, 09:22)
O kokia pilka? šalta pilka?
Aš labai nustebau atradusi violetinę, braškinę ir tokią keistai žaliai mėlyną
Dar naujiena man smėlinė ir beige su kažkokiu žalsvu atspalviu
Galiu fotkę parodyt paltelio smėlinio ir to keisto beige su žalsvu atspalviu