QUOTE(bytte @ 2013 05 28, 09:25)
Man sportinė liemenėlė gera išeitis... dėl dydžių. Nes šiuo metu esu sustorėjus, o krutinė fyg... kaip buvo špygos dydžio, taip ir liko... didesnės špygos . Tai labai sunku rasti tinkamą ne sportinę, juolab, kad jos pas mane susipykusios, ir nesukiši kur nori.
Radau sportines tympas medvilnines... kažkokios lonsdale firmos... 35 Lt... mąstau imt, neimt... kažkokia britų firma... juodos... su zelionkos spalvos siūlėm
Radau sportines tympas medvilnines... kažkokios lonsdale firmos... 35 Lt... mąstau imt, neimt... kažkokia britų firma... juodos... su zelionkos spalvos siūlėm
Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad man tos sportinės reikia, visi turi, o aš viena iš kaimo
Normali ta firma Londsdale. Ne Versace, žinia, bet ir ne kiniečio šūds. Yra kas labai giria, kad gera kokybė už normalią kainą. Aš esu vaikams papirkus jų sportinių bliuzonų - vaizdas geras, kaina gera - tai apsiburbuliavo, bet jie buvo flisiniai. Pakalbėjus su moterom, kurios tą Londsdale giria ir garbina, paaiškėjo, kad jos pirko medvilninius rūbus.
manau, kad tos kelnės turėtų būti geros. O jei dar su siūlėm, tai ir kūdina... Aš visi prisimenu, kaip ten kažkokioj nuorodoj kriaušėm ir smėliam rekomendavo viską su siūlėm.
Noriu adidas su 5 juostelėm Ot ten tai būtų kūdinimas! Iš karto puikiai
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 05 28, 09:34)
Bet ar plytineė tinka žiemoms, tai labai abejoju
Aš tai aplamai abejoju, ar ana žiema Visada įsivaizdavau, kad ruduo. Nuodugniai jos apžiūrėjus nesu, bet iš kitos temos seniai pažįstu Ir ana visada tokias rudeniškas spalvas renkasi. Tikrai maniau, kad ruduo