Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Mano tokia. Tikrai ne per didele, nes visur normaliai prigludusi. O va net į spintą sulankstyt reikia išvirkščią, nes apatinė dalis (liemenėlė) yra platesnė už pačią palaidinę, bet ji mažiau tempiasi, tokia tvirtesnė. Tai aš įsivaizduoju, jei turėčiau didesnę krūtinę, ta apačia apgaubtų, prilaikytų, o viršutinė dalis labiau aptemptų. Nors viršutinė dalis ir dabar lengvai prigludusi g.gif Pirkau kaip Basic po megstukais nešiot, tai po uždarais ir nešioju, tik su push up po apačia smile.gif
Atsakyti
Kaip lenta galiu pasakyt, kad man irgi nepatogūs topai su prisūtais liemenukais... jausmas kad kažkas kažkur iškris, išlys, ar nuslys... nu nevietoj bus.
Jei labai aptemti sportiniai marškinėliai, tada man geriau išvis be nieko... tada man prispaudžia tiek, kad esu lenta, ir nieks netabaluoja... bet jei po apačia geriau sportinė liemenėlė. Man gerai ir be papildomų pribumbasų, kur dydžiai tik L, M, S...
O su tokio tipo nematau problemos jai nieko nevilki ant viršaus. Aišku jei figūra leidžia... bet tada aptemti ant viršaus kad ir ilgesni sportiniai marškinėliai situacijos nepagerins... tada reik musulmonių sporto aprangos pasidairyt biggrin.gif
Ištiesų kuo daugiau viskas tabaluoja, tuo labiau visi spokso. Ir jokio skirtumo gražiai tabaluoja, ar negražiai. Taigi geriau kad viskas būtų sutemta arba paslėpta ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 05 27, 12:58)

Ištiesų kuo daugiau viskas tabaluoja, tuo labiau visi spokso. Ir jokio skirtumo gražiai tabaluoja, ar negražiai.

biggrin.gif biggrin.gif
Itariu dabar vaziuosiu i gyma, ir apziurinesiu kas kaip pas ka tabaluoja hihihi.gif Nors as kadangi i treniruoklius einu, tai ten vyriska publika dominuoja tongue.gif
Reiks paziureti ir sau gal kokia sportine liemenele nusipirkti, nors kadangi nebegioju, didelio poreikio nera, bet itariu bus patogi ir praktiska tam reikalui. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 27, 12:29)

labai sexy thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2013 05 27, 13:57)
Itariu dabar vaziuosiu i gyma, ir apziurinesiu kas kaip pas ka tabaluoja hihihi.gif Nors as kadangi i treniruoklius einu, tai ten vyriska publika dominuoja tongue.gif

tongue.gif as jau vakar veizejau, kas kur kaip pas ka tabaluoja. Sakau gal jau su protu susipykau, ne begu, o ziuriu tongue.gif

o pas vyriska publika nieks netabaluoja g.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif

http://www.madosguru...ludimio-skaros/

kur man grazios, tai parduotos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hemmingen: 27 gegužės 2013 - 14:06
QUOTE(hemmingen @ 2013 05 27, 15:00)
labai sexy thumbup.gif

Būtent, kad LABAI. Čia ant foto - visai pusė velnio, bet natūroj jau sakyčiau - perebor. Nesu aš kažkokia vienuolė, bet jautiesi kažkaip... Na ne visai vietoj biggrin.gif Gal kokiam kurorte būtų nieko. Bet Kauno mieste net vidury vasaros kažkaip schmoll.gif Na po švarku kokiu - gal, bet taip, kaip ji čia apsirengus - tai nebent namie biggrin.gif
Kaip maudomo, to, tankini, viršutinė dalis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 27, 14:05)
Būtent, kad LABAI. Čia ant foto - visai pusė velnio, bet natūroj jau sakyčiau - perebor. Nesu aš kažkokia vienuolė, bet jautiesi kažkaip... Na ne visai vietoj biggrin.gif Gal kokiam kurorte būtų nieko. Bet Kauno mieste net vidury vasaros kažkaip schmoll.gif Na po švarku kokiu - gal, bet taip, kaip ji čia apsirengus - tai nebent namie biggrin.gif
Kaip maudomo, to, tankini, viršutinė dalis biggrin.gif

uhu drinks_cheers.gif
Atsakyti
paskaičiau čia temą ir toks ką, kitos turi po 10 sportinių liemenėlių, o aš nei vienos???? blink.gif blink.gif
juokauju šiaip, tik nuo pernai metų bėgioju, nebuvau tikra ar nebus taip, kad pasiryžimo užteks tik porai savaičių, už tai rengdavausi bet kuo blush2.gif bet jau pernai šiltąjį sezoną atbėgiojau, manau nebesustosiu, laikas įranga pasirūpinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o į kapsulių temą, tai man sunkiai sekasi, nors jau porą metų šią temą skaitau ir kažkaip bandau formuoti doh.gif doh.gif doh.gif pasiekimas tik toks, kad turiu porą mini kapsulyčių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galla: 28 gegužės 2013 - 07:08
QUOTE(Galla @ 2013 05 28, 08:05)
paskaičiau čia temą ir toks ką, kitos turi po 10 sportinių liemenėlių, o aš nei vienos????  blink.gif  blink.gif 
juokauju šiaip, tik nuo pernai metų bėgioju, nebuvau tikra ar nebus taip, kad pasiryžimo užteks tik porai savaičių, už tai rengdavausi bet kuo blush2.gif  bet jau pernai šiltąjį sezoną atbėgiojau, manau nebesustosiu, laikas įranga pasirūpinti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o į kapsulių temą, tai man sunkiai sekasi, nors jau porą metų šią temą skaitau ir kažkaip bandau formuoti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  pasiekimas tik toks, kad turiu porą mini kapsulyčių  biggrin.gif

Aš irgi paskaičiau apie sportines liemenėles, kad jų neturiu, nors nebėgioju, ir aplamai jau kelis mėnesius nesportuoju (man operavo vienos kojos venas, tai iki tol buvo uždraudę, o paskui tokia ten kažkokia nesąmonė pasidarė, žo, pas daktarus vaikštau, ne pas trenerius).
Pergalvojau viską ir vakar piktai užsisakiau liemenėlę. Jokią ne sportinę, o wonderbra su push up, iš asos lotuliukas.gif Sportininkė didžioji, bliamba, tikra olimpininkė, ne? lotuliukas.gif

Tikiuosi, bent dydį nutaikiau, o tai dabar esu lyg jau ir C, bet gal dar ir D (plonėjau) lotuliukas.gif Vizualiai vis dar nagai čiumpa D. Gerai, kad namuose jau yra viena naujai pirkta D, gerai, kad pigi... Tai ten tas papas kažkur ant dugno voliojasi lotuliukas.gif

Dabar belieka nuoširdžiai tikėtis susigrūsti į užsakytą C biggrin.gif Ir taip, noriu tos triumfo sportinės. Ne jokios ne kitokios, o va tos iš paveiksliuko lotuliukas.gif Kur Amarcord buvo įdėjus biggrin.gif Gaila, iš ten ensiunčia, reiks gal gyvai parduotuvėj pasižiūrėt. Kada nors. Kai pinigų nebus gaila biggrin.gif

Su kapsulėm man aplamai gaunasi fignia. Ne kažkokia ypatinga fignia, o kaip visais metais - prisiperki tų rūbų, tarkim, 15, o nešioji 4 lotuliukas.gif Kiti kelmas žino, tai oras ne, tai ūpas ne, tai per iškilmingi, tai užmiršau, kad tokius turiu lotuliukas.gif O ne taip, kad gražiai susidėlioji, derinukus susirašai, kaip dontstop, ir įgyvendini.

Reik tobulėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 gegužės 2013 - 08:18
QUOTE(Noa @ 2013 05 27, 11:08)
Va pavyzdys. Glamūriškas maudomas. Kiek čia grožio - skonio reikalas, bet glamūriškumo besama:
http://www.theblonde...est-bikini.html

Įsivaizduojat tokį maudomą, jei ta motera turėtų papus? smile.gif

Įsivaizduoju - išlipa motera iš baseino vien su šalikėliu ant kaklo. Dėmesys - garantuotas. Ar ko kito siekiama?

kokią šviesią (ne biežinę) spalvą pasiūlytumėte "giliai žiemai" greta plytinės ir juodos?
Atsakyti
Man sportinė liemenėlė gera išeitis... dėl dydžių. Nes šiuo metu esu sustorėjus, o krutinė fyg... kaip buvo špygos dydžio, taip ir liko... didesnės špygos biggrin.gif . Tai labai sunku rasti tinkamą ne sportinę, juolab, kad jos pas mane susipykusios, ir nesukiši kur nori.
Radau sportines tympas medvilnines... kažkokios lonsdale firmos... 35 Lt... mąstau imt, neimt... kažkokia britų firma... juodos... su zelionkos spalvos siūlėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 05 28, 09:18)

kokią šviesią (ne biežinę) spalvą pasiūlytumėte "giliai žiemai" greta plytinės ir juodos?

Baltą! biggrin.gif Pati šviesiausia, prie visko tinka ir tiktai žiemoms ir tinkama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 28, 08:25)
Baltą! biggrin.gif Pati šviesiausia, prie visko tinka ir tiktai žiemoms ir tinkama biggrin.gif

Bet ar plytineė tinka žiemoms, tai labai abejoju g.gif
Atsakyti