Mano tokia. Tikrai ne per didele, nes visur normaliai prigludusi. O va net į spintą sulankstyt reikia išvirkščią, nes apatinė dalis (liemenėlė) yra platesnė už pačią palaidinę, bet ji mažiau tempiasi, tokia tvirtesnė. Tai aš įsivaizduoju, jei turėčiau didesnę krūtinę, ta apačia apgaubtų, prilaikytų, o viršutinė dalis labiau aptemptų. Nors viršutinė dalis ir dabar lengvai prigludusi Pirkau kaip Basic po megstukais nešiot, tai po uždarais ir nešioju, tik su push up po apačia
Kaip lenta galiu pasakyt, kad man irgi nepatogūs topai su prisūtais liemenukais... jausmas kad kažkas kažkur iškris, išlys, ar nuslys... nu nevietoj bus.
Jei labai aptemti sportiniai marškinėliai, tada man geriau išvis be nieko... tada man prispaudžia tiek, kad esu lenta, ir nieks netabaluoja... bet jei po apačia geriau sportinė liemenėlė. Man gerai ir be papildomų pribumbasų, kur dydžiai tik L, M, S...
O su tokio tipo nematau problemos jai nieko nevilki ant viršaus. Aišku jei figūra leidžia... bet tada aptemti ant viršaus kad ir ilgesni sportiniai marškinėliai situacijos nepagerins... tada reik musulmonių sporto aprangos pasidairyt
Ištiesų kuo daugiau viskas tabaluoja, tuo labiau visi spokso. Ir jokio skirtumo gražiai tabaluoja, ar negražiai. Taigi geriau kad viskas būtų sutemta arba paslėpta .
Jei labai aptemti sportiniai marškinėliai, tada man geriau išvis be nieko... tada man prispaudžia tiek, kad esu lenta, ir nieks netabaluoja... bet jei po apačia geriau sportinė liemenėlė. Man gerai ir be papildomų pribumbasų, kur dydžiai tik L, M, S...
O su tokio tipo nematau problemos jai nieko nevilki ant viršaus. Aišku jei figūra leidžia... bet tada aptemti ant viršaus kad ir ilgesni sportiniai marškinėliai situacijos nepagerins... tada reik musulmonių sporto aprangos pasidairyt
Ištiesų kuo daugiau viskas tabaluoja, tuo labiau visi spokso. Ir jokio skirtumo gražiai tabaluoja, ar negražiai. Taigi geriau kad viskas būtų sutemta arba paslėpta .
QUOTE(bytte @ 2013 05 27, 12:58)
Ištiesų kuo daugiau viskas tabaluoja, tuo labiau visi spokso. Ir jokio skirtumo gražiai tabaluoja, ar negražiai.
Itariu dabar vaziuosiu i gyma, ir apziurinesiu kas kaip pas ka tabaluoja Nors as kadangi i treniruoklius einu, tai ten vyriska publika dominuoja
Reiks paziureti ir sau gal kokia sportine liemenele nusipirkti, nors kadangi nebegioju, didelio poreikio nera, bet itariu bus patogi ir praktiska tam reikalui.
QUOTE(Noa @ 2013 05 27, 12:29)
labai sexy
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2013 05 27, 13:57)
Itariu dabar vaziuosiu i gyma, ir apziurinesiu kas kaip pas ka tabaluoja Nors as kadangi i treniruoklius einu, tai ten vyriska publika dominuoja
as jau vakar veizejau, kas kur kaip pas ka tabaluoja. Sakau gal jau su protu susipykau, ne begu, o ziuriu
o pas vyriska publika nieks netabaluoja
http://www.madosguru...ludimio-skaros/
kur man grazios, tai parduotos
QUOTE(hemmingen @ 2013 05 27, 15:00)
labai sexy
Būtent, kad LABAI. Čia ant foto - visai pusė velnio, bet natūroj jau sakyčiau - perebor. Nesu aš kažkokia vienuolė, bet jautiesi kažkaip... Na ne visai vietoj Gal kokiam kurorte būtų nieko. Bet Kauno mieste net vidury vasaros kažkaip Na po švarku kokiu - gal, bet taip, kaip ji čia apsirengus - tai nebent namie
Kaip maudomo, to, tankini, viršutinė dalis
QUOTE(Noa @ 2013 05 27, 14:05)
Būtent, kad LABAI. Čia ant foto - visai pusė velnio, bet natūroj jau sakyčiau - perebor. Nesu aš kažkokia vienuolė, bet jautiesi kažkaip... Na ne visai vietoj Gal kokiam kurorte būtų nieko. Bet Kauno mieste net vidury vasaros kažkaip Na po švarku kokiu - gal, bet taip, kaip ji čia apsirengus - tai nebent namie
uhu
paskaičiau čia temą ir toks ką, kitos turi po 10 sportinių liemenėlių, o aš nei vienos????
juokauju šiaip, tik nuo pernai metų bėgioju, nebuvau tikra ar nebus taip, kad pasiryžimo užteks tik porai savaičių, už tai rengdavausi bet kuo bet jau pernai šiltąjį sezoną atbėgiojau, manau nebesustosiu, laikas įranga pasirūpinti
o į kapsulių temą, tai man sunkiai sekasi, nors jau porą metų šią temą skaitau ir kažkaip bandau formuoti pasiekimas tik toks, kad turiu porą mini kapsulyčių
juokauju šiaip, tik nuo pernai metų bėgioju, nebuvau tikra ar nebus taip, kad pasiryžimo užteks tik porai savaičių, už tai rengdavausi bet kuo bet jau pernai šiltąjį sezoną atbėgiojau, manau nebesustosiu, laikas įranga pasirūpinti
o į kapsulių temą, tai man sunkiai sekasi, nors jau porą metų šią temą skaitau ir kažkaip bandau formuoti pasiekimas tik toks, kad turiu porą mini kapsulyčių
QUOTE(Galla @ 2013 05 28, 08:05)
paskaičiau čia temą ir toks ką, kitos turi po 10 sportinių liemenėlių, o aš nei vienos????
Aš irgi paskaičiau apie sportines liemenėles, kad jų neturiu, nors nebėgioju, ir aplamai jau kelis mėnesius nesportuoju (man operavo vienos kojos venas, tai iki tol buvo uždraudę, o paskui tokia ten kažkokia nesąmonė pasidarė, žo, pas daktarus vaikštau, ne pas trenerius).
Pergalvojau viską ir vakar piktai užsisakiau liemenėlę. Jokią ne sportinę, o wonderbra su push up, iš asos Sportininkė didžioji, bliamba, tikra olimpininkė, ne?
Tikiuosi, bent dydį nutaikiau, o tai dabar esu lyg jau ir C, bet gal dar ir D (plonėjau) Vizualiai vis dar nagai čiumpa D. Gerai, kad namuose jau yra viena naujai pirkta D, gerai, kad pigi... Tai ten tas papas kažkur ant dugno voliojasi
Dabar belieka nuoširdžiai tikėtis susigrūsti į užsakytą C Ir taip, noriu tos triumfo sportinės. Ne jokios ne kitokios, o va tos iš paveiksliuko Kur Amarcord buvo įdėjus Gaila, iš ten ensiunčia, reiks gal gyvai parduotuvėj pasižiūrėt. Kada nors. Kai pinigų nebus gaila
Su kapsulėm man aplamai gaunasi fignia. Ne kažkokia ypatinga fignia, o kaip visais metais - prisiperki tų rūbų, tarkim, 15, o nešioji 4 Kiti kelmas žino, tai oras ne, tai ūpas ne, tai per iškilmingi, tai užmiršau, kad tokius turiu O ne taip, kad gražiai susidėlioji, derinukus susirašai, kaip dontstop, ir įgyvendini.
Reik tobulėt
QUOTE(Noa @ 2013 05 27, 11:08)
Va pavyzdys. Glamūriškas maudomas. Kiek čia grožio - skonio reikalas, bet glamūriškumo besama:
http://www.theblonde...est-bikini.html
Įsivaizduojat tokį maudomą, jei ta motera turėtų papus?
http://www.theblonde...est-bikini.html
Įsivaizduojat tokį maudomą, jei ta motera turėtų papus?
Įsivaizduoju - išlipa motera iš baseino vien su šalikėliu ant kaklo. Dėmesys - garantuotas. Ar ko kito siekiama?
kokią šviesią (ne biežinę) spalvą pasiūlytumėte "giliai žiemai" greta plytinės ir juodos?
Man sportinė liemenėlė gera išeitis... dėl dydžių. Nes šiuo metu esu sustorėjus, o krutinė fyg... kaip buvo špygos dydžio, taip ir liko... didesnės špygos . Tai labai sunku rasti tinkamą ne sportinę, juolab, kad jos pas mane susipykusios, ir nesukiši kur nori.
Radau sportines tympas medvilnines... kažkokios lonsdale firmos... 35 Lt... mąstau imt, neimt... kažkokia britų firma... juodos... su zelionkos spalvos siūlėm
Radau sportines tympas medvilnines... kažkokios lonsdale firmos... 35 Lt... mąstau imt, neimt... kažkokia britų firma... juodos... su zelionkos spalvos siūlėm
QUOTE(Karusia @ 2013 05 28, 09:18)
kokią šviesią (ne biežinę) spalvą pasiūlytumėte "giliai žiemai" greta plytinės ir juodos?
Baltą! Pati šviesiausia, prie visko tinka ir tiktai žiemoms ir tinkama
QUOTE(Noa @ 2013 05 28, 08:25)
Baltą! Pati šviesiausia, prie visko tinka ir tiktai žiemoms ir tinkama
Bet ar plytineė tinka žiemoms, tai labai abejoju