Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2013 05 26, 07:08)
Dar dėjau dideles viltis į Eurokosą, nes paprastai būna 25 % viskam, deja, šį kartą padarė nuolaidą tik su kortele, kurios neturiu, na tai ir nebeliko dėl ko važiuoti į tą Jamam  irnesakyk.gif

Kažkaip kai išgirdau apie tą kortelę, pagalvojau, kad tau labia apsimokėtų ją turėti. Ar neketini?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 26, 16:06)
Na nenumiriau, prasibėgau su mėlynom timpom ir juoda maike, nors jos ir nederėjo, viskas buvo labai labai faina, mano Vilnius gražuolis, žmonės visur stovėjo ir palaikė bėgikus wub.gif o paskui valgiau skaniausius gyvenime ledus biggrin.gif

fainai mirksiukas.gif šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 05 26, 22:34)
Kažkaip kai išgirdau apie tą kortelę, pagalvojau, kad tau labia apsimokėtų ją turėti. Ar neketini?

Aš tai ją ką tik įsigijau. Svarbiausia, ne kažką aš tam Eurokose perku, bet vat užplaukė man, kad reikia vasarai Maybelline Color Tatoo kreminių šešėlių - jie visai, kaip pasirodė, neblogai laiko, o ten pirkti kažką prabangaus, kad panaudot triskart ten einant į baseiną - pinigų gaila biggrin.gif Žo, dabar aš juos tepuosi jau savaitę be jokių baseinų, pirmiau kad išbandyt, paskui kad patiko, bet ne tame esmė biggrin.gif Jie kainuoja apie 20 Lt vienas, tipo, buvo 25, dabar akcija. Pardavėja pasiūlė man tą kortelę. Kortelė kainuoja 5 LT, bet ten yra ar ne 25 litai, ar kažkiek, ir trečdalį sumos galima jais apmokėti... Kadangi pirkau dar kažką, tai mano suma buvo apie 55 Lt, tai sumokėjau ar ne 43 su visu kortelės mokesčiu, ir dar ten liko ar ne 10 Lt biggrin.gif

Tai vat man tas vienkartinis veiksmas apsimokėjo, ir dabar turiu kortelę biggrin.gif

Kiek mano supratimas ir matematiniai gebėjimai (o jie riboti) leidžia suskaičiuoti, tai tas apsimoka nuo maždaug 17-18 Lt sumos - tada jau susimokėjus už kortelę išeina bendroj sumoj keliais centais pigiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 gegužės 2013 - 07:31
QUOTE(groovy @ 2013 05 26, 22:34)

Kad turbūt ne g.gif , nes Eurokose aš beveik nieko neperku. Mano pagrindinės kosmetikos parduotuvės: Martina ir Elevita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2013 05 26, 10:33)
Labai aktualią temą gvildenat - kaip tik užsimušdama ieškau sportinių rūbų - niekaip neapsisprendžiu ko reikia - bėgioju stadione - galvojau gal sportinės liemenėlės ir šortų, bet ten dažnai vyrukai futbolą ar ką žaidžia, ir taip žiūri, o čia dar su liemenuku bėgant iš vis  doh.gif  doh.gif  tai vakar nusipirkau Nike maikę su liemenėle viduje, privalumas - kad ilgesnė ir aptemptų šortų užpakalį kiek dengia, bet net nežinau ar ta medžiaga po liemenėle pakankamai prilaikys  g.gif  g.gif  nors mano dydis B, tai gal  g.gif  g.gif

laugh.gif laugh.gif Atsiprašau, bet.
Vyrai, žinot, žiūri ne tik tada, kai vaizdas geras (asmeniškai jokiais būdais netaikau, tik šiaip prisiminiau). Kažkada su daugiau vyriška kompanija futbolą stadione ir žaidėme. Tai kai išėjo aplink ratus pabėgioti pora tokių hm... negazelių su aiškiai „ant sulieknėjimo“ pirktomis aprangomis — visi 22 aikštelės centre buvę vienetai nužiūrėjom persisukę, įskaitant mot. lytį.biggrin.gif Ne iš pavydo.

Na pasitaiko spaudoje visokių zviazdų nuotraukų su sportinėm liemenėlėm ir jogos kelnėm. Ir dar idealiais presais. Bet šiaip tai ne, net jei figūra - puiki, sportinė liemenėlė, manyčiau, turėtų būti po marškinėliais. Net jeigu ji atrodo taip, kaip Jūsų įdėtoje nuorodoje. O šortų plius sportinės liemenėlės derinys tai ir suvis truputį vulgaru (jei neatstovaujate atatinkamų sporto šakų, kur gal reikia).

Marškinėliai su įsiūta liemenėle prilaiko prastai. Nebent tikrai nėra ką prilaikyti. O sportinės liemenėlės (iš asmeninės patirties) geriausios su išformavimais, plačiomis prilaikančiomis gumomis ir pan. Žodžiu, kad „apformintų“ kaip priklauso.biggrin.gif Litų geriau nepagailėti. Ir dar patogiau tokios, kur nedengia menčių (t.y. susiaurėja ir petnešos atsiduria ties nugaros viduriu, o ne šonuose).
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 27, 07:30)
Tai vat man tas vienkartinis veiksmas apsimokėjo, ir dabar turiu kortelę biggrin.gif

thumbup.gif

tai galima sportinę maikute su įsiūta liemenėle pirkti ir nešioti ją ant paprastos, tada bus dvigubai sutvirtinta. aš irgi manau, kad tik su ta maike nekas turėtų būti...
Atsakyti
Gal galite apibrėžti, kuo sportinė liemenėlė skiriasi nuo trumpo sportinio topo su įmontuota liemenėle?
Mano manymu, su topu sportuoti yra visiškai padoru, jei tik yra poreikis ir figūra bei aplinkybės leidžia. Pati taip nedarau, bet taip apsirengę (ar nusirengę biggrin.gif) žmonės man netrukdo ir ironiškos šypsenos nesukelia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 27 gegužės 2013 - 10:29
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 27, 11:29)
Gal galite apibrėžti, kuo sportinė liemenėlė skiriasi nuo trumpo sportinio topo su įmontuota liemenėle?
Mano manymu, su topu sportuoti yra visiškai padoru, jei tik yra poreikis ir figūra bei aplinkybės leidžia. Pati taip nedarau, bet taip apsirengę (ar nusirengę biggrin.gif) žmonės man netrukdo ir ironiškos šypsenos nesukelia  rolleyes.gif

O vat maikių su įsiūta liemenėle aš esu turėjusi, ir ne vieną. Ir nežinau kokių firmų, ir audimo, ir VS, žo, ir papinykininkų, ir sportininkų gamybos... Jos dvigubos. Na, įsiūta ta liemenėlė, o ant viršaus maikė. Bet atvirai pasakius, nei vienos taip ir nepanešiojau žmoniškai, net tada, kai figūra nesiskundžiau (tiesa, nepamenu kada aš ja nesiskundžiau... Net tada, kai prie 180 buvau 90-61-90, nes buvau, ir tada skundžiausi, kad esu stora lotuliukas.gif Bet kokiu atveju, dabar jau su tiek nebesiskųsčiau. Manau biggrin.gif ).

Kodėl nepanešiojau? Nes jos vis viena reikalauja, kad neturėtum papų. O aš juos turėjau bent B net kūdžiausiais savo laikais biggrin.gif Dar eiti tiesia linija gal ir galima, bet jei tik pasilenksi - yra šansas tuos papus pamesti biggrin.gif O jei iškirptė nebaisi, tai ir vis viena žmoniškai neprilaiko. Tai ką aš žinau toks sportinis rūbas, kai galvoji ne apie sportą, o kaip nepamesti papų lotuliukas.gif

Žo, nuo tada tokių cirkų nepripažįstu, o į sportinius liemenukus, įsiūtus ar neįsiūtus, žiūriu skersai. Tik va tas Triumph, kur buvo įdėtas, sužavėjo, o visa kita - ne kad sportuoto, tik kad gražiai atrodyt. Nes aš nežinau tokio sporto, kur reiktų tik lygiai vaikščioti, nepašokant, nepasilenkiant, it grafienė per priėmimą mastau.gif

Yra tokių drabužių, kurie reikalauja neturėti papų, ir tik tada žmoniškai atrodo. Mano supratimu, tas topas iš tokių. Kaip ir bandeau tipo maudomo viršus ir panašios atrakcijos. O yra tokių rūbų, kur, priešingai, privalo būti papai, be papų bus ragai - na tai tos visos graikiško stiliaus suknelės, pavyzdžiui. Ir tu čia sukis nesisukęs, turi papus - rengiesi vienaip, neturi - rengiesi kitaip, arba atrodai juokingai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 gegužės 2013 - 11:01
Va pavyzdys. Glamūriškas maudomas. Kiek čia grožio - skonio reikalas, bet glamūriškumo besama:
http://www.theblonde...est-bikini.html

Įsivaizduojat tokį maudomą, jei ta motera turėtų papus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 27, 10:08)
Va pavyzdys. Glamūriškas maudomas. Kiek čia grožio - skonio reikalas, bet glamūriškumo besama:
http://www.theblonde...est-bikini.html

Įsivaizduojat tokį maudomą, jei ta motera turėtų papus? smile.gif

įdomus toks g.gif aš tai nieko neturiu, A gal koks ir būtų po visų maitinimų, ir maudomo kaip tik reik biggrin.gif betgi bijočiau vis tiek, pasisukt ar ką, nukris dar kokia juosta unsure.gif

dėl prilaikančių neprilaikančių sporto maikių nieko nesuprantu, bet vat padorumas man kažkaip būtų dzin unsure.gif su parodytu topu drąsiai sportuočiau.

pasiskundžiau SM, tai suveikė, radau kelnes. Dvejas. Keliauja jau pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 27, 10:52)
... Nes jos vis viena reikalauja, kad neturėtum papų. ...

Kategoriskai nesutinku biggrin.gif Įsigijau VS tokią laisvalaikio maikutę, tai pati maikutė viskas OK, o tą "liemenėlę" po apačia vos ne susilankstyt reikia, jei liemenėlės guma po krūtine, nes aš neturiu ten ką įdėt (šiaip cool.gif. Neišmesi gi, tai nešioji po apačia push up, o ant viršaus tą maikutę su liemenėle. Bet aš čia po megstiniais, tai niekas nemato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 05 27, 13:03)
Kategoriskai nesutinku biggrin.gif Įsigijau VS tokią laisvalaikio maikutę, tai pati maikutė viskas OK, o tą "liemenėlę" po apačia vos ne susilankstyt reikia, jei liemenėlės guma po krūtine, nes aš neturiu ten ką įdėt (šiaip cool.gif. Neišmesi gi, tai nešioji po apačia push up, o ant viršaus tą maikutę su liemenėle. Bet aš čia po megstiniais, tai niekas nemato biggrin.gif

Tai gal tu per didelę papirkai? biggrin.gif Aš gi ją su B ir nešiojau, ir man su patogumu viskas buvo gerai. Iš apačios. O iš viršaus buvo balkono tipo biggrin.gif O kai pasilenki, tai balkonas nelaiko biggrin.gif
Tada nežinau, kam ji tinka biggrin.gif
Bet kokiu atveju, su papais jinai dar labiau netinka, nebent nori ne sportuoti, o dėmesio. Tai tada su papais tinka. Tada, man atrodo, ir tas maudomas, kur nuorodą įdėjau, tiktų biggrin.gif
Papildyta:
Pala, gal mes ne apie tą patį kalbam? Aš turėjau kažką tokio:
http://www.victorias...amp;search=true

Tiksliai to modelio, kurį turėjau, jau nėra, bet čia arčiausias variantas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 gegužės 2013 - 12:30