QUOTE(Amarcord @ 2013 05 27, 11:29)
Gal galite apibrėžti, kuo sportinė liemenėlė skiriasi nuo trumpo sportinio topo su įmontuota liemenėle?
Mano manymu, su topu sportuoti yra visiškai padoru, jei tik yra poreikis ir figūra bei aplinkybės leidžia. Pati taip nedarau, bet taip apsirengę (ar nusirengę
) žmonės man netrukdo ir ironiškos šypsenos nesukelia
O vat maikių su įsiūta liemenėle aš esu turėjusi, ir ne vieną. Ir nežinau kokių firmų, ir audimo, ir VS, žo, ir papinykininkų, ir sportininkų gamybos... Jos dvigubos. Na, įsiūta ta liemenėlė, o ant viršaus maikė. Bet atvirai pasakius, nei vienos taip ir nepanešiojau žmoniškai, net tada, kai figūra nesiskundžiau (tiesa, nepamenu kada aš ja nesiskundžiau... Net tada, kai prie 180 buvau 90-61-90, nes buvau, ir tada skundžiausi, kad esu stora
Bet kokiu atveju, dabar jau su tiek nebesiskųsčiau. Manau
).
Kodėl nepanešiojau? Nes jos vis viena reikalauja, kad neturėtum papų. O aš juos turėjau bent B net kūdžiausiais savo laikais
Dar eiti tiesia linija gal ir galima, bet jei tik pasilenksi - yra šansas tuos papus pamesti
O jei iškirptė nebaisi, tai ir vis viena žmoniškai neprilaiko. Tai ką aš žinau toks sportinis rūbas, kai galvoji ne apie sportą, o kaip nepamesti papų
Žo, nuo tada tokių cirkų nepripažįstu, o į sportinius liemenukus, įsiūtus ar neįsiūtus, žiūriu skersai. Tik va tas Triumph, kur buvo įdėtas, sužavėjo, o visa kita - ne kad sportuoto, tik kad gražiai atrodyt. Nes aš nežinau tokio sporto, kur reiktų tik lygiai vaikščioti, nepašokant, nepasilenkiant, it grafienė per priėmimą
Yra tokių drabužių, kurie reikalauja neturėti papų, ir tik tada žmoniškai atrodo. Mano supratimu, tas topas iš tokių. Kaip ir bandeau tipo maudomo viršus ir panašios atrakcijos. O yra tokių rūbų, kur, priešingai, privalo būti papai, be papų bus ragai - na tai tos visos graikiško stiliaus suknelės, pavyzdžiui. Ir tu čia sukis nesisukęs, turi papus - rengiesi vienaip, neturi - rengiesi kitaip, arba atrodai juokingai