Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Galla, taigi sportinę liemenėlę po maršikėliais dėvėsit, tai ką tie vyrukai matys g.gif O 2in1 marškinėliuose esanti leimenėlė kaži ar aukšto "support" lygio g.gif Nebent jo ir nelabai reikia smile.gif
Atsakyti
Na, tos sportinės kur žiūrėjau, juodos, padekoruotos kitos spalvos dekoratyvimė siūlėm, uždaresnės, todėl lyg būtų tinkamos ir vienos nešioti, be marškinėlių g.gif g.gif bet ko gero jūs teisi, reikia atskiros liemenėlės ir marškinėlių g.gif
Atsakyti
Tos į maikę įmontuotos liemenėlės būna max vidutinio support lygio, bėgimui reikia kažką papildomai dėtis. Parkas outlet Triumph parduotuvėje sportinės liemenėlės ar tai po 29, ar po 39 lt (S dydžio, extreme support). Man buvo mažos, deja doh.gif bet šiaip fainos.
Atsakyti
Labai norėjau pagirti čia rodytą sportinę kapsulę thumbup.gif

QUOTE(Shana @ 2013 05 24, 13:27)
As dabar galvoju, gal as uztad taip niekad ir nemegau begioti,kad papai trukde g.gif  mokyklos laikais tai jokiu sportiniu liemeneliu nebuvo. Bepigu toms, kurios dydis iki B g.gif

Mano laikais tai buvo, kokioj 10 klasėj turėjau ir fizinį su ja dariau smile.gif

Dabar gera kaina šių:
http://www.sportsdir...olcode=42300402
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 26, 11:54)
Tos į maikę įmontuotos liemenėlės būna max vidutinio support lygio, bėgimui reikia kažką papildomai dėtis. Parkas outlet Triumph parduotuvėje sportinės liemenėlės ar tai po 29, ar po 39 lt (S dydžio, extreme support). Man buvo mažos, deja  doh.gif bet šiaip fainos.

Hm, keistai kai liemenėles klasifikuoja S, M, L dydžiais. Turbūt čia daugiau standartinėm figūrom sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 26, 11:54)
Tos į maikę įmontuotos liemenėlės būna max vidutinio support lygio, bėgimui reikia kažką papildomai dėtis. Parkas outlet Triumph parduotuvėje sportinės liemenėlės ar tai po 29, ar po 39 lt (S dydžio, extreme support). Man buvo mažos, deja  doh.gif bet šiaip fainos.

oi, ačiū labai, lėksiu žiūrėt smile.gif
Atsakyti
nusikaliau kaip ciucikas besirinkdama drabuzius. pagaliau turiu viska blink.gif negali but blink.gif aisku, dar ir kelnes kokias paimciau, ir maikiu, ir sukneliu ir t.t. lotuliukas.gif

dabar truksta tik tos nelemtos papludimio skaros doh.gif

Galla, vyrai akis turi ir ziuri, neisbadysi gi. As net demesio nekreipiu, kaip noriu, tai begu, tegul spokso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hemmingen: 26 gegužės 2013 - 14:47
QUOTE(Malena @ 2013 05 26, 11:27)
Hm, keistai kai liemenėles klasifikuoja S, M, L dydžiais. Turbūt čia daugiau standartinėm figūrom sad.gif

Taip klasifikuoja tas, kur be kaušelių. Kur su kaušeliais jau normaliai - raidė + apimtis.

Na nenumiriau, prasibėgau su mėlynom timpom ir juoda maike, nors jos ir nederėjo, viskas buvo labai labai faina, mano Vilnius gražuolis, žmonės visur stovėjo ir palaikė bėgikus wub.gif o paskui valgiau skaniausius gyvenime ledus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2013 05 26, 10:33)
Labai aktualią temą gvildenat - kaip tik užsimušdama ieškau sportinių rūbų - niekaip neapsisprendžiu ko reikia - bėgioju stadione - galvojau gal sportinės liemenėlės ir šortų, bet ten dažnai vyrukai futbolą ar ką žaidžia, ir taip žiūri, o čia dar su liemenuku bėgant iš vis  doh.gif  doh.gif

O tai tu kaip įsivaizduoji, su vienu liemenuku, be maikės? lotuliukas.gif Aš kažkaip visada maniau, kad liemenukas - toks apatinis dalykas...

Ai, tu čia juos vilioti nori, ir ketini bėgti be liemenuko, kad jiems būtų geras vaizdas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 26, 17:52)
O tai tu kaip įsivaizduoji, su vienu liemenuku, be maikės? lotuliukas.gif Aš kažkaip visada maniau, kad liemenukas - toks apatinis dalykas...

Ai, tu čia juos vilioti nori, ir ketini bėgti be liemenuko, kad jiems būtų geras vaizdas? biggrin.gif

nu va, nors viena supratinga atsirado lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 26, 18:52)

nu ne, jei va toks liemenukas, galima juk ir su vienu būtų bėgti smile.gif

http://www.sportsdir...p-ladies-340001
Atsakyti
QUOTE(Galla @ 2013 05 26, 19:15)
nu ne, jei va toks liemenukas, galima juk ir su vienu būtų bėgti smile.gif

http://www.sportsdir...p-ladies-340001

Atvirai pasakius blush2.gif Tai mano supratimu, liemenukas yra liemenukas, o maikė yra maikė blush2.gif Ir triusikų yra šortukų, ir visokių spalvotų, betgi su jais į gatvę neinam blush2.gif Netgi turėjau vienus su džinsinių šortukų piešiniu - nu tipo trauzai - o šiknoj nupaišytos kišenės biggrin.gif Bet jie vis viena buvo trauzai lotuliukas.gif

Esu mačius, kaip senos kaimietės babytės eina prie vietinio pliažo degntis su trūsikais ir liemenukais, nes mol koks skirtumas, čia gi beveik maudomas biggrin.gif vaizdelis... Na toks ir vaizdelis, sena tarka su viršsvoriu seksbombą primeta lotuliukas.gif

Jausčiausi panašiai blush2.gif

Yra specialios maikutės su įsiūtais liemenukais - tada kitas dalykas. Bet tai skiriasi. Gal ne kažkiek, bet maždaug kaip triūsikai ir maudomo apačia biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 26, 19:01)
Na toks ir vaizdelis, sena tarka su viršsvoriu seksbombą primeta lotuliukas.gif

aaaaa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti