Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2013 05 23, 21:20)
Aha, tikrai ekonomiška.
Bet tikrai nedalyvausiu, nes aš tą visą reikalą matau kitaip biggrin.gif Matau taip: už nike maikę reikės mokėti 20-30 Lt ir dar bėgti 10 kilometų!!! Aš tiek kilometrų už audinės kailinius nebėgčiau! Nebent perspėtų prieš metus ir visus metus treniruočiausi biggrin.gif

Šūds iš manęs, o ne maratonininkė biggrin.gif Pompą gaučiau už 50 metrų, galą - už 200, o tai ką su likusiais daryt lotuliukas.gif

Aš tik 5 km bėgsiu tongue.gif O pompą gauna tie, kas neteisingai kvėpuoja biggrin.gif Per duotą laiką tą atstumą galima ir pėsčiom nueiti. Turint omeny, kad trasa eina per senamiestį, galima maloniai pasivaikščioti laugh.gif Beje, maikė stilium man labiau Metallicos fanų marškinėlius primena nei tipinę bėgimo aprangą.

Bet yra ir bloga naujiena. Ta juoda maikė nedera su navy bėgimo timpom bash.gif

Beje, grįžtant prie ankstesnės temos, gerai, kad "tą reikalą" "matai", nes pabėgiojus be sportinės liemenėlės gali paskui ir "nebematyt" biggrin.gif Bus paskui: ar tiesa, kad [Kutuzovas] (įrašyti vardą) neturėjo vienos akies? Netiesa, vieną akį jis turėjo laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 23 gegužės 2013 - 21:28
Oi pavarot.

Visas sukneles issimatavau, lyg apsisprendziau del vienos, elegantiska, gan uzdara, bet architekturinis modelis pabreziantis balkona biggrin.gif tokia raudona/braskine smile.gif Su rudais bateliai ir rankinuku, na ir svarkeli ruda prigriebsiu, nes klubas uoste, tai nakti ypac jei vejas bus svarkelio prireiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 23, 21:20)
Aš tiek kilometrų už audinės kailinius nebėgčiau! Nebent perspėtų prieš metus ir visus metus treniruočiausi biggrin.gif

nebegtum del kailiniu blink.gif sliauzte nusliauzciau lotuliukas.gif

galvos skausmas su tomis kapsulemis, geriau viena tabletka ir eiti miegoti tongue.gif

mergaites, kiek supratau turite albumiuka, kada galima ji pamatyti, po kiek laiko bendravimo cia blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 23, 22:25)
Aš tik 5 km bėgsiu tongue.gif O pompą gauna tie, kas neteisingai kvėpuoja biggrin.gif Per duotą laiką tą atstumą galima ir pėsčiom nueiti. Turint omeny, kad trasa eina per senamiestį, galima maloniai pasivaikščioti laugh.gif Beje, maikė stilium man labiau Metallicos fanų marškinėlius primena nei tipinę bėgimo aprangą.

Bet yra ir bloga naujiena. Ta juoda maikė nedera su navy bėgimo timpom  bash.gif

Tai aš ir sakau, kad kažko tenai nemoku! doh.gif Ir svarbiausia, na pas ką tu bėgt pasimokysi biggrin.gif Atrodo, bėgti visi privalo mokėt! Kaip eit. O aš *** nemoku, ir viskas dry.gif Galiu tik bėgt, jei kas vejasi, bet turi rėkti ir kirviu mojuoti. Tada jei ir padusiu, tai bent nebus pikta lotuliukas.gif

Nekreipk tu dėmesio į tą maikę/timpas.
1. Sportininkai - ne banko tarnautojai, jie nieko prie nieko nederina.
2. Juoda prie visko tinka. Ji ne spalva, o tonas! Tai čia kaip tipo sakytum, kad šešėlis netinka biggrin.gif Nusilakuok nagus dar kita mėlyna, ir bus ombre efektas! biggrin.gif
3. Tu bėgsi minioje, tai tavęs niekas nematys, o jei bus su vienodom maikėm, tai bendras vaizdas bus geras.
4. Įsivaizduoj, kad mėlynos timpos - tai tamsiai mėlyni džinsai. Tada gi tinka biggrin.gif

JAMAM:
http://www.akropolis...nterprise_id=12
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 24 gegužės 2013 - 11:28
As dabar galvoju, gal as uztad taip niekad ir nemegau begioti,kad papai trukde g.gif mokyklos laikais tai jokiu sportiniu liemeneliu nebuvo. Bepigu toms, kurios dydis iki B g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 05 24, 12:27)
As dabar galvoju, gal as uztad taip niekad ir nemegau begioti,kad papai trukde g.gif  mokyklos laikais tai jokiu sportiniu liemeneliu nebuvo. Bepigu toms, kurios dydis iki B g.gif

Nu aš ir be jų pompą gaunu ir bėgiot nemėgau ir nemėgstu smile.gif Tik trumpas distansijas - iki 150 metrų gerai sekdavosi smile.gif
Atsakyti
sveikos.

aš nebėgiotoja. Mano sportas - plaukimas, tai dėl kapsulių galvos sukt nereikia:) tiesa, maudomas juodas, ne pagal taisykles, bet užtat akiniai buvo gražūs, violetiniais rėmais:)
vakar pusdienį mieste ieškojau kelnių. Ne siaurėjančių. Radau dvejas už kosminę kainą, ir abejos per didelės, o mažesnių nėr. Nu nesu aš coliukė.. tik lietuvė tarp milžinių norvegių unsure.gif internete taip pat neradau schmoll.gif ir nesuprantu, eina visos su didesniais užpakaliais kaip mano su tom siaurėjančiom, aš tik viena nedrįstu niekaip.. nu kam save darkyt unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madrugada: 25 gegužės 2013 - 12:54
reikia papludimio skaros g.gif internete galybes, bet man reikia matyt ir paciupineti, kur nusipirkti pigia grazia spalvinga biggrin.gif
Atsakyti
dontstop, ka pirkai per Jamam? biggrin.gif
Atsakyti
Gal dontstop dar negrįžo biggrin.gif

Aš šiemet ten net nėjau. Paskutinius du kartus pirkau Lasenza triusikų, nes daugiau neradau ką, o dabar Lasenzą iškėlė, tai ko aš ten biggrin.gif

Nieko nežinau apie paplūdimio skaras LT. Maudomo, ir tai čia neradau, nekalbant apie skaras...
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 05 25, 21:39)
dontstop, ka pirkai per Jamam?  biggrin.gif

Nebuvau Jamam smile.gif Turbūt keista biggrin.gif
Ai, šį kartą iš Maximos nieko nereikėjo, buvau apžiūrėjus savaitę prieš. Kitose parduotuvėse nuolaidos mažos, tik Takko 30 %, bet Takko labai dažnai būna klientų dienos, dažniau nei man reikia biggrin.gif
Dargi buvo Molo juodos dienos, kuomet gerai apsipirkau. Kažkaip praleidau Megos nuolaidų dienas, bet buvau kai Rimi buvo rūbams 40 %, irgi prasinešiau. Iki Jamam jau buvau išleidus visą atidėtą pirkiniams sumą, o ir beveik viską, ko man šiuo metu reikia, nusipirkus.
Dar dėjau dideles viltis į Eurokosą, nes paprastai būna 25 % viskam, deja, šį kartą padarė nuolaidą tik su kortele, kurios neturiu, na tai ir nebeliko dėl ko važiuoti į tą Jamam irnesakyk.gif
Atsakyti
Labai aktualią temą gvildenat - kaip tik užsimušdama ieškau sportinių rūbų - niekaip neapsisprendžiu ko reikia - bėgioju stadione - galvojau gal sportinės liemenėlės ir šortų, bet ten dažnai vyrukai futbolą ar ką žaidžia, ir taip žiūri, o čia dar su liemenuku bėgant iš vis doh.gif doh.gif tai vakar nusipirkau Nike maikę su liemenėle viduje, privalumas - kad ilgesnė ir aptemptų šortų užpakalį kiek dengia, bet net nežinau ar ta medžiaga po liemenėle pakankamai prilaikys g.gif g.gif nors mano dydis B, tai gal g.gif g.gif
Atsakyti