QUOTE(Noa @ 2013 05 23, 21:20)
Aha, tikrai ekonomiška.
Bet tikrai nedalyvausiu, nes aš tą visą reikalą matau kitaip Matau taip: už nike maikę reikės mokėti 20-30 Lt ir dar bėgti 10 kilometų!!! Aš tiek kilometrų už audinės kailinius nebėgčiau! Nebent perspėtų prieš metus ir visus metus treniruočiausi
Šūds iš manęs, o ne maratonininkė Pompą gaučiau už 50 metrų, galą - už 200, o tai ką su likusiais daryt
Bet tikrai nedalyvausiu, nes aš tą visą reikalą matau kitaip Matau taip: už nike maikę reikės mokėti 20-30 Lt ir dar bėgti 10 kilometų!!! Aš tiek kilometrų už audinės kailinius nebėgčiau! Nebent perspėtų prieš metus ir visus metus treniruočiausi
Šūds iš manęs, o ne maratonininkė Pompą gaučiau už 50 metrų, galą - už 200, o tai ką su likusiais daryt
Aš tik 5 km bėgsiu O pompą gauna tie, kas neteisingai kvėpuoja Per duotą laiką tą atstumą galima ir pėsčiom nueiti. Turint omeny, kad trasa eina per senamiestį, galima maloniai pasivaikščioti Beje, maikė stilium man labiau Metallicos fanų marškinėlius primena nei tipinę bėgimo aprangą.
Bet yra ir bloga naujiena. Ta juoda maikė nedera su navy bėgimo timpom
Beje, grįžtant prie ankstesnės temos, gerai, kad "tą reikalą" "matai", nes pabėgiojus be sportinės liemenėlės gali paskui ir "nebematyt" Bus paskui: ar tiesa, kad [Kutuzovas] (įrašyti vardą) neturėjo vienos akies? Netiesa, vieną akį jis turėjo