Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Noa @ 2013 05 22, 12:27)
O kuo jos geresnės? Niekad nesu turėjus specialaus sportinio liemenuko. Net kažkaip į tokius nežiūriu, gi jie be mezginukų ir be push up biggrin.gif O iš vaizdo man kažkaip atrodo, kad jie skirti toms, kas neturi papų biggrin.gif Atrodo - nifiga jie man ten nieko neprilaikytų, guminė maikė, ir tiek biggrin.gif

O gal čia didi mano gyvenimo klaida? biggrin.gif

oi lotuliukas.gif

as irgi nesu turejusi blink.gif

smagu paskaityti buvo thumbup.gif
sauniai apsipirkinejate, isskyrus mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 22, 13:37)
O dėl klaidos, tai žiūrint, ką sportuoji smile.gif Jei kokią jogą, tai tikrai nereikia spec. liemenėlės.

Aš mėgstu geležus pakilnot irnesakyk.gif Tai ten niekas man neprisitrina, nebent mozoliai ant gležnų rankelių lotuliukas.gif

Bėgiot tai nebėgioju. Nemoku to daryti taisyklingai, bijau gauti pompą - kaip žmonės pažiūrės, sakys, ot karova, iškart matosi, kad gyvenime nebėgiojus biggrin.gif Aišku, taip ir yra, bet aš noriu, kad niekas nesužinotų lotuliukas.gif

Be to, bijau su papu išsimušti akį lotuliukas.gif Va čia, kaip suvokiu, būtų ir sprendimas, tas liemenukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 22, 18:52)
Be to, bijau su papu išsimušti akį lotuliukas.gif  Va čia, kaip suvokiu, būtų ir sprendimas, tas liemenukas lotuliukas.gif

Tai gerai, jeigu sau. O jeigu kitam išmuštum blink.gif Čia tik dviem būdais galima apsidraust: arba civilinės atsakomybės draudimu, arba liemenėle su high support.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 23, 00:39)
Tai gerai, jeigu sau. O jeigu kitam išmuštum blink.gif Čia tik dviem būdais galima apsidraust: arba civilinės atsakomybės draudimu, arba liemenėle su high support.

lotuliukas.gif A nėr reikalo pro šalį eit, jeigu aš šitaip sunkiai bėgu biggrin.gif

O kaip tas high support supportina? Tiesiog stipriai prispaudžia, kaip man atrodo, ar palaiko ten iš apačios, kaip paprastas liemenukas? Nes jei tiesiog tą papą prispaudžia, ir viskas, tai kaip suvokiu, nevyksta papų apsauga nuo nutįsimo, teisingai? biggrin.gif Iš esmės tai vis tiek guminė maikė - ar ne?

Nes paprastas liemenukas - nu tai tokia kaip lentyna pasidėti papui, papas guli ir netįsta žemyn. Teisingai? Gi net tipas toks liemenukų yra - balconette. Kartą buvo kažkoks lietuvių katalogas, ar tai Takko, kur tai buvo išversta - balkono tipo biggrin.gif Jis iš tikro balkono tipo, bet mano dieds, kuriam ta brošiūra atsitiktinai pakliuvo į nagus, labai nustebo ir paskui teiravosi, ar aš turiu balkono tipo liemenėlių. O prieškambario tipo nėra, o verandos? biggrin.gif O 6 vietų valgomojo? lotuliukas.gif

Žo, vis tiek nesuprantu aš, kaip ta sportinė liemenėle prilaiko biggrin.gif

Visą bėgimo saugą tada aš suvokiu taip - paprastas liemenukas, kad prilaikytų, ir sportinis ant viršaus, kad nesitabaliuotų lotuliukas.gif
Gal dar plėvele apsivyniot, kaip registruotą bagažą, nežinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Būna maikės tipo, o būna su kaušeliais, bet uždari - sandėliuko tipo. Balkono tipo, manau, nebūna, nes per atviras viršus gautųsi, dėl aplinkinių saugumo negamina tokių g.gif
pėvėzė
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 22, 18:52)
Aš mėgstu geležus pakilnot irnesakyk.gif Tai ten niekas man neprisitrina, nebent mozoliai ant gležnų rankelių lotuliukas.gif

Bėgiot tai nebėgioju. Nemoku to daryti taisyklingai, bijau gauti pompą - kaip žmonės pažiūrės, sakys, ot karova, iškart matosi, kad gyvenime nebėgiojus biggrin.gif Aišku, taip ir yra, bet aš noriu, kad niekas nesužinotų lotuliukas.gif 

Be to, bijau su papu išsimušti akį lotuliukas.gif  Va čia, kaip suvokiu, būtų ir sprendimas, tas liemenukas lotuliukas.gif

biggrin.gif
hehe
man irgi balconette labiausiai tinka, matyt cia nuo papu formos priklauso.
Ir sportuoju su paprastom, bet as sportuoju eliptini treniruokli izangai, po to svorius, kartais joga. Begioju labai retai ir negreitai biggrin.gif
Beje, vakar supratau, kad man sustiprejo kazkoks raumuo, kad dabar papus galiu krutinti g.gif tongue.gif

Rytoj man blatna vakariene blatnam klube keliasdesimciai zmoniu ir neeziiinau ka apsirengti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 05 23, 10:30)
Rytoj man blatna vakariene blatnam klube keliasdesimciai zmoniu ir neeziiinau ka apsirengti doh.gif  doh.gif

Renkis ką nors balkono tipo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 23, 11:00)
Renkis ką nors balkono tipo laugh.gif

Ir viskas? g.gif Turesiu pasisekima hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 05 23, 11:07)
Ir viskas? g.gif  Turesiu pasisekima hihihi.gif

Tai gali būti ir suknelė balkono tipo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 23, 09:10)
Būna maikės tipo, o būna su kaušeliais, bet uždari - sandėliuko tipo. Balkono tipo, manau, nebūna, nes per atviras viršus gautųsi, dėl aplinkinių saugumo negamina tokių  g.gif
pėvėzė

O, va toks, skladuko tipo, tai man visai tiktų! Bet aš tokių nė nemačius... doh.gif Mačius tik visokių guminės maikės tipo - nei balkono, nei architektūros, nieko nesupratau! O čia tai normaaaaaliai! biggrin.gif

QUOTE(Amarcord @ 2013 05 23, 12:26)
Tai gali būti ir suknelė balkono tipo  biggrin.gif

Uhahahaha, o jei neori atkreipti į save dėmesį, renkis suknelę daržinės tipo.
O po apačia liemenuką... Įsivaizduoji, koks architektūrinis sprendimas, kokia mįslė - daržinės viduj - balkonas! galėsi sau vaiksščiot su Monos Lizos šypsena, iš serijos, aš žinau, o jūs ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 23, 11:57)
Įsivaizduoji, koks architektūrinis sprendimas, kokia mįslė - daržinės viduj - balkonas! galėsi sau vaiksščiot  su Monos Lizos šypsena, iš serijos, aš žinau, o jūs ne lotuliukas.gif

lotuliukas.gif daržinė su balkonu.. oi, Noa, tu nereali!!
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 23, 11:57)

Uhahahaha, o jei neori atkreipti į save dėmesį, renkis suknelę daržinės tipo.
O po apačia liemenuką... Įsivaizduoji, koks architektūrinis sprendimas, kokia mįslė - daržinės viduj - balkonas! galėsi sau vaiksščiot  su Monos Lizos šypsena, iš serijos, aš žinau, o jūs ne lotuliukas.gif

doh.gif
Problema dabar - neturiu sukneles darzines tipo lotuliukas.gif
Atsakyti