Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2013 05 21, 18:50)
Labai įdomu buvo paskaityti  smile.gif
Ar užtenka vienos maikės ir vienos liemenėlės? Man jų reikia daug daugiau  blush2.gif

Liemenėlės nelabai užtenka, nes sportuoju beveik kasdien, tai ir skalbiu atitinkamai. Kol kas verčiuosi, bet planuoju įsigyti dar vieną.
O maikė ne viena, rašiau, kad pirkau 2 iš kuistuko, tai viso 3 vnt. Dar vieną trumparankovę su kišenėm ant nugaros įsigijau šiandien. Jau 4. Jos visos sintetinės, džiūsta momentaliai, tai kol kas užteks smile.gif
Atsakyti
Dontstop, o tu su kokiom liemenelem sportuoji?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 05 21, 22:20)
Dontstop, o tu su kokiom liemenelem sportuoji?

Aš sportuoju be abejo tik su spec sportinėm, turiu jų g.gif apie 10, ir vis man mažai, bet aš ir po namus su jom vaikštau, ir miegu su jom, ir savaitgaliais dažniausiai nešioju, jei kur į gamtą važiuojam ar iki parduotuvės tik blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 05 22, 08:49)
Aš sportuoju be abejo tik su spec sportinėm, turiu jų  g.gif  apie 10, ir vis man mažai, bet aš ir po namus su jom vaikštau, ir miegu su jom, ir savaitgaliais dažniausiai nešioju, jei kur į gamtą važiuojam ar iki parduotuvės tik  blush2.gif  ax.gif

Oho blink.gif Tikrai daug biggrin.gif O kokias, iš kur perki?

Pasirodau dar savo dviratinę maikę, čia nugara, ant jos dvi gilios kišenės. Labai patogus reikalas. Beje, maikė lietuviška, be audimo, pasirodo, dar turim tokį gamintoją - thermowave.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 22, 08:55)
Beje, maikė lietuviška, be audimo, pasirodo, dar turim tokį gamintoją - thermowave.

Čia Omniteksas gamina skandinavams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 05 22, 09:00)
Čia Omniteksas gamina skandinavams  thumbup.gif

Smagu, kad mes dar kažką gaminam smile.gif Žinau, ir norvegų Devold siuva Lietuvoj.
Man Thermowave kokybė labai patiko, kaina šiek tiek mažesnė nei audimo, pirkau su 30% nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 22, 09:03)
Smagu, kad mes dar kažką gaminam smile.gif Žinau, ir norvegų Devold siuva Lietuvoj.
Man Thermowave kokybė labai patiko, kaina šiek tiek mažesnė nei audimo, pirkau su 30% nuolaida thumbup.gif

Tikrai taip. Casual jų man kažkaip ne taip patinka, bet specialūs ir apatinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 22, 09:55)
Oho blink.gif Tikrai daug  biggrin.gif O kokias, iš kur perki?

Tiek prisikaupė per ilgesnį laiką, turiu ir ~6 metų senumo smile.gif Pradėjau nuo Audimo, bet nepatiko kokybė, paskui pradėjau siųstis iš užsienio, bet va, nebesiunčiu nieko, tai pastaruoju metu apsitojau ties asiashopinėm 4u.gif
Atsakyti
O kuo jos geresnės? Niekad nesu turėjus specialaus sportinio liemenuko. Net kažkaip į tokius nežiūriu, gi jie be mezginukų ir be push up biggrin.gif O iš vaizdo man kažkaip atrodo, kad jie skirti toms, kas neturi papų biggrin.gif Atrodo - nifiga jie man ten nieko neprilaikytų, guminė maikė, ir tiek biggrin.gif

O gal čia didi mano gyvenimo klaida? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 22, 13:27)
Atrodo - nifiga jie man ten nieko neprilaikytų, guminė maikė, ir tiek biggrin.gif

Čia gal tik taip atrodo, nes aš nešiojau ir netrukus po gimdymo, kai krūtinė buvo E dydžio - labai gerai prilaikydavo, šokant tarkim aerobikos užsiemimuose papai nelaksto į visas puses biggrin.gif , o ir patogumas visai kitoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 22, 12:27)
O kuo jos geresnės? Niekad nesu turėjus specialaus sportinio liemenuko. Net kažkaip į tokius nežiūriu, gi jie be mezginukų ir be push up biggrin.gif O iš vaizdo man kažkaip atrodo, kad jie skirti toms, kas neturi papų biggrin.gif Atrodo - nifiga jie man ten nieko neprilaikytų, guminė maikė, ir tiek biggrin.gif

Aha, man taip pat atrodo doh.gif biggrin.gif
As turiu pora tokiu geru, medvilniniu, placiom slejkom, gerai laikanciu, su jais sportuoju.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 22, 12:27)

Jie būna skirtingo lygio (level of support), tie kur jau extreme support (bėgimui, pvz.), taip gerai laiko, kad krūtinė išvis nejuda. Be to, būna patogios platesnės šleikutės, dažnai nereguliuojamos (t.y., nėra tų metaliukų ant nugaros, nuo kurių gali atsirasti mėlynės ar nutrynimai darant pratimus ant kilimėlio).

O dėl klaidos, tai žiūrint, ką sportuoji smile.gif Jei kokią jogą, tai tikrai nereikia spec. liemenėlės.

Leveliai:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 22 gegužės 2013 - 12:40