Susiformavau šiokią tokią sportinės aprangos kapsulę:
Plonytė neperšlampama striukė, jau išbandyta per lietų ir labai pasiteisinusi.
Bėgimo timpos, labai geros, kvėpuojančios, ant šlaunų iš šonų yra po kišenytę, į vieną deduosi telefoną, į kitą - saulės akinius. Taip pat yra užsegama kišenytė ant liemens, bet... reikėjo imti S dydį. M prikrovus tą kišenę man smunka Tai nebent nosinių pakelį įsidėti.
Dviratiniai bridžai su balneliu. Užpakalis laimingas o numinta per mėnesį 300 km. Tiesa, kvėpuoja jie prasčiau nei bėgimo timpos ir ant saulės jau darosi karštoka. Turbūt dar reiks kokių trumpučių šortų pasidairyti.
Maikė, neturiu priekaištų - patogi, greit džiūsta, graži.
Kepurė, būtinas daiktas saulėtom dienom.
Neturiu nuotraukų, kuistuke papirkau champion melsvos spalvos ilgarankovį topą, labai dera prie striukės ir abiejų timpų, dėviu vėsesniu oru. Ir raudoną kvėpuojančią umbro maikę, vėl gi prie visko tinka, šiandien išbandžiau bėgiodama - labai gera. Pastaruosius daiktus po 3 lt pirkau.
Dar į kapsulę įeina sportinė liemenėlė, sportbačiai (vieni bėgiojimui, kiti - laisvalaikiniai, dviračiui ir pan.) bei krūva kojinių
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 20, 20:44)
Apgalvota ir profesionaliai atrodo. Pasiruošus šturmuoti kaip reikiant Žaviuosi
QUOTE(Noa @ 2013 05 20, 19:56)
Aš tai iš viso neturiu jokių pirkinių, tiksliau, ant špakliaus persimečiau Prisipirkau visko pilną spintą ir bijau atidaryt Niekas ten nesiderina
Man tai reikia dar vienos spintos, nes turimos per mazai ir vis nesusiorganizuoju savo garderobo. Bet nezinau nei kokia pirkti nei kur statyti, tai kazkaip pakibes reikalas
QUOTE(hemmingen @ 2013 05 20, 21:23)
Papildyta:
nugis nugis prasome konkreciau
ka ten papirkai ir kas ten prie ko nesiderina
OOojėzus
Aš, mat, kai čia įlindau, tai mano drabužiai buvo labai gražiai vienas prie kito priderinti: džinsai ir juodas paltas, juodi batai, ilgi ir trumpi, juoda tašė, juodi megztukai, juodos kelnės, išeigai - juoda suknelė Baisiai gera kapsulė, viskas suderinta
Nu ir ką, aš čia įlendu sužinot, kaip tat suderint dar geriau, ir staiga prisimenu, kad esu light spring, ir man juoda tinka kaip šuniui vatinka, anot liaudies išminties
Aš kokias tris temas putas leidau, bet mergos susimetė krūvon ir mane įtikino, kad dera rengtis savo spalvom, o ne Mirtišės Adams ir ne jungtinio gotų liaudies kolektyvo "Grabas"
Ir čia prasidėjo.
Pirmiausia, prieš kuriant kapsulę, reikia išsiaiškint, kokių spalvų tu nori. O aš nenorėjau jokių, nes spalvos storina. Tada supratau, kad nieko nebus, ir 15 kg paplonėjau su Dukano pagalba. Ir tada su tom spalvom parėjo Nes užsimaniau lygiai visų, išskyrus gal ryžą
Pirmiausia nutariau, kad labai gražu koralinė, ir prisipirkau koralinės - megztuką, suknelę, porą maikučių, nagų lakų, lūpdažį.
Tada nutariau, kad man patinka ir mint/aqua/žydros, ir nusipirkau megztinį, skarelę, balachoną, kuris normaliam žmogui suknelė, o man tunika, nagų lakų tris vienetus ir akių pieštuką
Tada suvokiau, kad mano širdis geidauja geltonos, ir nusipirkau rankinuką, maikę, noosa knopkę ir vėlgi nagų laką, labai prabangų ir ilgai laikantį
Į tarpą dar įmečiau pieno spalvos gipiūrinę suknelę - tuniką, smėlio spalvos kelnes (nei vieno iš jų taip ir neužsidėjau dar), chaki ploščių (kada Lietuvoje nešioti ploščius?), teal spalvos tuniką, kuri jau man turbūt per didelė, tamsiai mėlyną treningą, kuris brangus kaip nežinau kas, bet aš jo verta, nors gal ir neverta, nes nustojau sportuot, ir dar žydrą maudymuką, ir šitaip apsirūpinau šmutkėm iki spintos užpildymo 98 proc., o tie 2 proc. - rankai įkišti
O bjauriausia, kad neturiu ką rengtis
Tarkim, yra marliniai marškiniai. Aš juos nešiočiau, bet negaliu - turiu tik juodus liemenukus, o kitus išaugau arba dar nedaaugau Liemenukui pinigų gaila, nu va ir stovi marškiniai spintoj, ir nekvėpuoja, nes neturi kuo
Štai tokia pas mane įdomi situacija su rūbais
QUOTE(Noa @ 2013 05 20, 20:24)
OOojėzus
...
...
Noa, kiek tu visko papirkai IR dar skundiesi, kad nerandi tinkamų pirkimui.
Aš pirkau suknelę, kuri man visai nlb - tamsiai teal spalvos, bet gal daugiau į žalumą tokia. Ale labai pigi buvo - vietoje 129 - 29 Lt. Apsirengusi jau du kart buvau, sąžinė kaip ir nuraminta. Bet man reik plonų kelnių, labai plonų, plevenančių ir poros maikių. Daugiau nieko nepirksiu, nes skudurų pilnos spintos, nes gaila išmesti, ir dar reik bent 3 kg numesti, geriau 5 kg - tada daugiau iš spintos tiks. Na nebent basutes ir batelius - bet tų tai lauksiu nuolaidų.
QUOTE(Tynka @ 2013 05 21, 08:20)
Noa, kiek tu visko papirkai IR dar skundiesi, kad nerandi tinkamų pirkimui.
Netyčia taip išjo, ir jūs visos kaltos
QUOTE(dontstop @ 2013 05 20, 18:00)
Na o dėl paprastų, nesportinių, rūbų - viską permatavau, ką turėjau, dalis pernykščių rūbų kaip visad nukeliavo į pardavimą, ko truko per šį mėn dasipirkau, sukėliau viską į lentelę, t y visus derinius, beliko tik nufotografuoti ir jums parodyti
Eina sau, kaip aš šituo žaviuosi
O aš jau praeitais metais ir šių pradžioje beveik tobulai susirinkau pavasarinę kapsulę (švelniai rožinė, mint, pilka), bet dabar jau pusė daiktų per maži, kažkaip neapskaičiavau, kad spintoje per žiemą traukiasi Tai čia darbas be galo, padavinėti, pirkti, kad vėl viskas tiktų Bet toks mielas moteriškas darbas
Ilgą Next suknelę vis dėlto grąžinsiu gal, jinai tiesiog įspūdinga, bet ant mano figūros yra trūkumėlių (na, bent jau mano akimis). Užtat dukterėčia be kalbų užsisakė
Amacord, nu liuksiškai padirbėjai
Noa, o tu davai pasirodyk ... noris labai tave gražiai spalvotą pamatyti
O aš savo spintą nuolat prašluoju. Turiu 4 sesytes, tai jei man nors kiek rūbas netinka joms atiduodu. Na jei jau mirtinai po kokio pusmečio prireikia (o taip būna) , tai pasiimu kartais atgal
Noa, o tu davai pasirodyk ... noris labai tave gražiai spalvotą pamatyti
O aš savo spintą nuolat prašluoju. Turiu 4 sesytes, tai jei man nors kiek rūbas netinka joms atiduodu. Na jei jau mirtinai po kokio pusmečio prireikia (o taip būna) , tai pasiimu kartais atgal
Aš tai nežinau kokios spalvos norėt... norėjau tos žalios madingos... bet kad man tinkanti man nelabai patiko... vasarai kaip ir per tamsi... šaltesniam orui per šalta... toliau nieks nebesiklijuoja. Mėlyna atsibodo galutinai... tai nežinau ką jamt tamsiąja spalva. Parduotuvės marga nuo šiltų ryškių spalvų, visai ne mano fizionomijai, ir visai nepadeda susivokti ko noriu.
O ir avalynės neužmatau kokios norėčiau
O ir avalynės neužmatau kokios norėčiau
QUOTE(groovy @ 2013 05 21, 10:01)
, kažkaip neapskaičiavau, kad spintoje per žiemą traukiasi
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 20, 21:44)
Labai įdomu buvo paskaityti
Ar užtenka vienos maikės ir vienos liemenėlės? Man jų reikia daug daugiau
QUOTE(Noa @ 2013 05 20, 23:24)
O bjauriausia, kad neturiu ką rengtis
Tarkim, yra marliniai marškiniai. Aš juos nešiočiau, bet negaliu - turiu tik juodus liemenukus, o kitus išaugau arba dar nedaaugau
Aš visad pavasario pabaigoje perku apatinius vasarai - kone prie kiekvienos plonos ir/ar atviros maikutės reikia po atitinkamą liemenuką, prie plonų kelnių ir sijonų - kelių šviesių kelnaičių... Ir šį mėn užsipirkau didelį maišą, tiesą, kitam mėnesiui liko surasti tokį liemenuką, kad nusisegtų petnešėlės, bet ir išliktų normalus prilaikymas
QUOTE(dontstop @ 2013 05 21, 19:50)
Labai įdomu buvo paskaityti
Aš visad pavasario pabaigoje perku apatinius vasarai - kone prie kiekvienos plonos ir/ar atviros maikutės reikia po atitinkamą liemenuką, prie plonų kelnių ir sijonų - kelių šviesių kelnaičių... Ir šį mėn užsipirkau didelį maišą, tiesą, kitam mėnesiui liko surasti tokį liemenuką, kad nusisegtų petnešėlės, bet ir išliktų normalus prilaikymas
Man tai daug spalvų nereikia, mano visi iki šiol buvo juodi arba bordiniai Na dar rudi, tamsiai mėlyni ir kūno spalvos, bet jau čia ne kad tokių reikia, o kad buvo pirkimo momente gražu
Bet aš linkus juos pirkti brangesnius. O brangesni apatiniai yra labai geri ir universalūs, bet vat turi tą durną savybę, kad brangiai kainuoja Nu neperku ten kažkokių labai labai jau, bet VS papinykas - apie 200 Lt Tai kiek aš jų galiu prisigrobt - maišais neina
O kai žmogus meti svorį, ir nežinai, kiek laiko būsi tokio dydžio - tai labai, atvirai pasakius, pinigų gaila - nusipirksiu, ir gal tuoj pat išaugsiu! Užtai stengiuosi pirkti kuo mažiau ir turiu problemų
Nes gana nemaža krūva laukia, kol aš iki jų daplonėsiu