O aš dėl išlindusių rinkių aptemptų nebegaliu nešioti, per trumpos man jos ir viskas matosi, tai ieškojau ko nors madingo Šitą papirkau:
http://www.lindex.co...tyleId=44739728
Tik kai matavausi, tai sagutė nugaroje buvo pasirodo, kad ne taip reikia, reikės persimatuoti Bet krenta gerai, atrodo, kad tokia bliuska, o ne aš stora. O va apie tokio tipo maikes to nepasakyčiau, net pečius platina http://www.lindex.co...tyleId=44604381
Daili bliuskutė, tik galėtų būti kokia viskozinė
O tokios, kur sakai, pečius platina, tai čia konkrečiai kokios: horizontaliai dryžuotos ar su taip kirptom rankovėm?
Man su tokiom rankovėm kaip tik buvo atradimas, kad tinka (bent aš taip manau) ir nors pečius kažkiek ir platina, bet matosi, kad čia maikė tokia. Kažkaip prilipo šitas fasonas.
O tokios, kur sakai, pečius platina, tai čia konkrečiai kokios: horizontaliai dryžuotos ar su taip kirptom rankovėm?
Man su tokiom rankovėm kaip tik buvo atradimas, kad tinka (bent aš taip manau) ir nors pečius kažkiek ir platina, bet matosi, kad čia maikė tokia. Kažkaip prilipo šitas fasonas.
Galėtų, bet tada gal lyginti reiktų Kad jinai tokia plati ir gerai krenta, kad nelabai prie kūno limpa
Dėl rankovių ir maišo formos.
Taviškės rankovės neplatina, nes eina žemyn tvarkingai
Dėl rankovių ir maišo formos.
Taviškės rankovės neplatina, nes eina žemyn tvarkingai
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 15, 11:42)
Daili bliuskutė, tik galėtų būti kokia viskozinė
Noriu Tavo bliuzės Ar Tavo kūno?
Kur pirkai? labai graži
QUOTE(_asamaM @ 2013 05 15, 15:07)
UAB Savitas stilius (mačiau, vcup'e lyg dar kabėjo) Palaikom lietuvių gamintojus
QUOTE(_asamaM @ 2013 05 15, 15:07)
Labai faina.
Vat maniske XS toki pat kritima ant manes turi labai panasus fasonas, tik juosta apacioj ne tokia plati.
sveikos, aš toliau renkuos savo žalią rudą kapsulę.. gavau siuntinį, iš penkių tris grąžinsiu tokio tipo palaidinę pirkau only, visai neblogai. Rankos plonos, pečiai platūs, bet nestorina, kaip tik, plona medžiaga, kiekvieną rinkę ryškina
šiaip su palaidinėm tai irgi turiu bėdų, man įliemenuotos geriausiai tinka. O skandinavai šiuo metu tokių neduoda..
šiaip su palaidinėm tai irgi turiu bėdų, man įliemenuotos geriausiai tinka. O skandinavai šiuo metu tokių neduoda..
Nupuciu nuo temos padelku dulkes
kaip kam sekasi su pirkineliais?
kaip kam sekasi su pirkineliais?
QUOTE(hemmingen @ 2013 05 20, 17:56)
Man pastaruoju metu visai nesiseka su pirkiniais, vis nusiperku kažką netinkamo Pasiskusiu vėl dėl sportinių rūbų: dėl maikutės jau rašiau, kad neįmanoma vilkėti, prakaituoju žiauriai, išskalbus nieks nepasikeitė, o ant etiketės yra visa info apie išgarinimą, yra ir schematiškai nupiešta, kaip garuoja , ir žodžiais aprašyta, spec važiavau į Prismą pažiūrėti, nes nuo savojo pirkinio jau buvau visas etiketes nukirpus. Su kelnėm gal kiek geriau, bent bėrimų neatsiranda, bet kad kažkaip kitaip būtų, nei su medvilniniais Taipogi esu nusipirkus dar ir Reebock gamintojo bėgiojimo kelnes, neplanavau, bet pasitaikė su didele nuolaida - tai kita bėda, smunka, neįmanoma mūvėti, kur žiūrėjau, kai matavausi, nežinau Turiu vilties, kad pavyks kokį raištelį įsukti ir tuomet jau įvertinsiu, ar yra koks nors pranašumas tokių spec kelnių Taip pat visai be reikalo pirkau spec sportinę striukę, manau, kad šaltuoju metų laiku grįšiu sportuoti į sporto klubą, ir jos tiesiog nereikės, o pinigai dideli išleisti
Na o dėl paprastų, nesportinių, rūbų - viską permatavau, ką turėjau, dalis pernykščių rūbų kaip visad nukeliavo į pardavimą, ko truko per šį mėn dasipirkau, sukėliau viską į lentelę, t y visus derinius, beliko tik nufotografuoti ir jums parodyti
Aš tai iš viso neturiu jokių pirkinių, tiksliau, ant špakliaus persimečiau Prisipirkau visko pilną spintą ir bijau atidaryt Niekas ten nesiderina
QUOTE(dontstop @ 2013 05 20, 18:00)
Na o dėl paprastų, nesportinių, rūbų - viską permatavau, ką turėjau, dalis pernykščių rūbų kaip visad nukeliavo į pardavimą, ko truko per šį mėn dasipirkau, sukėliau viską į lentelę, t y visus derinius, beliko tik nufotografuoti ir jums parodyti
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 05 20, 19:56)
Aš tai iš viso neturiu jokių pirkinių, tiksliau, ant špakliaus persimečiau Prisipirkau visko pilną spintą ir bijau atidaryt Niekas ten nesiderina
nugis nugis prasome konkreciau
ka ten papirkai ir kas ten prie ko nesiderina