Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

O aš dėl išlindusių rinkių aptemptų nebegaliu nešioti, per trumpos man jos ir viskas matosi, tai ieškojau ko nors madingo biggrin.gif Šitą papirkau:
http://www.lindex.co...tyleId=44739728
Tik kai matavausi, tai sagutė nugaroje buvo biggrin.gif pasirodo, kad ne taip reikia, reikės persimatuoti lotuliukas.gif Bet krenta gerai, atrodo, kad tokia bliuska, o ne aš stora. O va apie tokio tipo maikes to nepasakyčiau, net pečius platina blink.gif http://www.lindex.co...tyleId=44604381
Atsakyti
Daili bliuskutė, tik galėtų būti kokia viskozinė doh.gif

O tokios, kur sakai, pečius platina, tai čia konkrečiai kokios: horizontaliai dryžuotos ar su taip kirptom rankovėm?

Man su tokiom rankovėm kaip tik buvo atradimas, kad tinka (bent aš taip manau) ir nors pečius kažkiek ir platina, bet matosi, kad čia maikė tokia. Kažkaip prilipo šitas fasonas.
Atsakyti
Galėtų, bet tada gal lyginti reiktų biggrin.gif Kad jinai tokia plati ir gerai krenta, kad nelabai prie kūno limpa blush2.gif

Dėl rankovių ir maišo formos.

Taviškės rankovės neplatina, nes eina žemyn tvarkingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 05 15, 11:42)
Daili bliuskutė, tik galėtų būti kokia viskozinė  doh.gif

O tokios, kur sakai, pečius platina, tai čia konkrečiai kokios: horizontaliai dryžuotos ar su taip kirptom rankovėm?

Man su tokiom rankovėm kaip tik buvo atradimas, kad tinka (bent aš taip manau) ir nors pečius kažkiek ir platina, bet matosi, kad čia maikė tokia. Kažkaip prilipo šitas fasonas.

Noriu Tavo bliuzės bigsmile.gif Ar Tavo kūno? g.gif

Kur pirkai? biggrin.gif labai graži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2013 05 15, 15:07)
Noriu Tavo bliuzės  bigsmile.gif  Ar Tavo kūno?    g.gif 

Kur pirkai? biggrin.gif labai graži  thumbup.gif

UAB Savitas stilius (mačiau, vcup'e lyg dar kabėjo) biggrin.gif Palaikom lietuvių gamintojus lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2013 05 15, 15:07)

Kur pirkai? biggrin.gif labai graži  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Labai faina.
Vat maniske XS toki pat kritima ant manes turi lotuliukas.gif labai panasus fasonas, tik juosta apacioj ne tokia plati.
Atsakyti
sveikos, aš toliau renkuos savo žalią rudą kapsulę.. gavau siuntinį, iš penkių tris grąžinsiu unsure.gif tokio tipo palaidinę pirkau only, visai neblogai. Rankos plonos, pečiai platūs, bet nestorina, kaip tik, plona medžiaga, kiekvieną rinkę ryškina biggrin.gif

šiaip su palaidinėm tai irgi turiu bėdų, man įliemenuotos geriausiai tinka. O skandinavai šiuo metu tokių neduoda..

Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif Man ta maikė labai limpa wub.gif
Atsakyti
Nupuciu nuo temos padelku dulkes biggrin.gif

kaip kam sekasi su pirkineliais?

Atsakyti
QUOTE(hemmingen @ 2013 05 20, 17:56)

kaip kam sekasi su pirkineliais?

Man pastaruoju metu visai nesiseka su pirkiniais, vis nusiperku kažką netinkamo blush2.gif Pasiskusiu vėl dėl sportinių rūbų: dėl maikutės jau rašiau, kad neįmanoma vilkėti, prakaituoju žiauriai, išskalbus nieks nepasikeitė, o ant etiketės yra visa info apie išgarinimą, yra ir schematiškai nupiešta, kaip garuoja lotuliukas.gif , ir žodžiais aprašyta, spec važiavau į Prismą pažiūrėti, nes nuo savojo pirkinio jau buvau visas etiketes nukirpus. Su kelnėm gal kiek geriau, bent bėrimų neatsiranda, bet kad kažkaip kitaip būtų, nei su medvilniniais g.gif Taipogi esu nusipirkus dar ir Reebock gamintojo bėgiojimo kelnes, neplanavau, bet pasitaikė su didele nuolaida - tai kita bėda, smunka, neįmanoma mūvėti, kur žiūrėjau, kai matavausi, nežinau blush2.gif Turiu vilties, kad pavyks kokį raištelį įsukti ir tuomet jau įvertinsiu, ar yra koks nors pranašumas tokių spec kelnių g.gif Taip pat visai be reikalo pirkau spec sportinę striukę, manau, kad šaltuoju metų laiku grįšiu sportuoti į sporto klubą, ir jos tiesiog nereikės, o pinigai dideli išleisti blush2.gif

Na o dėl paprastų, nesportinių, rūbų - viską permatavau, ką turėjau, dalis pernykščių rūbų kaip visad nukeliavo į pardavimą, ko truko per šį mėn dasipirkau, sukėliau viską į lentelę, t y visus derinius, beliko tik nufotografuoti ir jums parodyti smile.gif
Atsakyti
Aš tai iš viso neturiu jokių pirkinių, tiksliau, ant špakliaus persimečiau biggrin.gif Prisipirkau visko pilną spintą ir bijau atidaryt biggrin.gif Niekas ten nesiderina laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 05 20, 18:00)

Na o dėl paprastų, nesportinių, rūbų - viską permatavau, ką turėjau, dalis pernykščių rūbų kaip visad nukeliavo į pardavimą, ko truko per šį mėn dasipirkau, sukėliau viską į lentelę, t y visus derinius, beliko tik nufotografuoti ir jums parodyti  smile.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 05 20, 19:56)
Aš tai iš viso neturiu jokių pirkinių, tiksliau, ant špakliaus persimečiau biggrin.gif Prisipirkau visko pilną spintą ir bijau atidaryt biggrin.gif Niekas ten nesiderina laugh.gif

nugis nugis prasome konkreciau laugh.gif
ka ten papirkai ir kas ten prie ko nesiderina biggrin.gif
Atsakyti