Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(jovivita @ 2013 03 18, 20:26)

Kad apelsinas ir karamele ziemai netinka tai ok, bet chaki ir smelio g.gif smelio arba kuno spalva man kaip ir neutrali atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2013 03 19, 19:16)
Kad apelsinas ir karamele ziemai netinka tai ok, bet chaki ir smelio  g.gif smelio arba kuno spalva man kaip ir neutrali atrodo  g.gif

Šiaip jos šiltokos g.gif
Atsakyti
Groovy, papsakok apie dviratininkų kapsules biggrin.gif Nusipirkom pagaliau dviračius, pagaliau, nes planavom dar pernai pavasarį (bet normalių dviračių kainos, tai jėzusmarija, kone metus taupėm wacko.gif ) Aš nuo rugsėjo vis bandau sportinę aprangą nusipirkti, tai dabar reikia adaptuotai prie naujos transporto priemonės. Patirties neturiu visai, bet lyg reikia aptemptų apačioje kelnių? Ko dar reikia? Ar būtina visada ir visur važinėtis su šalmu ant galvos? blush2.gif Važinėt planuojam į rimtus kelių dienų dviračių žygius, čia vasarą, o pakol kas tik praktikuosiuos parkuose, miškeliuose. Ar reiktų spec dviratininkų rūbus pirkti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 03 19, 20:29)
Groovy, papsakok apie dviratininkų kapsules  biggrin.gif  Nusipirkom pagaliau dviračius, pagaliau, nes planavom dar pernai pavasarį (bet normalių dviračių kainos, tai jėzusmarija, kone metus taupėm  wacko.gif ) Aš nuo rugsėjo vis bandau sportinę aprangą nusipirkti, tai dabar reikia adaptuotai prie naujos transporto priemonės. Patirties neturiu visai, bet lyg reikia aptemptų apačioje kelnių? Ko dar reikia? Ar būtina visada ir visur važinėtis su šalmu ant galvos? blush2.gif Važinėt planuojam į rimtus kelių dienų dviračių žygius, čia vasarą, o pakol kas tik praktikuosiuos parkuose, miškeliuose. Ar reiktų spec dviratininkų rūbus pirkti? unsure.gif

Oj, aš tai tokia laisvalaikio važinėtoja po parkelius, kad net plačiomis kelnėmis važinėjuos blush2.gif Bet jo, geriau aptemptos, netgi yra specialios, man rodos su paminkštinimais klyne (net ir moterims). Šalmas, jei prie namų parkelyje, tai nelabai gal būtinas, kiek sutikau tokių važinėtojų, tai nenaudoja (aišku, kad saugiausia būtų visada su juo, bet...), o ir keistai atrodytų visa ta apranga, jei ramus pasivažinėjimas šeimyninis. O jei į žygius, tai tikrai reiktų ir šalmo, ir aprangos, kiek supratau, ir dėl paminkštinimų, ir dėl saugos, ir dėl prakaitavimo, ir net dėl vėjo turbūt. Bet LT jaučiu brangu būtų, iš sportsdirect.com pirkčiau.
Ai, kas būūūūtina, bent jau man, net ir po penkiolika minučių važinėjant, tai pirštinės, bet jų rankos labai nusitrina. O net kritusi esu delnais, tai labai apsaugo. Man patinka, kai oda ant delno arba storas paminkštinimas, iš išorės gali būti plona medžiaga. Aš naudoju be pirštų, pirkau jas dėl treniruoklių, kai sportavau.
Kur pirkot? Gal prie namų ten? Mes tai ten smile.gif

Pvz.
http://www.sportsdir...olcode=63621843

http://www.sportsdir...ke-mitts-931170
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 19 kovo 2013 - 20:50
QUOTE(groovy @ 2013 03 19, 21:41)
Oj, aš tai tokia laisvalaikio važinėtoja po parkelius, kad net plačiomis kelnėmis važinėjuos blush2.gif Bet jo, geriau aptemptos, netgi yra specialios, man rodos su paminkštinimais klyne (net ir moterims). Šalmas, jei prie namų parkelyje, tai nelabai gal būtinas, kiek sutikau tokių važinėtojų, tai nenaudoja (aišku, kad saugiausia būtų visada su juo, bet...), o ir keistai atrodytų visa ta apranga, jei ramus pasivažinėjimas šeimyninis. O jei į žygius, tai tikrai reiktų ir šalmo, ir aprangos, kiek supratau, ir dėl paminkštinimų, ir dėl saugos, ir dėl prakaitavimo, ir net dėl vėjo turbūt. Bet LT jaučiu brangu būtų, iš sportsdirect.com pirkčiau.
Ai, kas būūūūtina, bent jau man, net ir po penkiolika minučių važinėjant, tai pirštinės, bet jų rankos labai nusitrina. O net kritusi esu delnais, tai labai apsaugo. Man patinka, kai oda ant delno arba storas paminkštinimas, iš išorės gali būti plona medžiaga. Aš naudoju be pirštų, pirkau jas dėl treniruoklių, kai sportavau.
Kur pirkot? Gal prie namų ten? Mes tai ten smile.gif

Pvz.
http://www.sportsdir...olcode=63621843

http://www.sportsdir...ke-mitts-931170

O, ačiū labai už patarimus 4u.gif Apie pirštines nebūčiau net pagalvojus g.gif Aš esu tokius mačiusi, bet kažkaip nė į galvą neatėjo, kad tai galėtų būti toks naudingas aksesuaras smile.gif Šalmą tai aš jau turiu... tik nežinau, ar visą aprangą derint prie jo. Jei nedažnai aš jį mausiuos, tuomet nederinčiau... Nu matysiu, pirmiausia tai reik tokias kelnes kažkur pasimatuoti biggrin.gif O pirkom ne prie namų, nors ir ten buvom užsukę net 2 kartus, aplamai mes visas parduotuves apvažiavom ir kai kurias nė po vieną kartą, ilgai rinkomės, apie mėnesį.. ir galų gale pirkom iš parduotuvės Miško g., prie Akropolio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 03 19, 21:07)
Apie pirštines nebūčiau net pagalvojus  g.gif  Aš esu tokius mačiusi, bet kažkaip nė į galvą neatėjo, kad tai galėtų būti toks naudingas aksesuaras  smile.gif

Galėčiau nieko kito nepirkt, bet be jų jau nevažiuočiau. Rankenos jei grublėtos, tai šakės, skaudėt pradeda doh.gif O jei ir negrublėtos, vis tiek trinasi rankos, šokant nuo bortų dar labiau trinasi ir trankosi.
Atsakyti
nu bet doh.gif
Visada kai vaziuoju dviraciu- galvoju, kad butu gerai pirstines, bet, kad uzeit paieskot nusipirkt tai nedaplaukia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 20 kovo 2013 - 22:56
o tos pirstines be pirstu? biggrin.gif brangios? kur pirkt? biggrin.gif as tik megeja, bet vistiek rankas pritrina, tai gerai butu, bet daug isleist nenoriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 03 19, 20:41)

QUOTE(dudun @ 2013 03 21, 17:46)
o tos pirstines be pirstu?  biggrin.gif  brangios? kur pirkt?  biggrin.gif  as tik megeja, bet vistiek rankas pritrina, tai gerai butu, bet daug isleist nenoriu  g.gif

Be pirštų, viršuje atra nuoroda, kaip atrodo smile.gif Yra ir už 30 Lt, geresnės apie 70 Lt ir virš.
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2013 03 18, 20:26)

nieko nežinojau apie tuos tipus, bet pasiskaičiau, ir atrodo naudoju tas spalvas, kurios man tinka, mėgstu rožinę, žydrą, žalią, ir jų derinius, nekenčiu chaki ir odos spalvos, nesuprantu kaip galima išvis dėvėti tas spalvas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dudun @ 2013 03 21, 18:46)
o tos pirstines be pirstu?  biggrin.gif  brangios? kur pirkt?  biggrin.gif  as tik megeja, bet vistiek rankas pritrina, tai gerai butu, bet daug isleist nenoriu  g.gif

Yra Maximoj ir Senukuose iki 20 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 03 21, 20:45)
Yra Maximoj ir Senukuose iki 20 lt  4u.gif

Nu va, tik žiūrėkit, kad nebūtų visur vien plona medžiaga, tegu delnas būna paminkštintas arba oda, ir ta turėtų būti tokia labiau kaip pagalvėlė. Nes tikrai po to rankas skauda. Be viso kito, važinėjant netoli namų parkelyje, galima dar ir apsieiti pradžioje.
Atsakyti