Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2013 05 13, 10:42)
Aš MD buvau radus savo dydžio naujas, bet kažkaip nepasiryžau smile.gif

Aš iri nesiryžčiau iš MD pirkt, nes kaip Bytte sako, man 90 % džinsų netinka, be matavimosi niekaip unsure.gif

QUOTE(Tynka @ 2013 05 13, 11:18)
ai prisiminiau, tokius plonus džinsiukus šiemet pirkau Takko.

Chm, rimtai? Ir kaip aš praleidau? Takko aš kiekvieną pakabą kilnoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 05 13, 08:28)
Aš iri nesiryžčiau iš MD pirkt, nes kaip Bytte sako, man 90 % džinsų netinka, be matavimosi niekaip  unsure.gif
Chm, rimtai? Ir kaip aš praleidau? Takko aš kiekvieną pakabą kilnoju smile.gif

žinok, aš pirkau juos gal vasarį ar kovą, na jiems tada tikrai ne sezonas buvo. Ir tas džinsas šiek tiek plonesnis ir pasiuvimas jų gal straight, na tiesūs, nėra l laisvi.
Atsakyti
Aš irgi tako mačiau plonų... nu bet visai nebuvo mano dydžio... arba visai maži... arba kur jau dideli dydžiai, visai balioniniai. Ir nežinau a išpirko taip greit, ar kaip... neišėjo net pasimatuot. Kažkada esu matavus, tai trumpi buvo. O kur džinsai sudėti (ten su džinsiniais dydžiais kur normaliom kojom, trumpom ir ilgom), ten nėra plonų... ir jau kelinti metai kiek žiūriu, nesu mačiusi savo dydžio irgi.

Aš esu siaurinus iš vienos pusės ne kartą. Ir nepamenu kuri siūlė gavosi blogai... būna dviguba ir vidinė, pvz levis klasikiniai vyriški džinsai... būna išvis be dvigubų siūlių biggrin.gif
Atsakyti
O aš Tako vis kai paperku, tai nė į tvorą, nė į mietą biggrin.gif Tai šūds kokybės prasme, tai kokia tai seniena, tai šiaip nenešioju biggrin.gif Vaikams dar nieko būdavo, o jau sau - tragedija. Nesiseka man su jais.
Geriau Lindex - tas pats biesas, tie patys skandinavai, ale ten mano pataikymo procentas geroookai didesnis biggrin.gif Arba Seppala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 05 13, 11:58)
O aš Tako vis kai paperku, tai nė į tvorą, nė į mietą biggrin.gif Tai šūds kokybės prasme, tai kokia tai seniena, tai šiaip nenešioju biggrin.gif Vaikams dar nieko būdavo, o jau sau - tragedija.  Nesiseka man su jais.
Geriau Lindex - tas pats biesas, tie patys skandinavai, ale ten mano pataikymo procentas geroookai didesnis biggrin.gif Arba Seppala biggrin.gif

O as su skandinavais kazkaip nedraugauju, nesutampa bangos matyt g.gif

Si sezona matau turesiu problemu su maikutem/bliuzkutem, labai jau daug tokiu placiu nuo krutines. Kaip renkiesi Dontstop? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 05 13, 13:30)

Si sezona matau turesiu problemu su maikutem/bliuzkutem, labai jau daug tokiu placiu nuo krutines. Kaip renkiesi Dontstop? g.gif

Bėda su maikutėm, nieko nerandu darbui verysad.gif Man reikia, kad būtų 100 % medvilnė ir ne visai maikinis fasonas, kad tiktų prie pieštukinių sijonų, pvz. Labai sunku rasti. Paprastų t-shirt tipo maikių, polo - nors vežimu vešk, su piešinėliais, su užrašais. Aš tokių jau senokai nebeperku, turiu nuo Terranovos laikų 5 - 6 metų senumo nešiojimui į gamtą ir pan, niekaip nesunešioju. Bet čia tik laisvalaikiui, o darbui norisi truputėlį elegantiškiau, ir nerandu unsure.gif
Pernai išsiverčiau nusipirkusi 3 marškinius trumpom rankovėm, tarp kitko, irgi labai sunku buvo rasti tinkamus, nes arba nesueina per krūtinę, arba spaudžia rankovytės kraštas (rankos putlios). Išeitį radau nusipirkusi gerokai didesnes, 2 iš jų su guma apie liemenį, ir vieni - su dirželiu. Penktadieniais užsimaudavau kokią terranovinę maikę blush2.gif ir dar vieną kartą per savaitę ką nors ilgom rankovėm arba suknelę.
Bet šiai metais norėčiau kiek daugiau turėti "viršų", tinkamų darbui, norėčiau ne maikučių ir ne marškinių, bet palaidinių trumpom rankovėm, bet ne sintetinių nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 05 13, 12:47)
Bet šiai metais norėčiau kiek daugiau turėti "viršų", tinkamų darbui, norėčiau ne maikučių ir ne marškinių, bet palaidinių trumpom rankovėm, bet ne sintetinių nerandu  unsure.gif

Vat as irgi noreciau, daug neieskojau bet kiek ziuriu, tai tokios placios, maisu modeliu daug, man nei pro kur g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 13 gegužės 2013 - 12:56
QUOTE(Shana @ 2013 05 13, 12:56)
Vat as irgi noreciau, daug neieskojau bet kiek ziuriu, tai tokios placios, maisu modeliu daug, man nei pro kur g.gif

man ta pati problema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 05 13, 12:47)
Bėda su maikutėm, nieko nerandu darbui  verysad.gif  Man reikia, kad būtų 100 % medvilnė ir ne visai maikinis fasonas, kad tiktų prie pieštukinių sijonų,

QUOTE(hemmingen @ 2013 05 13, 13:51)
man ta pati problema doh.gif

Shanos citatą pametė.. Draugės mano unsure.gif Aš jau net nebežiūriu į naujas kolekcijas, ieškau išpardavimuose kažko ne ant bangos, nes tie palaidi reikalai siaubingai netinka unsure.gif Buvau užėjus į Esprit, ar kokią ten parduotuvę, užklausiau apie įliemenuotus modelius - per visą salę surado lygiai vieną bliuzę.. Spėkit, ar tinka 1 iš 1?
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2013 05 14, 09:23)
Shanos citatą pametė.. Draugės mano  unsure.gif  Aš jau net nebežiūriu į naujas kolekcijas, ieškau išpardavimuose kažko ne ant bangos, nes tie palaidi reikalai siaubingai netinka  unsure.gif  Buvau užėjus į Esprit, ar kokią ten parduotuvę, užklausiau apie įliemenuotus modelius - per visą salę surado lygiai vieną bliuzę.. Spėkit, ar tinka 1 iš 1?

doh.gif as irgi i naujas kolekcijas nebeziuriu, nu ot mada atejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2013 05 14, 09:23)
Shanos citatą pametė.. Draugės mano  unsure.gif  Aš jau net nebežiūriu į naujas kolekcijas, ieškau išpardavimuose kažko ne ant bangos, nes tie palaidi reikalai siaubingai netinka  unsure.gif  Buvau užėjus į Esprit, ar kokią ten parduotuvę, užklausiau apie įliemenuotus modelius - per visą salę surado lygiai vieną bliuzę.. Spėkit, ar tinka 1 iš 1?

drinks_cheers.gif doh.gif verysad.gif
Sian nusipirkau vienus marskinukus tipo polo, na i darba prie kai ko tinka. Ir dar viena bliuzkute kuri teoriskai turejo buti is tu "kabanciu", kazkodel taip mane sudomino, pasimatavau XS, ir vat normaliai padoriai gula ant mano M biggrin.gif Net neaptempta, tik prigludus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2013 05 14, 17:21)
pasimatavau XS, ir vat normaliai padoriai gula ant mano M biggrin.gif Net neaptempta, tik prigludus lotuliukas.gif

as lygiai taip pat papirkau lotuliukas.gif net nebandziau vilktis savojo M dydzio blink.gif doh.gif

siandien dzinsu pirkimo diena wacko.gif kas blogiausia, net nezinau i kuria parduotuve eiti g.gif

grazios dienos visoms wub.gif
Atsakyti